- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #299.021
ay yok kiz sen cok yaklasmissin bence senden önce yapamamsen benden önce görürsün 60ı
bnm gitmiyor kı gitse şimdiye 60 olmam lazımdıay yok kiz sen cok yaklasmissin bence senden önce yapamam
Bende yoğurt yesem mi diye dűşűndűm ama gece yenen yoğurt yada içilen sűtte kilo yapıyor diye okumuştm ondan yemeden duriyim dedim ama baya kendimi aç hissederk uyudum dün geceBen dün akşam 6da wc sorunu için bitkisel bir ilaç içtim ve gece 12:00 ye kadar sadece su içtim 1,5lt. Bu yüzden -300 daha oldu açıkçası. Ama bikaç gündür spora ve temiz beslenmeme rağmen wc çıkamamıştım mecburdum ilaca.
Ben gece en kötü ihtimal 1 kaşık yoğurttan ayran yaparım çok açlık hissi olduğunda kendimi buzdolabı nın önünde buluyorum
Tebrik ederim canım
Canm kan değerlerinw baktrdn mı? Onlar çok etkiliyorbnm gitmiyor kı gitse şimdiye 60 olmam lazımdı
değişiyor canım en ucuzu 4000 tl kadarne kadardır o aletler
yaparsın bence en son kaç kilo ile ayrıldıysan o kilonun altında olman lazım 100 gr altı olsanda alırız sıkıntı olmazinslh zorluyorum ama aslinda bayada şiş uyandm karnım şiş gibi anlamadm baya aç kalmsdm dün anlamadm zaten 900dü ondan sabah kesin 1kilo olur diyordum olmadı ama tartı çok oynadı bana yarn bir dűşűş daha olcak gibi geliyor cumaya kadar galiba 69 kusurlara geçerim artk ama liste zoorrr yaaa benim 69.1 mi olmam tam 69 mu lazm kaç lazm canm liste için ????
reglidendir canımBen bu hafta sabitim canım ne aldım ne verdim birazda siskinligim var galiba regl olacağımSchonerDuft
Günaydın
Geçen hafta 74.8
Bu hafta 74.4
Fark 400 gr
Tamam canım bakalim artik beklerizsen mezun olalı 6 ayı geçmişti yanılmıyorsam. geçti ise sıra ile alacam herkesi listeye takımda yer sıkıntısı var çünkü
açlık şekerim 100 çıkmıştı b 12 iğne yapılıyor d düşük damla verdi unutuyomCanm kan değerlerinw baktrdn mı? Onlar çok etkiliyor
Dvit
B12
Demir
Ferritin
Tstl ve antikorları
Kolestrol
Trigeiserid
Açlık - tokluk seker
insülin direnci
Hemogram
Canm bu listeyi diyetisyen bana vermişti bu şekilde sağlk ocağına verirsen hepsine bakarlar demişti őyle yapmstm ona gőre eksik vitamin,mineral takviyelerini de yazyrlar bunlarn hepsi kilo vermede direk etki ediyormuş canm ben 6 ayda bir baktryorum hep bence sende bir baktr canm hatta diyet yapan herkesin kesin baktrması gerekiyor
cnm gizembetül geçen hafta ayrılcam dememiş miydi***14.Takım 605.Etap ***
Masal3487 (58.3/58,00/0,30/%0,51)mezun olmak istiyor
Buki_89 (66,2/65,4/0,8/1,21%)
orkide1453 (63,0//%)sabit
Ponçikbirgelincik (65,4/64,8/0,6/%0,92)
drdotty(74,3/73,1/1,2%1,62)
Sevgiclk (74,8/74,4/0,4/%0,53)
Kmsl Hnd (67.8/67.1/0.7/ 1.32)
gokyuzundekiturna(/74,9/73,10//%)
Gizembetulyusa(95,5///%)
Milana firuze(67,90///%)sabit
nihaaal (67.3//%)sabit
ELF_LR35 (100,50/98,90/1,60/%) B.Tarihi :20/12/208 B.Kilosu :103,60 Hedef :90
14.Takım ortalaması:
Aynen canm sağlksz kaçamak hiç yapmyrm inslh hep boyle devamEvet canım aynen sporu harika yapiyodun ama diyette takiliyodun kaçamak çok yapardin bende cok kaçamak yapardim anladimki kaçamak hep geri götürüyor ne kadar spor yapsanda faydasiz çok iyi olacak canım bu sefer bende kacamak yapicam elbette ama saglikli olacak canim rafine sekeri hayatimdan cikardim şu an nazar deymesin bize ya ama dediğim gibi misafirlige gittigimde korkuyorum çünkü ye ye cümlelerinden bıktım
DVit çok őnemli canm kilo vermeye direk engel oluyor ben her ay 1ampul alıyorum ampul daha hızlı yükesltiyor değeriaçlık şekerim 100 çıkmıştı b 12 iğne yapılıyor d düşük damla verdi unutuyom
benim de aklımda ampul damlayı unutuyorum çünkü açlık şekerim de o ara kılodan çıkmıştır diye tahmin ediyorum ama yine baktırcam endokrineDVit çok őnemli canm kilo vermeye direk engel oluyor ben her ay 1ampul alıyorum ampul daha hızlı yükesltiyor değeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?