Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iki gündür diyetimi uygulayamiyorum spor yapamıyorum ya göbek hemen cıktı çok bişeyde yiyemiyorum aslında mide bulantisindan ama pazartesi kontrol tartisinda + olacak gibiyim
Geçmiş olsun canım sağlığın önemli şimdi önce sağlık iyileşince odemlerin gider merak etme

Geçmiş olsun canım sağlığın önemli şimdi önce sağlık iyileşince odemlerin gider merak etme
Bugün daha iyiyim zaten kaptanım diyetimi yapamıyorum ama sporuma başladım evdekilerden gizli mutfakta yemekle.birlikte hareket.ediyorum cumaya yüzünüzü kara çıkarmayacağım belki eksi olamam ama artı hiç olmayacak sabit kalacak enazindan

Canm bolgesel 5 tanezi 3puan ise benim 200 adet simit bolgsl bareketleri 6 diil 120puan ediyor
500-6= 494
494+120= 614 eder
Cam dűnki puanın 500diil 614 olucak
SchonerDuft

Günaydın kızlar basim ağrıyor akşamdan beri ağrı kesicilerle kesmeye çalışıyorum olmadi iğne yaptıkçam
Aayy kıyamam yaa canm migren çok fena yapyr canm ilaç alp uyuyunca gecmedimi uyuyunca gecmediyse ine gerekebilir ancak oyle geciyor ben de eskiden hep iğnelik olurdum son yıllar çok nadir tutuyor ondada ilaç alıp hemen uyuyabilirsem uyaninca geçmiş oluyor magnezyum kullanmakdan azaldı diye dusunuyor bide migreni arttiran yiyecekleri fazla tuketmemeye calış oda çok farkettiyor canm

Sağol cnm.iki aydır yoktu bakalım bugün nasil olcak

Cnm ben seseryan yaptığım için şuanda karnım çar biraz ben de çok istiyorum korse ama yakınlarımda kullanan olmadığı için güvenemiyorum işe yarar mı acaba
Dűn gece 2 saat dayanabildim canm bakalm geceleri birkaç saat takmaya çalşcam şu őnden çengellenen taş gibi sıkı olanlardan benimki ondan içinde durması çok zor ama gecelri 2-3 saat deniycem degsklik farkedersem sizede yazarım

Tmm canım bize de bildir

Ben şort gibi olandan almistim göbekten yukarı cikiyodu icine girene kadar canim çıkıyordu resmen ama faydasini gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…