- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #299.181
Geçmiş olsun canım sağlığın önemli şimdi önce sağlık iyileşince odemlerin gider merak etmeIki gündür diyetimi uygulayamiyorum spor yapamıyorum ya göbek hemen cıktı çok bişeyde yiyemiyorum aslında mide bulantisindan ama pazartesi kontrol tartisinda + olacak gibiyim
Bugün daha iyiyim zaten kaptanım diyetimi yapamıyorum ama sporuma başladım evdekilerden gizliGeçmiş olsun canım sağlığın önemli şimdi önce sağlık iyileşince odemlerin gider merak etme
Canm bolgesel 5 tanezi 3puan ise benim 200 adet simit bolgsl bareketleri 6 diil 120puan ediyor
1saat 40dakika bisiklet = 300puan
20 dakika zumba = 70 puan
1dakika plank= 20 puan
200 mekik çştlr = 80 puan
60 yrm şınav = 24 puan
200 adet simit bőlgesi hrkt 6dakikada yaptm yani 6dk bőlgesel = 6puan
Toplam = 500 puan SchonerDuft
Aayy kıyamam yaa canm migren çok fena yapyr canm ilaç alp uyuyunca gecmedimi uyuyunca gecmediyse ine gerekebilir ancak oyle geciyor ben de eskiden hep iğnelik olurdum son yıllar çok nadir tutuyor ondada ilaç alıp hemen uyuyabilirsem uyaninca geçmiş oluyor magnezyum kullanmakdan azaldı diye dusunuyor bide migreni arttiran yiyecekleri fazla tuketmemeye calış oda çok farkettiyor canmGünaydın kızlar basim ağrıyor akşamdan beri ağrı kesicilerle kesmeye çalışıyorum olmadi iğne yaptıkçam
Sağol cnm.iki aydır yoktu bakalım bugün nasil olcakAayy kıyamam yaa canm migren çok fena yapyr canm ilaç alp uyuyunca gecmedimi uyuyunca gecmediyse ine gerekebilir ancak oyle geciyor ben de eskiden hep iğnelik olurdum son yıllar çok nadir tutuyor ondada ilaç alıp hemen uyuyabilirsem uyaninca geçmiş oluyor magnezyum kullanmakdan azaldı diye dusunuyor bide migreni arttiran yiyecekleri fazla tuketmemeye calış oda çok farkettiyor canm
Dűn gece 2 saat dayanabildim canm bakalm geceleri birkaç saat takmaya çalşcam şu őnden çengellenen taş gibi sıkı olanlardan benimki ondan içinde durması çok zor ama gecelri 2-3 saat deniycem degsklik farkedersem sizede yazarımCnm ben seseryan yaptığım için şuanda karnım çar biraz ben de çok istiyorum korse ama yakınlarımda kullanan olmadığı için güvenemiyorum işe yarar mı acaba
Tmm canım bize de bildirDűn gece 2 saat dayanabildim canm bakalm geceleri birkaç saat takmaya çalşcam şu őnden çengellenen taş gibi sıkı olanlardan benimki ondan içinde durması çok zor ama gecelri 2-3 saat deniycem degsklik farkedersem sizede yazarım
Ben şort gibi olandan almistim göbekten yukarı cikiyodu icine girene kadar canim çıkıyordu resmenDűn gece 2 saat dayanabildim canm bakalm geceleri birkaç saat takmaya çalşcam şu őnden çengellenen taş gibi sıkı olanlardan benimki ondan içinde durması çok zor ama gecelri 2-3 saat deniycem degsklik farkedersem sizede yazarım
Evt girincede nefes almasıda zorBen şort gibi olandan almistim göbekten yukarı cikiyodu icine girene kadar canim çıkıyordu resmenama faydasini gördüm
O zaman benimde bolgeselim.Canm bolgesel 5 tanezi 3puan ise benim 200 adet simit bolgsl bareketleri 6 diil 120puan ediyor
500-6= 494
494+120= 614 eder
Cam dűnki puanın 500diil 614 olucak
SchonerDuft
Canm 5tanesi 3puan ise 300tanesi 180puan eder canm 60değil 180 edriyor
Ay nasil boyle hata yapdim canim ben haybuku matematigim cok iyidir.Canm 5tanesi 3puan ise 300tanesi 180puan eder canm 60değil 180 edriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?