- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #299.221
Yaaaaaaa kusura bakmayın yanlış mı yapmışım bundan sonra daha çok dikkat ederimArkadaşlar yüzdemizi yanlış hesaplamışız ortalamamız 0,818 olarak değişti. Neyseki 3. Lüğü koruduk.Kmsl Hnd nin hesaplaması yanlışmış bizimde gözümüzden kaçmış.
SchonerDuft @tgb1907
Sana da afiyet olsun cnmTesadüfe bak iskender mi yedin canim sende afiyet olsun bende disardaydim hava cok guzeldi hafif yuruyus yaptim
ben kontrol etmiştim sanki bende mi yanlış hesapladım acabaArkadaşlar yüzdemizi yanlış hesaplamışız ortalamamız 0,818 olarak değişti. Neyseki 3. Lüğü koruduk.Kmsl Hnd nin hesaplaması yanlışmış bizimde gözümüzden kaçmış.
SchonerDuft @tgb1907
leslie tarzı bir şey bu adım sayısı hesap edilebilir bunda .https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch?v=CuGMOTwHVGw&ved=0ahUKEwi-0PTd8vzfAhUIC-wKHYyDCfMQo7QBCCQwBA&usg=AOvVaw0B81eNw9XxxsMKbyYbhw4p
Canm bu mu dorisin 40dk 300kalori bu var bide 20dk 300kalori olan videolari var sen bunu mu yaptn?
dans olarak puanlama vermemişmiyiz canım bakayım birSchonerDuft cnm 15 dk dans puanı nasil ölür bilmiyorum baya terledim sonra cardio 30 dk 180 puan
spor seni zorlamayacak mı ?Bugün daha iyiyim zaten kaptanım diyetimi yapamıyorum ama sporuma başladım evdekilerden gizlimutfakta yemekle.birlikte hareket.ediyorum cumaya yüzünüzü kara çıkarmayacağım belki eksi olamam ama artı hiç olmayacak sabit kalacak enazindan
olur bence cunku ter attım ben de bu aradaa migreim tuttu maalesefdans olarak puanlama vermemişmiyiz canım bakayım bir
orkide canım zumba olarak hesap etsek nasıl olur dansı da
Leslie gibi yürüyüş var doğru ama farkli bol squat lunge jumping jack daha adini sayamadigim hareketler var leslieden daha cok zorluyor kaslari benim icin sorun değil ayni puanla puanlarimleslie tarzı bir şey bu adım sayısı hesap edilebilir bunda .magickk bir tane de karın ile ilgili video var onu yapıyorsan bölgesel olrak hesap et
GEÇMİŞ OLSUN CANIM MİGRENİN ÇARESİ BULUNSA KEŞKE . TERLEMEK İYİ GELMİYOR MUolur bence cunku ter attım ben de bu aradaa migreim tuttu maalesef
HEPSİNİ İZLEYEMEDİM CANIM DK OLARAK PUAN VERELİM O ZAMAN . 4 YA DA 5 ZORLUĞUNA GÖRE SEÇ BİRİNİLeslie gibi yürüyüş var doğru ama farkli bol squat lunge jumping jack daha adini sayamadigim hareketler var leslieden daha cok zorluyor kaslari benim icin sorun değil ayni puanla puanlarim
dün ialçalarla iyiydim cnm spor da yaptım hatta sabah kalktım kafatasım yüüzm ve tüm sırtım ağrıyorGEÇMİŞ OLSUN CANIM MİGRENİN ÇARESİ BULUNSA KEŞKE . TERLEMEK İYİ GELMİYOR MU
HEPSİNİ İZLEYEMEDİM CANIM DK OLARAK PUAN VERELİM O ZAMAN . 4 YA DA 5 ZORLUĞUNA GÖRE SEÇ BİRİNİ
günaydın kızlar nasılsınz
64,50 OLARAK ANIMSIYORUM SABİT ÇIKMIŞTIN CUMA GÜNÜKızlar kontrol için tartıldim 64 çıktım.
O zaman 4 le puanlayalim canımGEÇMİŞ OLSUN CANIM MİGRENİN ÇARESİ BULUNSA KEŞKE . TERLEMEK İYİ GELMİYOR MU
HEPSİNİ İZLEYEMEDİM CANIM DK OLARAK PUAN VERELİM O ZAMAN . 4 YA DA 5 ZORLUĞUNA GÖRE SEÇ BİRİNİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?