- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #299.241
Evet canım bugün 64 çıktım.64,50 OLARAK ANIMSIYORUM SABİT ÇIKMIŞTIN CUMA GÜNÜ
Canm şakaklarnın alnının filan ağrıyan kısımlarına nane yağı sűrsen o çok iyi geliyor sűrűlen yerleri baya güzel uyuşturuyordün ialçalarla iyiydim cnm spor da yaptım hatta sabah kalktım kafatasım yüüzm ve tüm sırtım ağrıyor
sen cuma günü bilirdirim yapmadın ?bende tartııldım. reglim 64,4 cıktım bıraz şişkinliğ var
tebrik ederim canım bu hafta güzel verirsinEvet canım bugün 64 çıktım.
evde var akşam sürey,m cnm ama benim tüm kaslarım tutuluyor su an sırtım felan tutulmuş durumda parmaklaım zor yazıyorCanm şakaklarnın alnının filan ağrıyan kısımlarına nane yağı sűrsen o çok iyi geliyor sűrűlen yerleri baya güzel uyuşturuyor
ok canım olurO zaman 4 le puanlayalim canım
Hatta çocuğu emzirdikten sonra tekrar tartıldim 63,8 çıktımsen cuma günü bilirdirim yapmadın ?
tebrik ederim canım bu hafta güzel verirsin
Hatta çocuğu emzirdikten sonra tekrar tartıldim 63,8 çıktıminşallah bu hafta bunu korurum
Tebrikler canm harika
Supersın gercekden.Alistim canım ben spor yapıyordum zaten hamile kalmadan önce. Hergun sayıyı biraz arttirdim.
Yok canım çok yorucu yapmadım zaten şuan dr sayım tartı sonucum bugün 100 cıktı ama cumaya kadar bu durumu duzeltecegimspor seni zorlamayacak mı ?
Rahatlkla korursun canm hatta daha düşer bile sen gűzel spor yapyrsn menűlerinde iyi zatenTeşekkür ederim canım cuma gününe kadar korumam lazim kilomu
Korursun merak etmeHatta çocuğu emzirdikten sonra tekrar tartıldim 63,8 çıktıminşallah bu hafta bunu korurum
ok canım olur
HarikaHatta çocuğu emzirdikten sonra tekrar tartıldim 63,8 çıktıminşallah bu hafta bunu korurum
Ooo sűper canmBende tartildim kizlar 400 gr düşmüşüm bakalim insallah cumaya dahada düşüş gelir kiloyu almak basit vermek çok zor ne kadar kolay aldim bu kiloyu ben 60 i gormeden rahat edemiycem
Çok geçmiş olsun canm kiloda vermişsin tebrik ederim cumaya kadar daha düşerKızlar günaydın Cuma ya göre —200 ün... ama çok fena hastayım sütüm çok dolmuş göğüslerim resmen taş vücudum kırılıyor... acaba canım bişey çekti de ben mi farketmedim yaaa yatıyorum çok kötüyümmmm
Yüzdesi 1,032 çıkıyor sanırım o sıfırı yok saydınız ben açıkçası üyelerin hesaplamalarını kontrol edemedim, oğlanın telefonundan yaptığım için çabucak bitirmem gerekiyorduben kontrol etmiştim sanki bende mi yanlış hesapladım acaba
Evet canım o göğüslerdeki doluluk 1 kilodan fazla farkettirebilir. Bende diyete başladığımda küçük oğlan 5 aylıktı sabah önce küçüğü sonra ortancayı iyice emzirip öyle tartılıyordum.Hatta çocuğu emzirdikten sonra tekrar tartıldim 63,8 çıktıminşallah bu hafta bunu korurum
İnşallah canım en kısa zamanda görürsün 60ı benimde hedefim 70in altına inmekBende tartildim kizlar 400 gr düşmüşüm bakalim insallah cumaya dahada düşüş gelir kiloyu almak basit vermek çok zor ne kadar kolay aldim bu kiloyu ben 60 i gormeden rahat edemiycem
Canım az önce senazeynep hatırlattı sende çok sütüm dolmuş diyorsun bence -200 değil en az -700 dürKızlar günaydın Cuma ya göre —200 ün... ama çok fena hastayım sütüm çok dolmuş göğüslerim resmen taş vücudum kırılıyor... acaba canım bişey çekti de ben mi farketmedim yaaa yatıyorum çok kötüyümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?