- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #299.261
Ooo sűper canm
Çok yaknda 60 olursun çok iyi gidiyorsun
Inşallah kızlarYüzdesi 1,032 çıkıyor sanırım o sıfırı yok saydınız ben açıkçası üyelerin hesaplamalarını kontrol edemedim, oğlanın telefonundan yaptığım için çabucak bitirmem gerekiyordu
Evet canım o göğüslerdeki doluluk 1 kilodan fazla farkettirebilir. Bende diyete başladığımda küçük oğlan 5 aylıktı sabah önce küçüğü sonra ortancayı iyice emzirip öyle tartılıyordum.
İnşallah canım en kısa zamanda görürsün 60ı benimde hedefim 70in altına inmek
Canım az önce senazeynep hatırlattı sende çok sütüm dolmuş diyorsun bence -200 değil en az -700 dür
Çok su iç çok emzir canım alt kanallar sıkışabiliyor bazen geçen ay benim başımdan geçmişti. Ilık bir duş iyi gelebilir
O bendede olmuştu canım bilmiyorum canın bişey cektiyse öyle olur diyorlar ben disardaydim fena mangal kokusu vardi heralde ondan gogsum şişti dedim ne derece doğruysa artık ateşim falan çıktı dinlen bolca ve emzir devamli ancak öyle gider göğsüne de ılık kompres yapKızlar günaydın Cuma ya göre —200 ün... ama çok fena hastayım sütüm çok dolmuş göğüslerim resmen taş vücudum kırılıyor... acaba canım bişey çekti de ben mi farketmedim yaaa yatıyorum çok kötüyümmmm
Canım ben suyu çok içiyorum zaten ama benim kızım çok emmiyor en fazla 3 dk eee noluyor sonra da doluyor.... ya millette süt olmaz bebek ler emmek için ağlar benim kızlar da ısrarla bırakmak istiyor.. büyük kızım da 7 aylıkken bırakmıştıYüzdesi 1,032 çıkıyor sanırım o sıfırı yok saydınız ben açıkçası üyelerin hesaplamalarını kontrol edemedim, oğlanın telefonundan yaptığım için çabucak bitirmem gerekiyordu
Evet canım o göğüslerdeki doluluk 1 kilodan fazla farkettirebilir. Bende diyete başladığımda küçük oğlan 5 aylıktı sabah önce küçüğü sonra ortancayı iyice emzirip öyle tartılıyordum.
Canım az önce senazeynep hatırlattı sende çok sütüm dolmuş diyorsun bence -200 değil en az -700 dür
Çok su iç çok emzir canım alt kanallar sıkışabiliyor bazen geçen ay benim başımdan geçmişti. Ilık bir duş iyi gelebilir
Aynen canım dışım yanıyor içim dönüyor valla dün Awm ye gittik canım iskender çekti yedik.. tam çıkarken de burnuma kumpirci koktu ama canım istemedi karnım tok olunca kötü koktu yani acaba onu mu çekti anlamadım... heryerin ağrıyor aksi gibi hastayım ya kız da hiç uyumuyorO bendede olmuştu canım bilmiyorum canın bişey cektiyse öyle olur diyorlar ben disardaydim fena mangal kokusu vardi heralde ondan gogsum şişti dedim ne derece doğruysa artık ateşim falan çıktı dinlen bolca ve emzir devamli ancak öyle gider göğsüne de ılık kompres yap
Çok geçmiş olsun canim insan anlamıyor isteyip istemediğini değişik bişey resmen yatak döşek yatırıyor benim ateşim tavan yapmıştı 40 a kadar çıktı hastaneye gittik bişey vermedi ılık duş yaptim sürekli iyi geldi göğsüme ıslak bez koydum çocuğu emzirirken bile acı çekiyordumAy
Aynen canım dışım yanıyor içim dönüyor valla dün Awm ye gittik canım iskender çekti yedik.. tam çıkarken de burnuma kumpirci koktu ama canım istemedi karnım tok olunca kötü koktu yani acaba onu mu çekti anlamadım... heryerin ağrıyor aksi gibi hastayım ya kız da hiç uyumuyor
MUHTEMELEN ÖYLE OLDU . BİLİYORSUN BENDE HATA YAPIYORUM NEYSE SIRALAMA DEĞİŞMEDİ EN AZINDAN YOKSA LİSTE BAŞTAN HAZIRLANACAKTI . BİR DAHA Kİ SEFERE DAHA DİKKATLİ OLURUM CANIMYüzdesi 1,032 çıkıyor sanırım o sıfırı yok saydınız ben açıkçası üyelerin hesaplamalarını kontrol edemedim, oğlanın telefonundan yaptığım için çabucak bitirmem gerekiyordu
bi tarot da bana açgörümcemler gelirken olmega getirmişler bizde de gold u var rakısı birası derken nasıl bir hafta geçirecem bilmiyorumdün iki dublede göçtüm birde tarot kartları getirmişler bana çok mutlu oldum . sizler naptınız burayı çok özledim eskisi gibi aktif olamıyorum işlerde çok yoğun .
AÇARIM HAFTAYA BAŞLAYACAM ÖĞRENMEYE ÖĞRENİRKEN BOL BOL BAKARIM MERAK ETMEbi tarot da bana aç
ne kadar eksidesin tebrik ederimslm kizlar haftaya kilo vererek baslamisim cok mutlu oldum:)
tek 200 gram canim ay buhafta söyle 1 kg versem okadar iyi olcakki, sende durumlar ne canimne kadar eksidesin tebrik ederim
tebrik ederim canım.tek 200 gram canim ay buhafta söyle 1 kg versem okadar iyi olcakki, sende durumlar ne canim
Aynen benimde ateşim var emzirirken çok canım yanıyorrrÇok geçmiş olsun canim insan anlamıyor isteyip istemediğini değişik bişey resmen yatak döşek yatırıyor benim ateşim tavan yapmıştı 40 a kadar çıktı hastaneye gittik bişey vermedi ılık duş yaptim sürekli iyi geldi göğsüme ıslak bez koydum çocuğu emzirirken bile acı çekiyordum
buki biliyordum senin beni geçmene az kaldı off offslm kizlar haftaya kilo vererek baslamisim cok mutlu oldum:)
bana 15dk zumba da ekle cnm16/01/2018 - 22/01/2018
SPOR LİSTESİ
UN ÇUVALLARI
ELF_LR35/110+100+134+
yellow girl 180+210+614+
magickk 134+173+143+240+50+
tgb1907
SchonerDuft150+150+
gokyuzundekiturna
Kmsl Hnd 425+100+75
buzmavileylak
PATATES ÇUVALLARI
Ocean
drdotty 325+650+
sena zeynep 300+580+
Buki_89/372.50+110+300
Milana firuze 94+60+70+180+100+38+
nihaaal/
orkide1453/180+
Bir garip/
KIZLAR PUANLAR BİRİNCİ SAYFADA YAZIYOR HERKES BENİ ETİKETLEYEREK TOPLAM PUANINI BİLDİRECEK BENİM DIŞIMDA KİMSE YAZMASIN KARIŞIYOR SONRA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?