Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ooo sűper canm
Çok yaknda 60 olursun çok iyi gidiyorsun

Inşallah kızlar

O bendede olmuştu canım bilmiyorum canın bişey cektiyse öyle olur diyorlar ben disardaydim fena mangal kokusu vardi heralde ondan gogsum şişti dedim ne derece doğruysa artık ateşim falan çıktı dinlen bolca ve emzir devamli ancak öyle gider göğsüne de ılık kompres yap

Canım ben suyu çok içiyorum zaten ama benim kızım çok emmiyor en fazla 3 dk eee noluyor sonra da doluyor.... ya millette süt olmaz bebek ler emmek için ağlar benim kızlar da ısrarla bırakmak istiyor.. büyük kızım da 7 aylıkken bırakmıştı

Ay
Aynen canım dışım yanıyor içim dönüyor valla dün Awm ye gittik canım iskender çekti yedik.. tam çıkarken de burnuma kumpirci koktu ama canım istemedi karnım tok olunca kötü koktu yani acaba onu mu çekti anlamadım... heryerin ağrıyor aksi gibi hastayım ya kız da hiç uyumuyor

ben tartılmadım moralimi bozmamak için cumaya inş eksi çıkarım başım da ağrısa spor yapıcam

Çok geçmiş olsun canim insan anlamıyor isteyip istemediğini değişik bişey resmen yatak döşek yatırıyor benim ateşim tavan yapmıştı 40 a kadar çıktı hastaneye gittik bişey vermedi ılık duş yaptim sürekli iyi geldi göğsüme ıslak bez koydum çocuğu emzirirken bile acı çekiyordum

MUHTEMELEN ÖYLE OLDU . BİLİYORSUN BENDE HATA YAPIYORUM NEYSE SIRALAMA DEĞİŞMEDİ EN AZINDAN YOKSA LİSTE BAŞTAN HAZIRLANACAKTI . BİR DAHA Kİ SEFERE DAHA DİKKATLİ OLURUM CANIM

görümcemler gelirken olmega getirmişler bizde de gold u var rakısı birası derken nasıl bir hafta geçirecem bilmiyorum dün iki dublede göçtüm birde tarot kartları getirmişler bana çok mutlu oldum . sizler naptınız burayı çok özledim eskisi gibi aktif olamıyorum işlerde çok yoğun .

bi tarot da bana aç

16/01/2018 - 22/01/2018
SPOR LİSTESİ

UN ÇUVALLARI

ELF_LR35/110+100+134+
yellow girl 180+210+614+
magickk 134+173+143+240+50+
tgb1907
SchonerDuft150+150+
gokyuzundekiturna
Kmsl Hnd 425+100+75
buzmavileylak

PATATES ÇUVALLARI

Ocean
drdotty 325+650+
sena zeynep 300+580+
Buki_89/372.50+110+300
Milana firuze 94+60+70+180+100+38+
nihaaal/
orkide1453/180+
Bir garip/

KIZLAR PUANLAR BİRİNCİ SAYFADA YAZIYOR HERKES BENİ ETİKETLEYEREK TOPLAM PUANINI BİLDİRECEK BENİM DIŞIMDA KİMSE YAZMASIN KARIŞIYOR SONRA

tek 200 gram canim ay buhafta söyle 1 kg versem okadar iyi olcakki, sende durumlar ne canim
tebrik ederim canım.
bende kötüdür sanırım
dün gördün ınstgramdan canlı müzik vardı yanında rakı
bir hafta böyle geçecek sanırım
şuan ödem doluyum üşütmüşüm birde midemi böbreğimi bulantım var cırcırım da kısaca tartı beni özlesin biraz

Aynen benimde ateşim var emzirirken çok canım yanıyorrr

bana 15dk zumba da ekle cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…