Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya bu arada. kaçıncı takımın topiğini okudum hatırlamıyorumda. aynıııı nazi kampında gibilerdi bütün takımdakilerin kilo vermeleri için uğraşıyolardı:44::44::44::44:

kızlar bu detoksu haftaya çarşamba perşembe topluca yapsak sonra tartılsak

öznurcumm aşağıdasın gördüm seni naberrr

eheh yakalandık

iyiyim bir sürü abur cubur yememe rağmen elimi bile sürmedim. sütümde bitti dudağımın üstünde sivilce çıkttığı için evden dışarı bile çıkmıyorum kocaman bişiyyy bide kaşlarım orman oldu uzasın öle aldırcam şeklide bozuldu

bide ben şu kalori hesaplama olayını beceremiyorum gramlarını özellikle:44:

ne kadar hevesle klktım kaç saattir koşu bandımın sorununu anlamaya alışıyorum.yağladım ama problem çok gergin olması bandın. kızlar bandı olanlar nerden gevşetiyoruz bandı. çok gergin. yanında bir ingiliz anahtarı gibi bişe vermişlerdi oda memlekette annemlerde kaldı. başkada alet edevat yok ya üffff. koşu bandıma bişe olmasından hep korkmuştum başıma geldi. gerçi yine iyi dayandı bana yılardır.

bu bantın sonunda iki yanında plastik bişi var ordan düzeliyo bildiğim kadarıyla. onun anahtarları yoksa zor sankim biraz:26:

günaydın kızlar. farkettiyseniz değişik saatlerde yazıyorum artık uyku düzenim ilginöleşti. bu hafta bir dengem bozuldu hem yemek hem uyku nakımından. ama şu an dannnkkk etti ve tekrar motivasyonuma kavuştum. diyet moduna yeniden giriyorum toparlanıyorum sööözz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…