- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #29.941
kızlar eşim sabah namazına uyandırmak için her gün çaldırır 4,buçuk gibi. bende bazen kalkarım bazende meşgule düşürüp yatarım Allah biliyo ya ne yalan sölim. bende onda uyandım ama mutfaktaki yiyeceklere yöneldim o saatte. yaptığım şey değildi o saatte yemek. ama atıştırdım bişeler. sonra yatınca çok pişman oldum. ne yaptım dedim. tartıya çıktım fazla çıktım tabi ki . ve yarın cuma. bende bu panikle düşüne düşüne daha bir motive oldum. ilk zamanlar 1 hafta dikkat ediyoruz az gidiyo, 1 gün yiyoruz hemen geliyo diye pes ederdim ama artık öle değil daha da hırslanıyorum. vee ben bu stresten uyuyamadım. şimdi spor yapacam. tuğba özay fitness veya leslie. 7:30 a kadar yapsam sonra da hazırlanıp okula çıkarım. öpüldünüz kızlaar.
ilk kilo şeysi benden 65hiç değişme yok cezamı gelince verirsiniz
günaydın ayşemmmmmmmmmm
günaydın kuzummm
anlata bakem nasıl geçti doğum günün ne hediyeler aldın
kız dur dahaa yarın bildirim
günlerinmi şaştı
esra hoş geldinn canım geçmiş olsun bu arada fazla geldi demekki sporr hem ameliyat olalı daha iki ay olmuşş be kuzuuu sende dayandınn sporadikkat t kendine dinlen canımm sağlığın daha önemli .
bu arada pantalonun olmaısna çok sevindim inşallah bende ogünleri görürüm allahım.. diet yapıyorum diye hiç kıyafet almıyorum wallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?