Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar eşim sabah namazına uyandırmak için her gün çaldırır 4,buçuk gibi. bende bazen kalkarım bazende meşgule düşürüp yatarım Allah biliyo ya ne yalan sölim. bende onda uyandım ama mutfaktaki yiyeceklere yöneldim o saatte. yaptığım şey değildi o saatte yemek. ama atıştırdım bişeler. sonra yatınca çok pişman oldum. ne yaptım dedim. tartıya çıktım fazla çıktım tabi ki . ve yarın cuma. bende bu panikle düşüne düşüne daha bir motive oldum. ilk zamanlar 1 hafta dikkat ediyoruz az gidiyo, 1 gün yiyoruz hemen geliyo diye pes ederdim ama artık öle değil daha da hırslanıyorum. vee ben bu stresten uyuyamadım. şimdi spor yapacam. tuğba özay fitness veya leslie. 7:30 a kadar yapsam sonra da hazırlanıp okula çıkarım. öpüldünüz kızlaar.

bu hafta ne oldu bize anlamadım
inşlh yarın artı çıkmayız

doğum günümü kutladığınız için hepinize teşekkür edrim kızlarrrrr:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
geçmişi okudum sağolun hepiniz kutlamışsınızzz
takımımı çok seviyorum yaaa

günaydın canolar.ne var ne yok?sanırım kimse yok şu an neyse ben de bi geçmişi okuyıp geliim bare

günaydın kuzummm

anlata bakem nasıl geçti doğum günün ne hediyeler aldın

kuzuuu walla bizimkiler bana öyle bi oyun oynadılar ki resmen yuttum bende
ablama gidicem dedim ya ablam telefonda ben boşanıyorum gel beni al eşyalrımı topladım dedi bende abla saçmalama nerden çııktıu felan derken ağladı telefonda olmuyo kavga ettik dedi. delimisin abla siz ve kavga felan dedim. neysee enişten seni arıcak sözleşmeyi hazırla dedi ağlayarak kapattı bekliyoruz seni dedi. sonra eniştem aradı oda aynılarını söyledi akşam gelde konuşalım bu işi kusura bakma doğum gününde bunları yaşatıyoz felan filan iştee..
ben çıkınca hemen gitim tabi eve bi giittimm annemlerde gelmiş bana süpriz yapmışlar meğersemm herkeşlerr ordaaa
ağladım resmen böyle süpriz mi olur felan ee napalım başka inandırıcı olamzdık dedilerr derken yemek yendi sıra geldii pasta kesmeyeeeee
ablam çok güzel bir pjama takımı almış beğenmiştim ben daha öncee ama almamaıştım oda onu almış
kardeşlerim ayakkabııı ben ayakkabı delisi olduğum içinnn
eniştemde isteğim bi günüş gözlüğü vardııı azcikkk pahalı bişeydi ama çok istiyodummm onu almışşş
anamda para verdiiii bide çanta almışşş

daha babam ne aldı bilmiyorumm wallaa görüşemedik dünn artıkın bakalım bugünn

kızlar ama dün aldığım en güzell hediye benim için çok önemli olan bir arkadaşım var onunla tel. konuştukkk doğum günümü kutladıııı çok mutlu oldum aradığı için çünki sesi huzur verici ve beni tebrik etmeside arayıp ayrı bir güzellikkk

fatoşum gelmiş gatoşum gelmişşş
aşağıda gördüm gördümmm
hoşş geldinn balımmm günaydınnn nasılsın bakimmmm

selam kızlar,anca oturabildim yusufun yemeği altı üstü derken birde kalçam hiç iyileşmedi çok kötü ağrıyor,akşam düğüne gidicez 4 sene önce çok güzel siyah beli saten kemerli çok şık bir pantalon almıştım kızkardeşim çok beğendiği için ona hediye etmiştim sabah akşam olursa giyerim diye denedim o kadar güzel oldu ki bayıldım ve çok sevindim geri alcam dermişim...

esra hoş geldinn canım geçmiş olsun bu arada fazla geldi demekki sporr hem ameliyat olalı daha iki ay olmuşş be kuzuuu sende dayandınn spora dikkat t kendine dinlen canımm sağlığın daha önemli .
bu arada pantalonun olmaısna çok sevindim inşallah bende ogünleri görürüm allahım.. diet yapıyorum diye hiç kıyafet almıyorum wallaa

sabah kahvaltımı paylaşmayı unuttum yine

bir bardak büyükkkk suuu
sonrasını hiçç sormayın kızlarrrr:26::26::26:
annemle sabah kalktık bende gelimm o tarafa ofise gelimm dedi tamam dedm. neysee ofisin oraya geldikkk tamm yokkk yokk ana kız dışarda kahvaltı yapalımm sen şimdi diet felan kuş kadar yersinn istemem ben olmasss dedi. mecburen kabul ettim sonrası iştee şunları yedim kızlar:26::26::26:
2. k.k kadar b.peynir
1.fincan şekersiz çay
1. tane zaytinli açma(mecburen valla annem çok sevdiğimi bilir bilerek aldııı)
3 tane s. zeytin
2. dilim k.peyniri

valla kızlar açık büfe tarzı bi kahvaltı yerine götürdüm annemi ve bunları yedim. ama pişmanmıyımm die sorsanızz yokk değilim yaa annemle uzun zaman olmuştu beraber dışarda kahvaltı yapmayalıı

kızlarr yaa sabah saat 8:00 da yapmıştım kahvaltımı
biraz öncede bir bardak yeşil çay ve funda yaprağı karışımı çayımı içtim içinde elma dilimledim ve bu saate kadarr yaklaşık olarakkk 1,5 lt su içtimmm

kız dur dahaa yarın bildirim
günlerinmi şaştı

ahah öyle olmuş. yazdıktan sonra gittim uyudum

bende kıyafet almıyorum 1 tane pantolonum var giyebildiğim bi kaç kilo daha veriyim alırım bişiler

dün erken yatmama rağmen bugün çok geç kalktım.bu sıcaklar beni fena halde mayıştırmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…