- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #29.901
bu konuda önerileriniz neler fikri olan varsa söylesin canım
ama bu konuda bana haksızlık yapılıyor daha önce yaşanılanlar üzerine bu kural alındı. paylaşım artsın diye. herkesin izin hakkı vardır. işiniz olduğu zaman önceden haber verildiğinde izinli sayılıyorsunuz. bu konuda zorluk çıkmıyor.
kaptan sen nerüyon nasıl gidiyor hayat....
bgün fadikin doğum günü sanırım tam anlayamadım doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllara...
bak şimdi canım şöyle kıpkırmızı çilek dondurması istedi :76::76:
kızlar gerçekten misafir misafirrr diyet yapmak çok zorr
ayran detoksunu yapıyorum ama gerçekten çok zorlanıyorum
bi avuç çekirdek yedim kaçamak olarak birde pastamın tadına bakmak için bir çatal aldım o kadddann
ahh ahhh ne börekler salatalar yaptım bugün tadına dahi bakmadım dayanamaz yerim diye
ya bazen öyle oluyor ki hiç nete girip izin isteyemiyoruz.. o zaman da sen bizi affetbu konuda önerileriniz neler fikri olan varsa söylesin canım
ama bu konuda bana haksızlık yapılıyor daha önce yaşanılanlar üzerine bu kural alındı. paylaşım artsın diye. herkesin izin hakkı vardır. işiniz olduğu zaman önceden haber verildiğinde izinli sayılıyorsunuz. bu konuda zorluk çıkmıyor.
canım kızlar bugün bahsetmiş bi diyetten ama sen emzirdiğin için olmaz çünkü bulgur nohut var emzirenler bunları yemiyo diye biliyorum çocukta gaz oluyor diye
canım linke bi baksana emziren anneler için diyet vermişler
Diyet.in - Emziren Anne Diyeti, Emziren anneler iin diyet
demek ayni seyden muzdaribiz, bende dun borek yaptim, mecburen 2 dilim yedim, 2 dilimdfe tatli tedim. Normalde diyetimde bunlar yasakti. :18:
SIMDI BENIM DIYETIM BOZULMUSMU OLUYOR YAAAAbir fikir verin arkadaslar
bozulmuş olsa dahi
nasıl olsa bozuldu deyipte yemeye devam etmemek lazım
misafir olunca hemde yatılı ve üst üste çok zor gerçekten çokkkk
diyet yaparken tek olucan ohh ne ala yemek yapmak derdi yok abur cubur yok
trip nerüyon gıııııı?face gelsene
aa canım tam koşu bandını yerine aldım yemek masasını getiriyorum misafir gelince. tv nin karşısına getirdim bandı hazırlandım spor için vee bu hafta tartıda eksideyim kilo almışım görünüyor. o yüzden yatana kadar spor yapacam kızlar. kaç mesajım oldu bilmiyorum ama molalarda gelirim inşallah buraya. öpüldünüz şekerleee.
canım bebeğim 1 yaşını geçti.. gaz problemi yok artık.. ki zaten bulgur gaz yapmaz.. nasıl bişey bu dediğin bi yaz bakem???
kızlar gerçekten misafir misafirrr diyet yapmak çok zorr
ayran detoksunu yapıyorum ama gerçekten çok zorlanıyorum
bi avuç çekirdek yedim kaçamak olarak birde pastamın tadına bakmak için bir çatal aldım o kadddann
ahh ahhh ne börekler salatalar yaptım bugün tadına dahi bakmadım dayanamaz yerim diye
aa canım tam koşu bandını yerine aldım yemek masasını getiriyorum misafir gelince. tv nin karşısına getirdim bandı hazırlandım spor için vee bu hafta tartıda eksideyim kilo almışım görünüyor. o yüzden yatana kadar spor yapacam kızlar. kaç mesajım oldu bilmiyorum ama molalarda gelirim inşallah buraya. öpüldünüz şekerleee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?