Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kesinlikle kaldırmayalım bence kaptancım.özeleştiri yapıyorum kendi adıma ben yedi mesaj olmayınca bir kere yazıp çıkıyodum.bu kuraldan sonra hepimiz daha çok paylaşımda bulunuyoruz birbirimizi motive ediyoruz yakınlaşıyoruz.bence böyle sürmeli.tabii işimiz olursa önceden söyleriz.mesela ben yarın tüm gün okulda olucam.ordan alışverişe gitcem kuzenimin nikahı var.cuma kına gecesi cmt nikah.uğramaya çalışıcam ama kuaför hazırlanma fln derken uğrayamayabilirim.ondan dolayı şimdiden söyleyeyim dedim.cuma günü uğrayamama ihtimalim cok yüksek.6ya 20 kala okul bitiyo.8 de kına kaç saat sürcek bilmiyorum.

kaptan sen nerüyon nasıl gidiyor hayat....

bgün fadikin doğum günü sanırım tam anlayamadım doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllara...

kaptan sen nerüyon nasıl gidiyor hayat....

bgün fadikin doğum günü sanırım tam anlayamadım doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllara...

napıyım canım aynı bildiğin gibi 22 gün kaldı gün sayıyom bulaşık yıkayacam birazdan
evet fadikin doğum günü canım

bak şimdi canım şöyle kıpkırmızı çilek dondurması istedi :76::76:

kız dondurma dediğin sade olur ne öyle meyveli dondurma mı olur

kızlar gerçekten misafir misafirrr diyet yapmak çok zorr
ayran detoksunu yapıyorum ama gerçekten çok zorlanıyorum
bi avuç çekirdek yedim kaçamak olarak birde pastamın tadına bakmak için bir çatal aldım o kadddann

ahh ahhh ne börekler salatalar yaptım bugün tadına dahi bakmadım dayanamaz yerim diye

KIZLAR ,geldim ama yoktunuz, ya sormayin, misafirlerim geldi 2 gundur bizdeler, 4 gun kalcaklar toplam, ve cok yogun geciyor. yemek yap , yemek hazirla, topla, cay yap, tatli yap, borek yap, evi toparla, ustelik bebekleride var 2cocuklular sagolsunlar gelmisler ziyarete, arkadasta cok yardimci oluyor ama yoruldum, bir yandada diyet yapmayi calisiyorum, diyeti bozmamaya calisiyorum ,misafirede diyet yaptigimi soylemedim, yok tokum, yok az yiyorum , yok midem agriyor:)) soyleyin boyle yemek yemeyen ev sahibi olurmu
suanda tartilmadim, en son tartildigimda 56,1 dim. ama belki bir kilo almisimdir

sizler naptiniz? yazdiginiz sayfalari bile okuyamadim, misafirlerim gitsin, oturup hepsini okucam, ne olur kusura bakmayin

Son düzenleme:

demek ayni seyden muzdaribiz, bende dun borek yaptim, mecburen 2 dilim yedim, 2 dilimdfe tatli tedim. Normalde diyetimde bunlar yasakti. :18:

SIMDI BENIM DIYETIM BOZULMUSMU OLUYOR YAAAA bir fikir verin arkadaslar

birde 7 mesaj olayının kaldırılması taraftarı değilim kaptan
yoksa herkes boşluyo o zamanda motivasyon gidiyo
hem aslına bakılırsa 7 mesajda çok değil bence ne yediğini yazsan
diğer arkadaşların yediklerini yorumlasan bile 7 mesaj oluyo
işimiz olduğunda zaten söylüyoruz izinli oluyoruz :92:

ya bazen öyle oluyor ki hiç nete girip izin isteyemiyoruz.. o zaman da sen bizi affet

canım bebeğim 1 yaşını geçti.. gaz problemi yok artık.. ki zaten bulgur gaz yapmaz.. nasıl bişey bu dediğin bi yaz bakem???

demek ayni seyden muzdaribiz, bende dun borek yaptim, mecburen 2 dilim yedim, 2 dilimdfe tatli tedim. Normalde diyetimde bunlar yasakti. :18:

SIMDI BENIM DIYETIM BOZULMUSMU OLUYOR YAAAA bir fikir verin arkadaslar

bozulmuş olsa dahi
nasıl olsa bozuldu deyipte yemeye devam etmemek lazım

misafir olunca hemde yatılı ve üst üste çok zor gerçekten çokkkk

diyet yaparken tek olucan ohh ne ala yemek yapmak derdi yok abur cubur yok

Kizlar buarada yasimi ve nerde yasadigi soran arkadaslar olmus, hemen soyleyim, 26 yasindayim, 4 yillik evliyim. Bebis yok. Yurtdisinda yasiyorum 4 yildir. Sizleride tanima firsati buldugum icin mutlu oldum eger bu hafta diskalifiye olmassam yazarim gene eger listeden cikartirsa kaptan caniniz sagolsun napayim:97::92::92::92:

Evet aynen tatlim, katiliyorum sana. Yatili misafir olunca cok zor, ev sahibi yemesse misafirde yemiyor, Ama misafirimiz, hem esimin hem benim arkadaslarimiz, oyuzden cokk coook zorlanmasamda zorlaniyorum haliyle.

bgun az once kahvalti yaptik, ve borek, menemen, sucuk, peynir hazirladim, ama ben sadece menemen yedim.

Kizlar buarda aksama ne yemek yapsam?? :))

trip nerüyon gıııııı?face gelsene

aa canım tam koşu bandını yerine aldım yemek masasını getiriyorum misafir gelince. tv nin karşısına getirdim bandı hazırlandım spor için vee bu hafta tartıda eksideyim kilo almışım görünüyor. o yüzden yatana kadar spor yapacam kızlar. kaç mesajım oldu bilmiyorum ama molalarda gelirim inşallah buraya. öpüldünüz şekerleee.

tartıda eksideyim diyon hemde kilo almışım diyon o nasıl oluyo kuzu...................

canım bebeğim 1 yaşını geçti.. gaz problemi yok artık.. ki zaten bulgur gaz yapmaz.. nasıl bişey bu dediğin bi yaz bakem???

2 Günlük Detoks

2 günlük %100 denenmiş detoks
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdürYALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

kızlar yukardakı mesaj alıntıdır
bızzat denedım 1.5 kg verdım
arkadaslarımda 1 ıle 2 kg verdı
kesınlıkle tavısye ederım
yanlız 2 lt ayran cok zor bıtıyo
1.5 lt yaptım ben
ve nohutu geceden ıslattım
ıkı gunluk baklıyatı 8 kasık yanı
hepsını duduklude haşladım ıkı gune boldum
ıstersenız nane sarımsak kekık baharat ne ıstersenız koyun
kesınlıkle tavsıye edıyorum
bır gunun olcusu mercımek bulgur nohuttan kuru olarak 4 kasıktır

cuma günü görcez kaçamak var mı yok mu eheh

günde kaç dk yürüyosun.ne kadar kalori yakıosun ve kaç km???:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…