Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu cuma hiçç ümitli değilim. reglim hala devam ediyo sinir oluyorum 6 gün sürmesine bu yüzdende karşı koyamadım habire yidim. yemeyince sinir yaptı bende ama söz haftaya 2 kilo vercem

yedin mi yaramaz inş

kızlarrrr çok sıcak yaaa elim ayağım yanıyor resmennn :95::95::95::95::95::95::95:
sürekli yüzümü yıkıyorummm ufff allahtan makyaj yapmıyorumda yıkayabiliyorumm

canım bende güneşi hiç sevmem çok etkilenirim bugün beden dersinde baya yedim güneşi :26:

eşim bugun araba alıoo kızlar

hayırlı olsun canım güle güle kullanın
bende diyorum şeytana uyup bi daha mı kredi çeksem 2. el bi araba mı alsam diye
bu arada ev kredisi ödüyorumda aslı otur oturduğun yerde sonra ne yiyecen diyom gerçi yemezsem kilo vermem daha kolay olur ama

canım ben 45 dakikadan sonra vücut yağ yakmaya başlar diye biliyorum yani sen 45 dkdan sonra ne kadar yapasan sporu faydalı olur

ayyyy pardon arkadaşlar nozco 6 mesajda kalmışşşş.. yani o da cezalı

canım nazo 7 mesaj kuralını bilmiyordu biraz önce yazdım bunu ona o yüzden yarından itibaren buna dikkat edebilir

fdm kaptandan izin almıştım ama görmemiş.. ya da ben onun gördüğünü görmedim

günün tek cezalısı nazcodur.. prrensesi hiç görmedim...

canım sen benim gördüğümü görmemişsin

canım senin doğum günündü değil mi nice mutlu yıllara herşey gönlünce olsun

canım izin istemeden öncede yazmıştın motivasyonu kaybettim diye. sana kendine bir soru sormanı istiyorum eğer bu 7 kuralı olmasa sen bu motivasyon eksikliğinde takıma ne kadar uğrarsın bu sorunun cevabını açık gönüllülükle söyler misin canım. motivesi yüksek olanlar için bu kural çok değil çünkü isteyerek geliyorlar takıma. inan bu kural olmasa sen daha çok uzaklaşacaksın takımdan

motive eksikliğine gelirsek ben sana toksin atıcı 2-3 günlük bir diyet atmanı tavsiye ediyorum hem vücudundan toksinler gider hemde kilo vererek biraz toparlanmış olursun ne diyorsun

eve abur cubur alma mesela acıktıkça meyva salatalık fln ye hadi kendine gel ama....
dediğin gibi abur cubur işi bozuyor zaten... deneyecem canım söylediklerini

hımmm canım msj olayıı aslında evet başka bişey mi bulsak acaba:26::26::26:
kız valla insanın psikolojisi bozuluyor bu 7 mesajdan dolayı
canım bende ilk başta öyleydim önüme ne konsa reddedebiliyordum ama şimdi daynamıyorum

kızlar tartımın üstüne su döküldü temizlik yaparken,çalişmiyyy....
ee ne yapcan şimdi????
offff havalar çok sıcak sporda yapılmıyo
en güzeli akşam çıkıp yürümek

aslı 7 mesaj hakkında söylediklerin doğru...açık söyleyeyim oğlumu bahane eder bazı günler uğramasam da olur derdim.. bi de biz şu 3 haftadır hizmet içi eğitim alıyoruz ve bunun yoğunluğu da takıma uğramamı engelliyor.. ama dediğin gibi kaçamak için bahane bulurdum..7 mesaj belki de bugünlerdeki yoğunluğumdan dolayı üstümde bi gerginlik yaratıyor..

peki toksin atmak için önerilerin neler ne yapayım???????????.. ama maydnozlu bişey olmasın.. emziriyorum ya maydonoz sütü azaltır kalitesini düşürürmüş

selam kızlaaarrr.misafirlerim yeni gitti. bende biraz ortalığı toparlayıp spora başlarım. yediklerime gelinceee yazmayım ben çook düzensiz yedim sabhtan akşama doğru düzgün bişe yemeyip akşam incir pastası yedim. 1 dilim börek yedim.öle işteee. reglim bitti şükür ağrım sancımda bitti. ama her zaman reglden sonra bir kilo düşüşü olurdu bu sefer olmadı sanırsam su topladım.. öde atma yolu kiraz sapından başka bişey bilen var mı kızlarr.?

hımmm canım msj olayıı aslında evet başka bişey mi bulsak acaba:26::26::26:

bu konuda önerileriniz neler fikri olan varsa söylesin canım
ama bu konuda bana haksızlık yapılıyor daha önce yaşanılanlar üzerine bu kural alındı. paylaşım artsın diye. herkesin izin hakkı vardır. işiniz olduğu zaman önceden haber verildiğinde izinli sayılıyorsunuz. bu konuda zorluk çıkmıyor.

canım kızlar bugün bahsetmiş bi diyetten ama sen emzirdiğin için olmaz çünkü bulgur nohut var emzirenler bunları yemiyo diye biliyorum çocukta gaz oluyor diye

canım linke bi baksana emziren anneler için diyet vermişler
Diyet.in - Emziren Anne Diyeti, Emziren anneler iin diyet

canım bizim takımca bir ödem atıcı diyet yapmamız lazım herkes bundan şikayetçi bir araştırma yapalım hep birlikte bunu uygulayım ödemlerden kurtulalım

ayy ne güzel geçmiş maşallah coşmuş. ama önemli bişe varsa ve gözümüzden kaçtıysa kusura bakmayın kızlar. yazılanlar çok olunca kaçıyor arada bişeler. yeni arkadaş gelmiş galiba. HOŞGELDİN NAZCO gerçi sen bizden öncede burdaymışsın ama tekrar hoşgeldin ozaman. inşallah tekrar eski kilona dönersin birlikte 60 lara düşeriz.

bugün neler yedim
sabah klasik menüm
öğlen büyük bir kase domates salatası yedim 1 dilim ekmek kk kadar peynir
akşam 2 kaşık pilav 3 kaşık bezelye 3 kaşık yoğurt

kaptancım bize bakma sen bende bazen ya şu 7 mesaj olmasa diyorum yorgun olunca vs ama bir yandan da disiplin hoşuma gidiyor. takımın sağlıklı ilerlemesi için ne yapılması gerekiyorsa sen onu yap. bu kural olmazsa da paylaşım olmuyor diye dert yanıyoruz.2-3 kişi takımı yürütüyor geri kalan isterse geliyor isteemzse gelmiyor. o yüzden kızlar sizde biliyosunuz bu kuralı almamızın sebeplerini. cezamızı çekecez katılamazsak. zaten sende izin isteyince vermeyecek değilsin. müsait olmadığımız gün deriz sende listeye izinli yzrsın. mesela ben bu hafta sonu izin isteycem . kocam gelecek 3 haftadan sonra ve biz ankaradaki eş dostu gezecez. başsağlığı vs olayları. hem evde bile olsam ben ta istanbuldan geldim sen pc başındasın deyip bana küsüyor. ama kalbim sizinleee..

esra naptın bacım 1 mesaj daha ataydın eyiydiii.

Hazırlanışı
Malzemeler;
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfil
3-4 adet kabuk tarçın
1 adet elma 1 adet limon
3 litre suya limon ve elma kabukları ve çekirdekleri ile iri doğranır, içersine karabiber, karanfil ve tarçın eklenerek kaynatılır (çok kaynatmayın tadı biraz tuhaf oluyor söyleyeyim).

Süzülüp soğuk veya sıcak içilebilir. Yalnız bunu en fazla 3 gün içinde tüketin fazla bekletmeyin. Bitince yenisini yaparsınız.

alıntı

akşam yemeğimi yedim tavuklu nohut,patlıcan yemeği salata ......

yaz geceleri uzun olunca geç saatlerde insan acıkıyor,siz acıkıyormusunuz?

ayşenin yaptığı ayran çorbasını yapam diyorum ama anam o da neymiş diyor en güzel diyet yalnız ve kendi evinde yapılıyor...

en güzel diyet insanlardan uzak, kapını kimsenin çalmadığı, tek başına olduğun bir evde ve boş bir buzdolabı ile yapılır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…