- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #29.881
bu cuma hiçç ümitli değilim. reglim hala devam ediyo sinir oluyorum 6 gün sürmesine bu yüzdende karşı koyamadım habire yidim. yemeyince sinir yaptı bendeama söz haftaya 2 kilo vercem
kızlarrrr çok sıcak yaaa elim ayağım yanıyor resmennn :95::95::95::95::95::95::95:
sürekli yüzümü yıkıyorummm ufff allahtan makyaj yapmıyorumda yıkayabiliyorumm
eşim bugun araba alıoo kızlar
şimdi bnm kafam çok karıştı
dakikaya göre mi yürüyüm (örn:45 dk)
yakacağım kaloriye göre mi yürüyüm (hedef kalori belirleyip)
yoksa kilometreye göre mi yürüyüm (hedef km):26::26::26::26::26:
ayyyy pardon arkadaşlar nozco 6 mesajda kalmışşşş.. yani o da cezalı
fdm kaptandan izin almıştım ama görmemiş.. ya da ben onun gördüğünü görmedim
günün tek cezalısı nazcodur.. prrensesi hiç görmedim...
kızlarrr benim meleğimmm canımm patronum yani patronlarım biraz önce bana doğum günü süprizi hazırlamışlar ktladıkk nasıl mutlu olsum anlatammm ağladım mutluluktannnallah başımdan eksik etmesinn yaaa onlarıı :81::81::81:
ya kızlar ben galiba motivasyonumu acayip kaybettim.. ne alıyorum ne veriyorum.. bu 68de taklı kaldım.. ne olur beni itekleyin..diyet yalan oldu bende...emziriyorum bahanesi herşeyi yediriyort bana... bi de bu 7 mesaj olayı benim canımı çok sıkıyor...diyet odaklı konuşmaktan ziyade zorunlu tutulmak ve 7yi aşmak meselesi zor geliyorrr
dediğin gibi abur cubur işi bozuyor zaten... deneyecem canım söylediklerinieve abur cubur alma mesela acıktıkça meyva salatalık fln ye hadi kendine gel ama....
kız valla insanın psikolojisi bozuluyor bu 7 mesajdan dolayıhımmm canım msj olayıı aslında evet başka bişey mi bulsak acaba:26::26::26:
canım bende ilk başta öyleydim önüme ne konsa reddedebiliyordum ama şimdi daynamıyorumfdm canımm inan ben buraya geldiğimen beri bir tek abur cubur bile yemedim inann evdekileride yeğenime verdimm çokkk zorlanırım diodum ama yokkk yaa hakketten şimdi hiçç aramıyorumm
sende eğer yiyorsan abur cubur yeme ve canın istersede su içççç canımm
ee ne yapcan şimdi????kızlar tartımın üstüne su döküldü temizlik yaparken,çalişmiyyy....
en güzeli akşam çıkıp yürümekoffff havalar çok sıcak sporda yapılmıyo
canım ben 45 dakikadan sonra vücut yağ yakmaya başlar diye biliyorum yani sen 45 dkdan sonra ne kadar yapasan sporu faydalı olur
canım nazo 7 mesaj kuralını bilmiyordu biraz önce yazdım bunu ona o yüzden yarından itibaren buna dikkat edebilir
canım sen benim gördüğümü görmemişsin
canım senin doğum günündü değil mi nice mutlu yıllara herşey gönlünce olsun
canım izin istemeden öncede yazmıştın motivasyonu kaybettim diye. sana kendine bir soru sormanı istiyorum eğer bu 7 kuralı olmasa sen bu motivasyon eksikliğinde takıma ne kadar uğrarsın bu sorunun cevabını açık gönüllülükle söyler misin canım. motivesi yüksek olanlar için bu kural çok değil çünkü isteyerek geliyorlar takıma. inan bu kural olmasa sen daha çok uzaklaşacaksın takımdan
motive eksikliğine gelirsek ben sana toksin atıcı 2-3 günlük bir diyet atmanı tavsiye ediyorum hem vücudundan toksinler gider hemde kilo vererek biraz toparlanmış olursun ne diyorsun
hımmm canım msj olayıı aslında evet başka bişey mi bulsak acaba:26::26::26:
aslı 7 mesaj hakkında söylediklerin doğru...açık söyleyeyim oğlumu bahane eder bazı günler uğramasam da olur derdim.. bi de biz şu 3 haftadır hizmet içi eğitim alıyoruz ve bunun yoğunluğu da takıma uğramamı engelliyor.. ama dediğin gibi kaçamak için bahane bulurdum..7 mesaj belki de bugünlerdeki yoğunluğumdan dolayı üstümde bi gerginlik yaratıyor..
peki toksin atmak için önerilerin neler ne yapayım???????????.. ama maydnozlu bişey olmasın.. emziriyorum ya maydonoz sütü azaltır kalitesini düşürürmüş
selam kızlaaarrr.misafirlerim yeni gitti. bende biraz ortalığı toparlayıp spora başlarım. yediklerime gelinceee yazmayım ben çook düzensiz yedim sabhtan akşama doğru düzgün bişe yemeyip akşam incir pastası yedim. 1 dilim börek yedim.öle işteee. reglim bitti şükür ağrım sancımda bitti. ama her zaman reglden sonra bir kilo düşüşü olurdu bu sefer olmadı sanırsam su topladım.. öde atma yolu kiraz sapından başka bişey bilen var mı kızlarr.?
canım bizim takımca bir ödem atıcı diyet yapmamız lazım herkes bundan şikayetçi bir araştırma yapalım hep birlikte bunu uygulayım ödemlerden kurtulalım
canım bizim takımca bir ödem atıcı diyet yapmamız lazım herkes bundan şikayetçi bir araştırma yapalım hep birlikte bunu uygulayım ödemlerden kurtulalım
bu konuda önerileriniz neler fikri olan varsa söylesin canım
ama bu konuda bana haksızlık yapılıyor daha önce yaşanılanlar üzerine bu kural alındı. paylaşım artsın diye. herkesin izin hakkı vardır. işiniz olduğu zaman önceden haber verildiğinde izinli sayılıyorsunuz. bu konuda zorluk çıkmıyor.
evet kaptan takımca yapalım süper olur...
esra naptın bacım 1 mesaj daha ataydın eyiydiii.06.06.2011
fdm 8
rosebery 6
emidaf 32
fatta 13
ayşen 29
irras 1
aynalar 30
ç kemik 18
selinay 8
triptofan 7
pinkcat 12
görüldüğü üzere ,rras ve rosebery 7nin altındadır... prenses ve nazconun izine rastlamadım
ayşenin yaptığı ayran çorbasını yapam diyorum ama anam o da neymiş diyor en güzel diyet yalnız ve kendi evinde yapılıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?