Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft ben de düzenli yapacağım bu sefer
ilk yarışmada da düzenli eliptik yürüyüş yapmış bildirmiştim
listeye beni de ekleyebilirsin cnm
OK ekliyorum sporunu yaparken yaptıktn sonra burya bildirmeni bekleriz ve sporunu son listeden alıntılayarak punlarını kendin yazıyorsun

29/01/2019 - 05/02/2019 SPOR LİSTESİ

@yellow girl
orkide1453
@sena zeynep
magickk
SchonerDuft
@Kmsl Hnd

drdotty
E ELF_LR35

@Milana firuze
Ocean

düzenli spor yaparım yaptığım kadar teşvik ederim puanları düzgün yazarım diyenler buyursun gelsin kızlar . öbür türlü haksızlık oluyor . listeye eklenmek isteyenler etiket yapsın

Çok geçmiş olsun canım bu ara herkesin migreni tutuyo geçen benimde oldu atlattım

Ben bu hafta katılmak istemiyorum canım ya ben öyle fazla yapamıyorum ama düzenli yapıyorum gruba girmek istemiyorum sadece o yüzden beni yazma olurmu

Ben bu hafta katılmak istemiyorum canım ya ben öyle fazla yapamıyorum ama düzenli yapıyorum gruba girmek istemiyorum sadece o yüzden beni yazma olurmu
OK SİLERİM AKŞAM BURDA OLCAK MISIN ? 9 10 GİBİ MESALA ?
Burdayım canım dün anneme geldik ablamlar çocuklar filan derken zaman geçiyor.. sen neler yapıyorsun
İYİ BENDE ÇALIŞIYORUM BUGÜN 9 10 GİBİ BURD OLURSAN SANA SÖZÜM VAR KART AÇACAM
burdayım cnm adet olcam ya dünyanın yükü üstümde gibi bi yorgunluk bi olsam da kurtulsam
RELAXLIYORUZ DERİN NEFES ALIYORUZ BUGÜN 5 DK MEDİTASYON YAPABİLİRSİN

Kızlar sporumu yaptım
2000 adım. 30 puan
100 mekik. 40
100 sguat. 40
100 kalça. 40
100 yan hareketi. 40
100 ipsiz zıplama. 40
100 bacak hareketi. 40
100 alt karın hareketi. 40

Toplam puan. 210 puan

Sızın dedıgınız sporlar mı yapılcak ? Ben mesela suguat yapmaya bSladım sayı olarak yapıyorum o olur mu ? Mekıkte cekıcem de 1 ay daha gecsın dıyorum sezeryan oldum da

Sızın dedıgınız sporlar mı yapılcak ? Ben mesela suguat yapmaya bSladım sayı olarak yapıyorum o olur mu ? Mekıkte cekıcem de 1 ay daha gecsın dıyorum sezeryan oldum da
sezeryan için 3 ay gerekli spora erkense yorma kendini.
spor puanları 1. syfada yazıyor ona göre puanlama yapıyorusn

kuzum nasılsın nasıl oldun bende okuyamadım geçmişi stajer var yanımda malum
Kolay gelsin sanada canım
Bakıcının biri kaçtı çocuklar ben hepimiz gribiz. Üstüne migrenim de tuttu. Koşturup duruyorum bu halde
Berbat durumdayım yani

Mekik için çok erken, sporlarını kendin belirliyorsun. Leslie yapabilirsin çok yıpratma kendini bebek 6 aylık olduğunda sen hedefine çoktan ulaşmış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…