- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #300.081
OK ekliyorum sporunu yaparken yaptıktn sonra burya bildirmeni bekleriz ve sporunu son listeden alıntılayarak punlarını kendin yazıyorsunSchonerDuft ben de düzenli yapacağım bu sefer
ilk yarışmada da düzenli eliptik yürüyüş yapmış bildirmiştim
listeye beni de ekleyebilirsin cnm
kuzum nasılsın nasıl oldun bende okuyamadım geçmişi stajer var yanımda malumGüzel süt yapan şeyleri yazardım ama şimdi diyet takımında olacak şey değil
Çok geçmiş olsun canım bu ara herkesin migreni tutuyo geçen benimde oldu atlattımMerhaba kızlar bende migren mağduruyum
Dün biraz geçmişi okuyup size katılmak istedim ama ekran ışığı ağrımı şiddetlendirdi. Yüzmeye gitmedim evde yattım bu saate kadar. Biraz daha dinlenmeye ihtiyacım var.
Umarım sizlerde herşey yolundadır.
Hepinizi öpüyorum
Ben bu hafta katılmak istemiyorum canım ya ben öyle fazla yapamıyorum ama düzenli yapıyorum gruba girmek istemiyorum sadece o yüzden beni yazma olurmu29/01/2019 - 05/02/2019 SPOR LİSTESİ
@yellow girl
orkide1453
@sena zeynep
magickk
SchonerDuft
@Kmsl Hnd
drdotty
E ELF_LR35
düzenli spor yaparım yaptığım kadar teşvik ederim puanları düzgün yazarım diyenler buyursun gelsin kızlar . öbür türlü haksızlık oluyor . listeye eklenmek isteyenler etiket yapsın
Ben yazayimmiGüzel süt yapan şeyleri yazardım ama şimdi diyet takımında olacak şey değil
Burdayım canım dün anneme geldik ablamlar çocuklar filan derken zaman geçiyor.. sen neler yapıyorsun
burdayım cnm adet olcam ya dünyanın yükü üstümde gibi bi yorgunluk bi olsam da kurtulsam
Canım mezun olmak isdediğmi soylemişdim bu cuma mezun olurmuyum yada ne zaman?Güzel süt yapan şeyleri yazardım ama şimdi diyet takımında olacak şey değil
100 suguats 150 mekık toplam 60+40 =100 puan.29/01/2019 - 05/02/2019 SPOR LİSTESİ
@yellow girl
orkide1453
@sena zeynep
magickk
SchonerDuft
@Kmsl Hnd
drdotty
E ELF_LR35
@Milana firuze=100
Ocean
düzenli spor yaparım yaptığım kadar teşvik ederim puanları düzgün yazarım diyenler buyursun gelsin kızlar . öbür türlü haksızlık oluyor . listeye eklenmek isteyenler etiket yapsın
Yazma yazma sımdıdrn zorlandımGüzel süt yapan şeyleri yazardım ama şimdi diyet takımında olacak şey değil
OK SİLERİM AKŞAM BURDA OLCAK MISIN ? 9 10 GİBİ MESALA ?Ben bu hafta katılmak istemiyorum canım ya ben öyle fazla yapamıyorum ama düzenli yapıyorum gruba girmek istemiyorum sadece o yüzden beni yazma olurmu
İYİ BENDE ÇALIŞIYORUM BUGÜN 9 10 GİBİ BURD OLURSAN SANA SÖZÜM VAR KART AÇACAMBurdayım canım dün anneme geldik ablamlar çocuklar filan derken zaman geçiyor.. sen neler yapıyorsun
RELAXLIYORUZ DERİN NEFES ALIYORUZ BUGÜN 5 DK MEDİTASYON YAPABİLİRSİNburdayım cnm adet olcam ya dünyanın yükü üstümde gibi bi yorgunluk bi olsam da kurtulsam
herkes puanını kendi yazıyor canım100 suguats 150 mekık toplam 60+40 =100 puan.
Sızın dedıgınız sporlar mı yapılcak ? Ben mesela suguat yapmaya bSladım sayı olarak yapıyorum o olur mu ? Mekıkte cekıcem de 1 ay daha gecsın dıyorum sezeryan oldum da29/01/2019 - 05/02/2019 SPOR LİSTESİ
@yellow girl
orkide1453
@sena zeynep
magickk
SchonerDuft
@Kmsl Hnd
drdotty
E ELF_LR35
sezeryan için 3 ay gerekli spora erkense yorma kendini.Sızın dedıgınız sporlar mı yapılcak ? Ben mesela suguat yapmaya bSladım sayı olarak yapıyorum o olur mu ? Mekıkte cekıcem de 1 ay daha gecsın dıyorum sezeryan oldum da
Kolay gelsin sanada canımkuzum nasılsın nasıl oldun bende okuyamadım geçmişi stajer var yanımda malum
Mekik için çok erken, sporlarını kendin belirliyorsun. Leslie yapabilirsin çok yıpratma kendini bebek 6 aylık olduğunda sen hedefine çoktan ulaşmış olursunSızın dedıgınız sporlar mı yapılcak ? Ben mesela suguat yapmaya bSladım sayı olarak yapıyorum o olur mu ? Mekıkte cekıcem de 1 ay daha gecsın dıyorum sezeryan oldum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?