- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #300.121
InsaAllah ❣ menulerınızı cok merak edıyorum cok accıktım yenı yemıstım oyasakı
HarikaKızlar menüm
Sabah uyandığımda 3 gün kurusu kayısı 2 ceviz
Kahvaltı 11.30
İki kaşık kadar kıymalı yumurta
9 yeşil zeytin
1 dilim peynir
2 tb ekmeği
Çay
Ara bir bardak kuş burnu çayı
Aksam 17.30
Fırınlanmış istavrit(saymadım)bol salata 1 dilim ekmek
2 litre su
100 suguat
20 dk çeşitli karın egzersizleri
On bin adım
Kahvaltı: 1yumurta,6zeytin,peynir,çay, 2dilim tambuğday
Ara: 1elma
Akdşam:3iri soğan dolması ,3kaşık yoğurt
1 sıkım ye nefsin çok çekti iseBende çok korkuyorum diyetin dışına çıkmaktan eşim maşallah herşeyi getirir eve tulumba tatlısı almış cigkofte falan of biktim ya çiğköfte yesem azıcık olurmuki bugün geçti artık da ödem falan yaparmı
Afiyet olsun canımKızlar menüm
Sabah uyandığımda 3 gün kurusu kayısı 2 ceviz
Kahvaltı 11.30
İki kaşık kadar kıymalı yumurta
9 yeşil zeytin
1 dilim peynir
2 tb ekmeği
Çay
Ara bir bardak kuş burnu çayı
Aksam 17.30
Fırınlanmış istavrit(saymadım)bol salata 1 dilim ekmek
2 litre su
100 suguat
20 dk çeşitli karın egzersizleri
On bin adım
Çok çekti canim sorma yarın artık keşke bugün yeseydim neyse artık1 sıkım ye nefsin çok çekti ise
Bugün
Kahvalti hindistancevizi unlu çörek biraz peynir 6 zeytin
Ara 1 elma
Akşam 1 kase mercimek çorbası 1 tabak yoğurtlu kabak yemeği
Spor 40 dk doris squat
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım
Evet canim insanin midesi küçülüyor bu da benim çok hosuma gidiyor ne guzel değilmiYarn itibari ile basla canm bende yarn ve oburgun cok sıkı tutucam cunki bugun ve dűn pirinc yemis oldum onlar su tutulumu yapmasın diye onumuzdeki iki gun karbonhidrati minimum tutup sporu bol yapmam lazm tartıya 2gűn kaldı yarn tam motivasyon başlyrz tamam mıbu arada miğdem baya kuculmus ooff dolma beni perişan etti miğdem sıkıştı resmen nefes alamiyorum
Yarın yersin öğlen biraz suyu da artırırsınÇok çekti canim sorma yarın artık keşke bugün yeseydim neyse artık
Yok canm 69.9 dum en son ama tekrar tartilmadm cumaya 69.0 alamam yaa okadar gitmez haftaya kalr diye dűşűnűyor ama bakalm son iki gűn sıkabildigm kadar sıkıcam lahana suyu filan içiyim diyorumMide küçülünce güzel oluyor ya.
Bugünden başladım gibi kahvaltı yapmadım bugün öğlen yedim Akşam bir tost birazdan spor yapacam ama hafta sonu sağlam bir menü hazirlicam .
69 oldun mu peki cumaya
Vücudunu yorma bence canım haftaya girersin en kötüsü zaten listeyi eliyoruz yer sıkıntımız da yokYok canm 69.9 dum en son ama tekrar tartilmadm cumaya 69.0 alamam yaa okadar gitmez haftaya kalr diye dűşűnűyor ama bakalm son iki gűn sıkabildigm kadar sıkıcam lahana suyu filan içiyim diyorum
Simit yarım olsa daha iyi olurdu,aksam da patates dışında çok güzel afiyet olsun canımSabah: bir büyük kase nesfit.
Öğlen : 1 simit keçi peyniri zeytin biraz salça ve 2 fincan çay.
Ara bir bardak rezene çayı.
Bir bardak erik hoşafı şekersiz.
Akşam: 4 tane köfte 6 patates kızartması 4 çeri domates bir dilim ekmek bir bardak ayran. 3 lt su.
Canım lahana suyu da çok güzel kilo verdiriyor... içine birazcık limon sık daha lezzetli olurYok canm 69.9 dum en son ama tekrar tartilmadm cumaya 69.0 alamam yaa okadar gitmez haftaya kalr diye dűşűnűyor ama bakalm son iki gűn sıkabildigm kadar sıkıcam lahana suyu filan içiyim diyorum
Oyle yaptım da yetmedı aksam yemegını cok yedım ekmeksızCanım sen az ye sık sık ye aralara falanda ceviz badem meyve falan koy canım.
Bunlarla doyuyor musun cok az geldı de banaSabah
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Ara 1 bardak süt
2 ceviz
Öğle
1 haşlanmış yumurta1 dilim t.b ekmeği
Akşam
1 Adana kıyma
Salata
1 bardak şalgam
3 dilim pide ekmeği
Ara
1 dilim yaşpasta (Doğum günü vardı mecbur yedim)
Yarım bardak colaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?