Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Harika

Afiyet olsun canım

Evet canim insanin midesi küçülüyor bu da benim çok hosuma gidiyor ne guzel değilmi

Sabah: bir büyük kase nesfit.

Öğlen : 1 simit keçi peyniri zeytin biraz salça ve 2 fincan çay.

Ara bir bardak rezene çayı.
Bir bardak erik hoşafı şekersiz.

Akşam: 4 tane köfte 6 patates kızartması 4 çeri domates bir dilim ekmek bir bardak ayran. 3 lt su.

Mide küçülünce güzel oluyor ya.
Bugünden başladım gibi kahvaltı yapmadım bugün öğlen yedim Akşam bir tost birazdan spor yapacam ama hafta sonu sağlam bir menü hazirlicam .
69 oldun mu peki cumaya
Yok canm 69.9 dum en son ama tekrar tartilmadm cumaya 69.0 alamam yaa okadar gitmez haftaya kalr diye dűşűnűyor ama bakalm son iki gűn sıkabildigm kadar sıkıcam lahana suyu filan içiyim diyorum

Yok canm 69.9 dum en son ama tekrar tartilmadm cumaya 69.0 alamam yaa okadar gitmez haftaya kalr diye dűşűnűyor ama bakalm son iki gűn sıkabildigm kadar sıkıcam lahana suyu filan içiyim diyorum
Vücudunu yorma bence canım haftaya girersin en kötüsü zaten listeyi eliyoruz yer sıkıntımız da yok

Simit yarım olsa daha iyi olurdu,aksam da patates dışında çok güzel afiyet olsun canım

Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim ekmek

Ara 1 bardak süt
2 ceviz

Öğle
1 haşlanmış yumurta1 dilim t.b ekmeği

Akşam
1 Adana kıyma
Salata
1 bardak şalgam
3 dilim pide ekmeği

Ara
1 dilim yaşpasta (Doğum günü vardı mecbur yedim)
Yarım bardak colaa

Canım lahana suyu da çok güzel kilo verdiriyor... içine birazcık limon sık daha lezzetli olur

Bunlarla doyuyor musun cok az geldı de bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…