Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşgeldin canım
gerçekten yeni doğum yapmışsın lohusasın daha
genç anne maşallah :)
azcık dikkat etsen verirsin canım
Hosbuldum ❣ emzırınce verılıyor gercekten 17 kılo falan verdım doguma 85 kıloyu gecık gırdım :) ama verısler gecıcı pko hastasıyım kılom hep gobekten oluyor bırde sekere meyıllıymışım oda gobekten kılo almama sebep

pko daşım :) ben de pko lu ve şekere meyilliyim hep sınırlarda açlık değerim.
çok güzel vermişsin ben gebeliğimde 93 ile gebe kaldım 103 ile doğurdum
40 ım çıktığında 93 e inmiştim ama sonrasında aldım4-5 kg.
oğlum 4 yaşında benim de. şimdi 2 yi istiyoruz pko olunca da mecbur tedavi oluyorum

Sen az almışsın hamılelıgınde ben 23-25 kılo alıyorum glıforu denedın mı oda kılo vermeyede kıstlere de yardımcı

Osbulfum ınsaAllah canım ❣ Tamam bende oyle yapayım buraya yazmasamda deftere yazmayı unutmamalıyum hatırlıyamam sonra
çok iyi yöntem yazmak
insan yerken anlamıyor ama yazdığında farkedip ne çok yemişim diye frenleyebilirsin
kilolarımızda yakınmış (67 lerdeyim bende )

Ay MasaAllah 10 kılo vermıssın :) kacamak yapıyor musun yapıyorsan ayda bır mı haftalık falan mı yapıyorsun
ben 77 den 62 ye indim mezun oldum sonra 7 aylık kısımda 5 ini geri aldım
şimdi tam olarak başlayamadım listede de değilim zaten ama bir haftaya tekrar başlıyorum
ama diyete başladığım ilk zamanlar bi 2 ay kaçamak yapmadım desem yeridir ama arada yapılmasından yanayım (yoksa benim gibi sonradan kaçamağın dibine vurmamak için )

bende dayanamam gıbı ya bakalım :)

Merhaba kızlar bende migren mağduruyum
Dün biraz geçmişi okuyup size katılmak istedim ama ekran ışığı ağrımı şiddetlendirdi. Yüzmeye gitmedim evde yattım bu saate kadar. Biraz daha dinlenmeye ihtiyacım var.
Umarım sizlerde herşey yolundadır.
Hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…