- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #300.041
Hosbuldum ❣ emzırınce verılıyor gercekten 17 kılo falan verdım doguma 85 kıloyu gecık gırdım :) ama verısler gecıcı pko hastasıyım kılom hep gobekten oluyor bırde sekere meyıllıymışım oda gobekten kılo almama sebephoşgeldin canım
gerçekten yeni doğum yapmışsın lohusasın daha
genç anne maşallah :)
azcık dikkat etsen verirsin canım
pko daşım :) ben de pko lu ve şekere meyilliyim hep sınırlarda açlık değerim.Hosbuldum ❣ emzırınce verılıyor gercekten 17 kılo falan verdım doguma 85 kıloyu gecık gırdım :) ama verısler gecıcı pko hastasıyım kılom hep gobekten oluyor bırde sekere meyıllıymışım oda gobekten kılo almama sebep
Aramıza hoş geldinOkudum kabul edıyorum :)
Sen az almışsın hamılelıgınde ben 23-25 kılo alıyorumpko daşım :) ben de pko lu ve şekere meyilliyim hep sınırlarda açlık değerim.
çok güzel vermişsin ben gebeliğimde 93 ile gebe kaldım 103 ile doğurdum
40 ım çıktığında 93 e inmiştim ama sonrasında aldım4-5 kg.
oğlum 4 yaşında benim de. şimdi 2 yi istiyoruz pko olunca da mecbur tedavi oluyorum
Hosbuldum canım ❣Aramıza hoş geldin
kilo çok olunca az aldım herhalde.Sen az almışsın hamılelıgınde ben 23-25 kılo alıyorumglıforu denedın mı oda kılo vermeyede kıstlere de yardımcı
Hayırlısyla verelım InsaAllah. Sekılsız vucut kotu sımıtlerım ve gobek cok kotu gosterıyor baska bıryerım yokkilo çok olunca az aldım herhalde.
glifor kullanıyorum canım gebeliğimden önce de kullanmıştım
çok iyi yöntem yazmakOsbulfum ınsaAllah canım ❣ Tamam bende oyle yapayım buraya yazmasamda deftere yazmayı unutmamalıyum hatırlıyamam sonra
Ay MasaAllah 10 kılo vermıssın :) kacamak yapıyor musun yapıyorsan ayda bır mı haftalık falan mı yapıyorsunçok iyi yöntem yazmak
insan yerken anlamıyor ama yazdığında farkedip ne çok yemişim diye frenleyebilirsin
kilolarımızda yakınmış (67 lerdeyim bende)
Maşallah canım kuzucuklara... canım küçük bebek daha çok fazla diyet modunda ilerleme bence sütünü etkilemesinHosbuldum ❣ Kızım 4 yasını bıtırdı oglum 47 gınluk
Canım Pazar’larda oluyor genellikleCocukken su belde cevırdıgımız cemberden arıyorum ama hıc denk gelmedı
Meyve suyu ıcebılırmıyım yanıMaşallah canım kuzucuklara... canım küçük bebek daha çok fazla diyet modunda ilerleme bence sütünü etkilemesin
Gırsem alcam ama sımdılık yok bugun buranın pazarı gıdersem bı bakım bol yesıllıkte alayımCanım Pazar’larda oluyor genellikle
ben 77 den 62 ye indim mezun oldum sonra 7 aylık kısımda 5 ini geri aldımAy MasaAllah 10 kılo vermıssın :) kacamak yapıyor musun yapıyorsan ayda bır mı haftalık falan mı yapıyorsun
Kırtaseyelerin hepsinde var burda canm ama orda da bűyűk ihtimal kırtasiyede satılıyordurCocukken su belde cevırdıgımız cemberden arıyorum ama hıc denk gelmedı
bende dayanamam gıbı ya bakalım :)ben 77 den 62 ye indim mezun oldum sonra 7 aylık kısımda 5 ini geri aldım
şimdi tam olarak başlayamadım listede de değilim zaten ama bir haftaya tekrar başlıyorum
ama diyete başladığım ilk zamanlar bi 2 ay kaçamak yapmadım desem yeridir ama arada yapılmasından yanayım (yoksa benim gibi sonradan kaçamağın dibine vurmamak için)
Tesekkurederım gordugum kırtasıyeye gırcem carsıya cıkabılırsem tabı :)Kırtaseyelerin hepsinde var burda canm ama orda da bűyűk ihtimal kırtasiyede satılıyordur
direk şeker canım içme benceMeyve suyu ıcebılırmıyım yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?