Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gecer InsaAllah ❣

Gecer InsaAllah ❣
Teşekkür ederim canım
Hoşgeldin
Bebeğin hayırlı olsun, henüz çok küçükmüş. Diyet kararını kutlarım, bu kararla yolun yarısını geçmişsin. Sağlıklı beslenmelisin, kaliteli beslenmelisin ki hem bebeğine kaliteli süt olsun hem de zayıflamanı kolaylaştırsın.
Başarılar

Gecmiş olsun kaptanım

geçmiş olsun cnm benm daha yeni geçti dikkat et kendşne bol bol dinlen

Migren çok kötü ya. Bende de var... bana doktor en ufak baş ağrında ağrı kesici içmelisin yoksa 3 gün çekersin ağrıyı dedi gerçekten de içmezsem çok ağrıyor dikkat et canım kendşne

29/01/2019 - 05/02/2019 SPOR LİSTESİ

@yellow girl
orkide1453
@sena zeynep
magickk
SchonerDuft
@Kmsl Hnd

drdotty
E ELF_LR35

düzenli spor yaparım yaptığım kadar teşvik ederim puanları düzgün yazarım diyenler buyursun gelsin kızlar . öbür türlü haksızlık oluyor . listeye eklenmek isteyenler etiket yapsın

Gecmiş olsun kaptanım
Teşekkür ederim canım

geçmiş olsun cnm benm daha yeni geçti dikkat et kendşne bol bol dinlen
Çocuklarda grip olmuşlar dinlenmek mümkün değil
Bugün daha iyiyim
Migren çok kötü ya. Bende de var... bana doktor en ufak baş ağrında ağrı kesici içmelisin yoksa 3 gün çekersin ağrıyı dedi gerçekten de içmezsem çok ağrıyor dikkat et canım kendşne
Teşekkür ederim canım bende ağrıyı hisseder hissetmez ilaç alıyorum ama bu sefer çözüm olmadı. Şimdi biraz daha iyiyim

29/01/2019 - 05/02/2019 SPOR LİSTESİ

@yellow girl
orkide1453
@sena zeynep
magickk
SchonerDuft
@Kmsl Hnd

drdotty
E ELF_LR35

@Milana firuze

düzenli spor yaparım yaptığım kadar teşvik ederim puanları düzgün yazarım diyenler buyursun gelsin kızlar . öbür türlü haksızlık oluyor . listeye eklenmek isteyenler etiket yapsın

Geçmiş olsun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…