- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #300.061
Acıkcası meyvele aram yok meyve suyunu cok sevıyorum tabı sutte yapıyor dıye ıcıyordum. İçmemeye calısayım bakayım :) ❣direk şeker canım içme bence
ama meyvenin kendisini yiyebilirsin
Gecer InsaAllah ❣Merhaba kızlar bende migren mağduruyum
Dün biraz geçmişi okuyup size katılmak istedim ama ekran ışığı ağrımı şiddetlendirdi. Yüzmeye gitmedim evde yattım bu saate kadar. Biraz daha dinlenmeye ihtiyacım var.
Umarım sizlerde herşey yolundadır.
Hepinizi öpüyorum
Teşekkür ederim canımGecer InsaAllah ❣
Gecmiş olsun kaptanımMerhaba kızlar bende migren mağduruyum
Dün biraz geçmişi okuyup size katılmak istedim ama ekran ışığı ağrımı şiddetlendirdi. Yüzmeye gitmedim evde yattım bu saate kadar. Biraz daha dinlenmeye ihtiyacım var.
Hepinizi öpüyorum
geçmiş olsun cnm benm daha yeni geçti dikkat et kendşne bol bol dinlenMerhaba kızlar bende migren mağduruyum
Hepinizi öpüyorum
Dereotunu bol al canım güzel süt yapıyorGırsem alcam ama sımdılık yok bugun buranın pazarı gıdersem bı bakım bol yesıllıkte alayım
Hahahhhh meyve suyu bence çok şekerli meyveyi yesen daha sağlıklı.. rezene çayı iç bol bol dereotu ve bulgur pilavı bu arada suyu da 3 litre iç günde güzel süt yapıyor bunlarMeyve suyu ıcebılırmıyım yanı
şkersiz komposto yapıp blendırdan geçirebilirsinOglen yemegıne domateslı patateslısoganlı tavuklu yemek yapıyorum yagsız sulu patetesı az yıcem
Migren çok kötü ya. Bende de var... bana doktor en ufak baş ağrında ağrı kesici içmelisin yoksa 3 gün çekersin ağrıyı dedi gerçekten de içmezsem çok ağrıyor dikkat et canım kendşneMerhaba kızlar bende migren mağduruyum
Hepinizi öpüyorum
Onu hıc sewmıyoruz maydonoz marul tere afyon falan yerız amaDereotunu bol al canım güzel süt yapıyor
Dondurıcda kayısı var yapayım InsaAllah tesekkur ederım ^^şkersiz komposto yapıp blendırdan geçirebilirsin
Dereotu harıc hepsını yaparım yerım ıcerım ❣Hahahhhh meyve suyu bence çok şekerli meyveyi yesen daha sağlıklı.. rezene çayı iç bol bol dereotu ve bulgur pilavı bu arada suyu da 3 litre iç günde güzel süt yapıyor bunlar
Teşekkür ederim canımGecmiş olsun kaptanım
Çocuklarda grip olmuşlar dinlenmek mümkün değilgeçmiş olsun cnm benm daha yeni geçti dikkat et kendşne bol bol dinlen
Teşekkür ederim canım bende ağrıyı hisseder hissetmez ilaç alıyorum ama bu sefer çözüm olmadı. Şimdi biraz daha iyiyimMigren çok kötü ya. Bende de var... bana doktor en ufak baş ağrında ağrı kesici içmelisin yoksa 3 gün çekersin ağrıyı dedi gerçekten de içmezsem çok ağrıyor dikkat et canım kendşne
Beni yaz lütfen29/01/2019 - 05/02/2019 SPOR LİSTESİ
@yellow girl
orkide1453
@sena zeynep
magickk
SchonerDuft
@Kmsl Hnd
drdotty
E ELF_LR35
düzenli spor yaparım yaptığım kadar teşvik ederim puanları düzgün yazarım diyenler buyursun gelsin kızlar . öbür türlü haksızlık oluyor . listeye eklenmek isteyenler etiket yapsın
Güzel süt yapan şeyleri yazardım ama şimdi diyet takımında olacak şey değilDereotu harıc hepsını yaparım yerım ıcerım ❣
Geçmiş olsun canmMerhaba kızlar bende migren mağduruyum
Hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?