Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

birde kızlar ayran detoksu acayip bağırsak çalıştırıyo ayıptır sölemesi :86::86:

eheh dışarı çıkarsam süt ve yeşil mercimek alıp deniycem

yaaa moralim çok bozuk ablam beni kıskanıyo herhalde. yaptığım herbişeye muhalefet oluyo. yok vücudumda ki çatlaklar neymiş öle 3 çocuk doğurmuş gibiymişte (abartıyo valla o kadar değil) o kadar aç kalıyomuşum şey oluyomuş hiç değmiyomuş hala aynıymışım

sende zorla hatırlatıyon yane
benim doğum günü bu senede ramazana gelii anneme diyorum anne hediyemi erkenden al bak gelince verirsin

alalım bakalım denemediğimiz şey kalmadı deneme tahtası oldu muhteşem füçutlarımız

allaa alla ablan kilo olarak nasıl canımm söyle bi bakemm hele sen?

kız önce birini yap haftada bir bi tane
aslında takımca bu hafta girelim aynı detoksa birini seçip :13:

amann bakma sen ablana ablana benim füçutumu gösterem ben
bel bölgemde acayip derecede çatlaklar allahtan beyazımda o kadar belli olmuyo
teyzemlere anneme kocama hepsine gösterip duruyom bende

kilo gitsin çatlak önemli değil yavrim takma kafana

klasik bir saati var eccik spor olsun diyorum ama üniformaylada gitsin diyorum

yorumları alam

Eklentiler

• $saef328d1avdf.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 34
  • $Saat_623890.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 30
  • $sacsae1000wd1a.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 29

ayy ayy nasıl özendim şimdi aileler ayrı olmasına rağmen hiç iletişim kopukluğu yok bnm doğum günüme 1 hafta kala hediyemi alırlar (bana göre bütün güzelliği gidiyo) doğum günümdede kutlanmadı pasta falan ertesi gün ablamın sevgilisi annemi beni aldı yemeğe götürdü ablamı alıp eve dönerkende pasta aldı o şekilde kutlandı. üzüldüm böyle olunca
. onun üstüne öküz sevgilimde bi hediye alma zahmetinde bile bulunmadı. sevgili olduğumuzda sevgililer gününe 3 hafta vardı oda 4 şubatta izmire gidip,1 nisana kadar orada kalcaktı. sevgililer günü hediyesini taaaaa o gitmeden önce almıştım. hakikatten hiç bişi haketmiyo ohhüüüzzz

allaa alla ablan kilo olarak nasıl canımm söyle bi bakemm hele sen?

72-75 arasında gidip geliyo ama ona sorsan ben ondan genişim

Son düzenleyen: Moderatör:

sağoll canımm anne baba ayrı ama evet kopuk değiliz çok şükür hamdolsun
kuzum şimid kırılmada abladır tamam kızarda severde v.s ammmaaaa velakinn bu şekilde üzmesi bana yanlış geldi açıkcasııı hayır kendisi olur 555 lik çıtır bi hatunn amennnaaa ama belki o diet yapamıyor ve sen azimle yapıyorsunn yaaa ee şimdi oda tek kaldı abur cubur yerkenn yanına yandaş mı istiyo acabaa
sen hiç bozma moralini kuzum yaaa 5 kilo gitti şimdidennn çatlak için önlem olarak sıkılaştırızı bi krem kullan canımm sporla desteklee bişey olmaz o zman

yakın arkadaşlarımda aynısını diyo kıskanıyodur seni diye. ama bilmiyorum ya moralim bozuluyo ne biçim abla. insan destek verir. en yakın arkadaşı düğünü için 1 2 kilo verince nasıl abarta abarta farketmiş diye anlatıyo. biz 5 kilo verdikkk hiççç

kızlar selamlar bi göründüm bi kayboldum da misafirin ardı arkası kesilmedi bugün.sabahtan beri daha yeni oturuyom ya(gelenlerin 1.posta güzel ve verimli geçti de 2.posta çok canımı sıktı.3.posta da etkisiz eleman.Öle geldi gitttidaha yeni oturdum ve de çokkkkkk sssıııcaaakkkkk

kuzum wallaaa kıskanma demiyimm ama bilmiyorumm yanee seni kızdırmak için öle davranıyoo :82::82::82::82::82::82:
takılma boverrrrrrrrrrrrrrr hatta daha çok azimle spor yappp

hoş geldinn canımmm yaaa
anlet bakem merak ettimm

:95::95::95:kızlarrr nerdesinizzz fatoşş hayde bi denk düşemedik canımm yaaa:95::95::95::95:

acıktımm diyommm wlllaa diyomm kızlarrr:84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…