Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

acaba şeyy diyorum doğum gününde sadece kutlamak için msj çeksem mi ki insanlık bağğğbına hani:26:
hayır kendine saygın varsa hayır arkadaşım.Çünkü erkekler bu gibi konularda zamanla saygısız davranıyolar sen taviz verdiğinde.O onu incelik olarak dil de pişmanlık olarak anlar.Ve yaptığını onayladığını düşünür.

bu arada ayran çorbamın tadı enfes oldu kızlar
ben tuzsuz hiç bişey yiyemem ama bunu yiycem mecbur
içine nane pulbiber attım
canım ne kadar vermişsin baktın mı hiç?ben bugün yapıcaktım ama akşam hiççç fırsatım olmadı pişirmeye.sabahta çok zorlandım yapamadım

eşim bugun araba alıoo kızlar
Hayırlıs olsun irras bacummm

teşekkür edrimmm kızlarrrrr çokk sağolunnnn:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
fadik hanımcım doğum gününüz kutlu olsun efenim

kızlar tartımın üstüne su döküldü temizlik yaparken,çalişmiyyy....

HADİİİ CAANNIIIMMM:)))

Çok geçmiş olsun üzüldüm şimdi.ama arkadaşım sağlığından olmaktan sa kilonu daha uzun sürede ver olmadı.Nasıl olsa gidecek:kendini hırpalama bence.Biraz dinlen inş en yakın zamanda yine eski temponla devam edersin

canım bizim takımca bir ödem atıcı diyet yapmamız lazım herkes bundan şikayetçi bir araştırma yapalım hep birlikte bunu uygulayım ödemlerden kurtulalım

kaptanım şoparım ben bu konuda paylaşımın önemli olduğunu düşünüyorum ve 7 mesaj olayına katılıyorum.Çünkü diğer türlü olmuyor.Zaten ne zaman işimiz olsa ve sana sölesek Tamam diosun ve engel çıkarmıyosun.Gayet esnek ama aynı zamanda paylaşımcı gidiyo bence.Yoksa bize kalsa 3-4 gün hiç uğramayız sonra da yakınırız.Zaten bu işin olmasının nedeni de bence irademizin artması.Sonuçta bi disiplin giriyo işin içine ve daha dikkat ediyos.Bi de bu hafta detoks yapalım bence de beraber:AYşen bu ayran detoksunu yapıyo fayda görürse ben de yapmak istiyom.Ama hepimiz aynısını zor yaparız sanki.

hoş geldinn canımmm yaaa
anlet bakem merak ettimm

ya sorma canım ya boş boş konuşmayı çok seven insanlarla muhatap olmak zor ama ben yeni bi teknik geliştirdim onu deniyom.Sevecen maske takıyom ve sadece hani şu reklamdaki bi adın var ya"ben konuşuyom,sen arada katılıyon ondan tık yok herşeye evet"diye anlatıyo ya ev sahibini aynen o oluyom yani:))))
sen napıyon doğum günü sürprizi de amma okkalı olmuş ablan ve eniştenden.Ben olsam güzel ce bi

teşekkür edrimm fatooşummmm
bu arada yeşil çay ve funda aldın sen dimi? dün aldın die hatırlıyorumm daaa

teşekkür edrimm fatooşummmm
bu arada yeşil çay ve funda aldın sen dimi? dün aldın die hatırlıyorumm daaa

aldım aldım ya hatta içtim bilem.Karşılıklı dikiyoduk ya kafaya dün:))ya ben tadını pek beğenmedim ama bi dikişte ılıkken içtim şifa niyetine.Birazdan yine içcem.

aldım aldım ya hatta içtim bilem.Karşılıklı dikiyoduk ya kafaya dün:))ya ben tadını pek beğenmedim ama bi dikişte ılıkken içtim şifa niyetine.Birazdan yine içcem.

afiyet olsunn kuzummm
bak baya faydası varmışş ben ekledim buaraya hakkattende faydalı canımm yaa tadı biraz evet kötü ama bende soğutup ılık ken içiyorummm bi dikişte yoksam içemem kii içine limon atıp denicem bideee sende öyle yap olmadı canımmm ödemler gitsinde başka bişii istemiyorum yaaa

:86::86::86:çok acıktımmm elma yiyim bari dedimmm elma yiyorumm
ama çok açımm yaa:95::95::95:

hoş bulduk fadikçim

sağol fatmacım aynı şeyleri yaşamışız sanada geçmiş olsun canım doğru söylüyorsun önümüze bakalım kurtulalım kilolarımızdan

meraba öznurcum sizi tanımak güzel oldu aşk acın için omzumu uzatabilirim sana

dün girip kuralları okuyamadım özür dilerim ama artık dikkat ederim söz

kurallara uyacağım kaptanda tekrar eskisi gibi kendimi hergün topiğe girmeye şartlandırmalıyım uzun sürmez toparlarım

yavrular ne yapıyonuz bakem

ben ayran çorbamı içtim
valla kızlar günde 2 lt ayrana katılcak bu malzemeler her gün ama ben daha dün yaptığımı bitiremedim ki :44:
habire habire içmem lazım bitmesi için

bu arada nazcoo hoşgeldin canım

tanışmamıştık herhalde
ben ayşen 25 yaşındayım 3 sene olacak evliyim evlendiğimdne beri çalışmıyorum
henüz bi sıpam yok tedavi döneminde aldığım kiloları el birliğiyle vermeye çalışıyorum işte
17 marttan beri diyetteyim
yarışmaya şu an için istbldan katılıyorum

kızlar ödemle ilgili güzel bi yazı buldumve paylaşım dedim sizinlee:92::92::92:

vücuttaki ödemi atan yiyecekler bitkiler içecekler-ödem attıran besinler-ödemleri atıcı gıdalar

Vğcudunda fazla su birikmesi yani ödem bulunan kişiler, şişkinlikler dolayısıyla hem kıyafetlerini üzerinde taşımakta zorlanırlar hem de gerçekte kilolu olmadıkları halde sanki kiloluymuş gibi bir psikolojiye kapılırlar. Vücuttaki ödemler aynı zamanda görünümü etkilediği için insan psikolojisini de bozar. Sağlık açısından da pek tercih edilen bir durum değildir.

Ödem Nasıl atılır ve ödem bitkisel yöntemler ile nasıl giderilir.

Vücutta ihtiyaçtan fazla sıvı birikmesi olayına ödem ve şişkinlikler adını veriyoruz. Vücuttan ödem atmak ve fazla kilolara neden olan şişkinliklerden kurtulmak için bu yazıda bir takım ödem söktürücü bitkisel tavsiyeler ve ödem atıcı doğal öneriler geliştirdik. Bu taktikler ile vücudunuzdaki fazla sıvı ödem vücuttan atılacak ve fazla kiloların en azından bir kısmından doğal yollarla kurtulacaksınız.

Bedende bulunan ihtiyaç fazlası sıvı, ödem ve bu ödemin oluşturduğu şişkinliklerden kurtulma yolları

Öncelikle ödem nasıl giderilir diyorsanız bunun beslenme alışkanlıkları ile doğrudan alakasının olduğunu bilmek gerekmektedir. Bu nedenle ödem atıcı yiyecekler ile beslenmek ve ödem söktürücü meyveler sebzeler tüketmek, ödem gidermek için en sağlıklı doğal yoldur.

Ödem Nasıl Giderilir:

1) Az yağlı doğal yoğurt ödem söktürücüdür. Yoğurdun içerisinde bulunan probiyotikler adı verilen bir takım faydalı bakteriler, yoğurdun ödem atmasını sağlamaktadır. Özellikle sabah kahvaltısında 1 kase yağsız yoğurt yemek, birkaç haftada ödem atıcı etki yapar.

2) Bol lifli yapısı ile ananas tropikal meyvesi de ödem attıran bir meyvedir. Taze ananas bulma imkanı yok ise ananas suyu da etkili bir ödem sökücü dür.

3) Nar yemek ya da nar suyu içmek, ödem atmak için kullanılabilecek en sağlıklı yollardan birisidir. Nar hem antioksidanlar bakımından zengin ve bağışıklığı güçlendirici, hem de içerdiği meyve enzimleri ile ödem giderici etkiye sahiptir.

4) Bol kivi tüketmek vücudun hem elektrolit dengesinin stabil olmasını sağlar hem de ödem sökücü etki oluşturur.
5) En doğal ve etkili ödem atma yolu su içmektir. Bilinenin aksine bol su tüketimi, ödem sökücü etkiye sahiptir. En azından günde 3 litre su tüketmeye özen gösterin. böylece hem metabolizma hızlanır hem de vücuttaki fazla ödem kovulur.

6) Ödem söktürücü bitkiler ve ödem sökücü çaylar yazımıza göz atın ve bitki çaylarından azami ölçüde faydalanın. Mısır püskülü, Defne yaprağı, dulavratotu, tarçın, yeşil çay, adaçayı, Kiraz sapı, Maydanoz sapı, Isırgan otu gibi bitkisel çay yapımında kullanılan şifalı bitkiler ödem söktüren bitkiler arasındadır.

7) Özellikle buhar banyosu, fin hamamı, sauna soğuk su ile yıkanmak gibi tedbirler de vücuttan ödemleri atar. Spor yapmak ta ödem atmanın doğal bir yöntemi olarak bilinir.

Beslenmenizde sodyum içeren besinleri ve özellikle tuzu azaltın. Tuz vücutta ödem tutucu etkiye sahiptir.

9) Meyan kökü tarzı bitkisel kök içecekleri ödem biriktirici içeceklerdir. Ayrıca kola içmek te ödeme neden olur.

Meyankökü içeren yiyecekler, alkol, kola ve tatlı yiyecekler vücutta ödeme neden olabilirler. Bunlardan uzak durmaya gayret gösterin

kızlar valla ben yoğurt yemezdim ama diete başaldığımdan beri tüketiyorum çok şükür hani çay içemeyenler için seçenek ler güzelll en güzelide ananas

ikinci çok spor be canım :44: üniformada çok sırıtmazmı :44:

kızlar jilet getirinn damara bağladım
olmasaydı derdimiz söylermiydi ferdi abimiz

ya canım senin detoks nasıl gidiyo?ben tuzlucuyum ve tatlıyla aram pek yoktur.Bana uyar mı sence?
saat için eşinin yaşı genç bence kaldırırı.Varsa eşinin yakın ve muhabbetinin olduğu bi arkadaşı çaktırmadan ona sordursana şeker?Bi tüyo alırsın
Ne oldu kız ne bu arabesk olayları:))beni de kes elin değmişkene

ben burda açç açç durimmm hatun ayran çorbasını içsinn ohh misss afiyet olsun bakemm içemiyosan yollasana bana bi kasecikkk bacımm

canım dikkat et beşi bi yerdenin fazlası taniyon yapıyomuş.Bu arada kızlar nickimi değiştirmek istiyom ama yapabiliyoz mu?ya da nerden yapabiliyoz bilen var mı?

walla ben bilmiyorum canımda eğer öğrenirsen banada söle bende değiştiriyimm canımm

kıssssss allah seniii istb katlıyormuş daaa yarşmacı arkadaşlara başarılar dilerimm

hoşbulduk şeker inşallah inşallah şu 60 ları bi görsem kaç takla atçam bilmiyorum

tatlım ben dün topiğe giremediğim için göremedim
bende geçmiş doğum gününü kutlıyım artık nice sağlık lı mutlu yaşlar alırsın inşallah
yanlız kızlar 35 yaşından sonra doğum günleri hiç eğlenceli geçmiyo bilesiniz benim ağlayasım geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…