- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #30.001
hayır kendine saygın varsa hayır arkadaşım.Çünkü erkekler bu gibi konularda zamanla saygısız davranıyolar sen taviz verdiğinde.O onu incelik olarak dil de pişmanlık olarak anlar.Ve yaptığını onayladığını düşünür.acaba şeyy diyorum doğum gününde sadece kutlamak için msj çeksem mi ki insanlık bağğğbına hani:26:
canım ne kadar vermişsin baktın mı hiç?ben bugün yapıcaktım ama akşam hiççç fırsatım olmadı pişirmeye.sabahta çok zorlandım yapamadımbu arada ayran çorbamın tadı enfes oldu kızlar
ben tuzsuz hiç bişey yiyemem ama bunu yiycem mecbur
içine nane pulbiber attım
eşim bugun araba alıoo kızlar
fadik hanımcım doğum gününüz kutlu olsun efenimteşekkür edrimmm kızlarrrrr çokk sağolunnnn:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
kızlar tartımın üstüne su döküldü temizlik yaparken,çalişmiyyy....
Çok geçmiş olsun üzüldüm şimdi.ama arkadaşım sağlığından olmaktan sa kilonu daha uzun sürede ver olmadı.Nasıl olsa gidecek:kendini hırpalama bence.Biraz dinlen inş en yakın zamanda yine eski temponla devam edersinselam kızlar,bugün bütün gün yattım dün gece ağrıdan 10 dakika bile uyuyamadım doktorumu aradım o arada annem telefonu aldı elimden yürüyüş yapıyor,step yapıyor diye şikayet ettidoktorumda kesinlikle yanlış daha ameliyat olalı 2 ay bile olmadı demiş kalçam çok ağrıyor haftaya gidicem moralim çok bozuk ameliyat sonrası hiç ağrım olmayacak sanmıştım,annemde kendini çok yordun diye başımın etini yiyor ne güzel sporuma başlamıştım ....
bu konuda önerileriniz neler fikri olan varsa söylesin canım
ama bu konuda bana haksızlık yapılıyor daha önce yaşanılanlar üzerine bu kural alındı. paylaşım artsın diye. herkesin izin hakkı vardır. işiniz olduğu zaman önceden haber verildiğinde izinli sayılıyorsunuz. bu konuda zorluk çıkmıyor.
canım bizim takımca bir ödem atıcı diyet yapmamız lazım herkes bundan şikayetçi bir araştırma yapalım hep birlikte bunu uygulayım ödemlerden kurtulalım
hoş geldinn canımmm yaaa
anlet bakem merak ettimm
teşekkür edrimm fatooşummmm
bu arada yeşil çay ve funda aldın sen dimi? dün aldın die hatırlıyorumm daaa
aldım aldım ya hatta içtim bilem.Karşılıklı dikiyoduk ya kafaya dün:))ya ben tadını pek beğenmedim ama bi dikişte ılıkken içtim şifa niyetine.Birazdan yine içcem.
umarım bende ki gitmeyen şeyde yağ değil ödemdir
sende bi dene istersen çaydann hıııı
canımm hoş geldin
ben fadik hem çalışıyorum hemde okuyorumm iş ve okulun alanı (hukuk)
bekarım çok şükür26 yaşındayım canımm gündüzleri hep burda oluyorum zatennn
aldığım bu kilolar beni deli etmeye başlıyıncaaa bi dur diyimmm dedimmm
tekrar tekar hoş geldinn:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
hoşgeldin nazmiye tertipöncelikle geçmiş olsun.Ben de yakın zamanda mecburi bi kürtaj yaşadım.!Benim zehirlenme bi hafta sürdü.sonra da müdahale ettiler.Çünkü epey kötüydüm.Neyseki kardeş zor günler geride kaldı.Şümdü de önümüze bakalım hep beraber.Ben de fatma.Kırklareliden katılıyorum.Mimarım ve ofisim var.Ama yeni açtım ve işler hiçç yok.! tane-2 tane.Neyse buna da şükür.En azından kendi yükünü çeviriyo.Kendimi bildim bileli kiloluydum fakat son dönemde hem düşük,hem de başka çalıştığım bi yer vardı oranın düzensiz beslenme şekli yüzünden 6-7 kilo aldım.Normalde 71-72 civarındayım hep.Ama bu sefer onun da altına düşüp ideal kiloda-Ki bu 55 oliiii:)-olmak istiyorum.Kendime yılbaşı akşamı ödülü olarak hedefledim ama bakalım.
hadi ya gözün aydınbu arada ben de gece 1di yattım.TVye takılıyom ya bu huyumdan nefret ediyom
mrblarrrrrr.... adım öznur.20 yaşındayım.okulum yeni bitti iş arama aşamasındayım. aşk acısı çekiyorum3 4 hafta olmuştur bu topiğe başlıyalı büssürüüüüüüü hayallerim var onları yazmayım ^^ baya uzun olar
bende denemek istiyorummm
07.06.2011
ayşen 22
pinkcat 17
çatlak kemik 20
emidaf 47
selinay 11
fatta 18
aynalar 20
triptofan 9
nazco 3
rosebery 10
irras 10
fdm kaptandan izin almıştım ama görmemiş.. ya da ben onun gördüğünü görmedim
günün tek cezalısı nazcodur.. prrensesi hiç görmedim...
canım ben 45 dakikadan sonra vücut yağ yakmaya başlar diye biliyorum yani sen 45 dkdan sonra ne kadar yapasan sporu faydalı olur
canım nazo 7 mesaj kuralını bilmiyordu biraz önce yazdım bunu ona o yüzden yarından itibaren buna dikkat edebilir
canım sen benim gördüğümü görmemişsin
canım senin doğum günündü değil mi nice mutlu yıllara herşey gönlünce olsun
canım izin istemeden öncede yazmıştın motivasyonu kaybettim diye. sana kendine bir soru sormanı istiyorum eğer bu 7 kuralı olmasa sen bu motivasyon eksikliğinde takıma ne kadar uğrarsın bu sorunun cevabını açık gönüllülükle söyler misin canım. motivesi yüksek olanlar için bu kural çok değil çünkü isteyerek geliyorlar takıma. inan bu kural olmasa sen daha çok uzaklaşacaksın takımdan
motive eksikliğine gelirsek ben sana toksin atıcı 2-3 günlük bir diyet atmanı tavsiye ediyorum hem vücudundan toksinler gider hemde kilo vererek biraz toparlanmış olursun ne diyorsun
klasik bir saati var eccik spor olsun diyorum ama üniformaylada gitsin diyorum
yorumları alam
hergün 1 litre beşi bi yerde içiyorum emmeeevelakin işe yaramıyo sanırsam
canım bence de 2.si aralarında en güzel duran sen vazcayma bu işten
yavrular ne yapıyonuz bakem
ben ayran çorbamı içtim
valla kızlar günde 2 lt ayrana katılcak bu malzemeler her gün ama ben daha dün yaptığımı bitiremedim ki :44:
habire habire içmem lazım bitmesi için
ikinci çok spor be canım :44: üniformada çok sırıtmazmı :44:
bu arada nazcoo hoşgeldin canım
tanışmamıştık herhalde
ben ayşen 25 yaşındayım 3 sene olacak evliyim evlendiğimdne beri çalışmıyorum
henüz bi sıpam yok tedavi döneminde aldığım kiloları el birliğiyle vermeye çalışıyorum işte
17 marttan beri diyetteyim
yarışmaya şu an için istbldan katılıyorum
kızlar jilet getirinn damara bağladım
olmasaydı derdimiz söylermiydi ferdi abimiz
yavrular ne yapıyonuz bakem
aç açç duruyorumm öylee bacımmm
ben ayran çorbamı içtim
valla kızlar günde 2 lt ayrana katılcak bu malzemeler her gün ama ben daha dün yaptığımı bitiremedim ki :44:
habire habire içmem lazım bitmesi için
canım dikkat et beşi bi yerdenin fazlası taniyon yapıyomuş.Bu arada kızlar nickimi değiştirmek istiyom ama yapabiliyoz mu?ya da nerden yapabiliyoz bilen var mı?
bu arada nazcoo hoşgeldin canım
tanışmamıştık herhalde
ben ayşen 25 yaşındayım 3 sene olacak evliyim evlendiğimdne beri çalışmıyorum
henüz bi sıpam yok tedavi döneminde aldığım kiloları el birliğiyle vermeye çalışıyorum işte
17 marttan beri diyetteyim
yarışmaya şu an için istbldan katılıyorum
ayy ne güzel geçmiş maşallah coşmuş. ama önemli bişe varsa ve gözümüzden kaçtıysa kusura bakmayın kızlar. yazılanlar çok olunca kaçıyor arada bişeler. yeni arkadaş gelmiş galiba. HOŞGELDİN NAZCOgerçi sen bizden öncede burdaymışsın ama tekrar hoşgeldin ozaman. inşallah tekrar eski kilona dönersin birlikte 60 lara düşeriz.
doğum günümü kutladığınız için hepinize teşekkür edrim kızlarrrrr:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
geçmişi okudum sağolun hepiniz kutlamışsınızzz
takımımı çok seviyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?