- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #300.741
günaydın buki nasıl gidiyorGünaydin kizlar napiosunuz bakalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın buki nasıl gidiyorGünaydin kizlar napiosunuz bakalim
nick değişikliğimi yapmıştın ?Kaptanim ben hedef kilomu güncellemek istiyorum mümkün mü, boyum 176 suanki kilom 69.8 65 e düşsem kafi olacak sanki, zaten ben artık diyet yapmıyorum diyetisyenin verdiği bi koruma programı var onu uyguluyorum, korumada kalmam gerekiyormuş bir süre , 65 e düşmem de bayağı zor olacak gibi, güncellemeye izin verirseniz sevinirim, güzel günler
Sağol canım teşekkürlerÇok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olmasın ya çok zor gerçekten
Yok canım ben ek gıdaya geçmedim daha ama benim kızım düzgün emmiyor arada bende kaşıkla arı mamadan pişirip yediriyorumKızlar siz ek gıdaya geçtiniz mi kaşık maması mi veriyorsunuz
uyku düzenin yoktu ödemde olmuştur illa cumaya daha var inersinKızlar ya haftasını dikkat edemedim hiç ve tartı da 600 grm fazlayım offffffff![]()
Ben hala regle olmadm ondan tartlmycam zaten aksam turşu vs. Su tutucu seyler yedim reglede olmadm ődem varken tartlp morelimi boşuna bozmıyım dedim regle sonrasında tartılırm oofff inslh bugűn gelir artk sıkıntı yaptı bende cok gerginimpazartes bildirimlerini bekliyorum kızlar
Dun boraz kacrdim anneme gitmistik hafta sonu malum bakaym bugunden sonra toparlicm insallahhh. Emmesede sen sag at buzluga kalanini dursunHahahaahhhhcanım ben de büyük kızımda böyleydim yiyordum ama yine de zayıflıyordum o zaman kızım çok emiyordu heralde ondan zayıflamıştım... şimdi bu küçük cadı düzgün emmiyor ki zayıflayayım
![]()
Helal olsun canm alkışlıyorum seni bűyųk başarı valla 102 den 69 a geldinvucudun artk biraz dinlenmesi gerekiyor olabilir evt canm
![]()
canımm şuan kilomuz aynı
69lara beraber geçeriz diyordum oldu valla
bu hızla bana yetişeceğn belliydi maşallah
çok uzun sürmeden 65di gőrűrsűn inslh
aynen 1.76 boya 65 cok gűzel olur bencede tam canm
nick değişikliğimi yapmıştın ?
revize ederiz canım hedef kilon kaç olarak bildirilmişti
Sağol canmcanım benim çok sağol, inşallah, before after yapacam ama inan ki utanıyorum, kafam bile ne büyükmüş ya herhalde burdaki arkadaşlar görse şok olur, ben bile bu derece beklemiyordum, demek ki vere vere gözüm alışmış ama eski fotolar gerçekten facia:) sen de spor yapıosun canım çok sıkısın bu senin için ciddi bi artı.
Aynen canm ama profile yazdgmz őnemli diil zaten kaptana bildirdigmiz hedef kilosunu dikkate alıyorlar sen bildirdinmi bir rakam onu bilmiyorum belkide hedefini yazmadılarsa direk 65 yazarlar iyi olurgerçi onu da yellow girl den öğrendim sağolsun, hatırladın mı canım sana sormuştum nasıl yapılıyo diye:)
ŞÖYLE ilk başta hedef kilosu söylersin bizde yönetime bildiririz 2 takım ile başlamıştın 2 sene önce pekikaptanım hedef kilomu ben belirledim kimse bana bildirmedi, hani profile yazıoz ya, oraya 60 diye yazmıştım:)
Sağol canmbirlikte yakında 65i gőrme dileğiyle artk
![]()
ŞÖYLE ilk başta hedef kilosu söylersin bizde yönetime bildiririz 2 takım ile başlamıştın 2 sene önce peki
bekleyince gelmiyorBen hala regle olmadm ondan tartlmycam zaten aksam turşu vs. Su tutucu seyler yedim reglede olmadm ődem varken tartlp morelimi boşuna bozmıyım dedim regle sonrasında tartılırm oofff inslh bugűn gelir artk sıkıntı yaptı bende cok gerginim![]()
Canm zaten saglikli beslenerekde verirsin ben oyle yapyrm zaten tencere yemegi spor vs. ile yavaş yavaş veriyorum zaten birlikte őyle veririz 65 geliriz sen mezun olursun bende 58 -59 lara kadar devam ederim artkamin canım, ben cumartesi kontrole gittim, eskisi kadar istediğim hızda veremiyorum dedim , kızdı bayağı artık biraz dur dedi, kilonu kontrol altında tut biraz dedi, güven hastanesine gidiyorum ben endokrine tiroid sorunum da olduğu için, bir süre koruma yapacağım çünkü çok zayıf düştü bünyem biraz kendime bakarım, cilt bakımı falan tencere yemeği yerim bamya fasülye kabak.. spor demiyorum farkındaysan çok zor yaa çok tembelim ben ya