- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #300.781
Annem geldi bir de kızımla oyun oynuyoruz bugün bakamıyorum ama akşam menü yazmadan sonra bakarım buraya 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yapıyorum canın zaten hergün sağıp atıcam buzluğaDun boraz kacrdim anneme gitmistik hafta sonu malum bakaym bugunden sonra toparlicm insallahhh. Emmesede sen sag at buzluga kalanini dursun
İnşallah canım yaaaaaauyku düzenin yoktu ödemde olmuştur illa cumaya daha var inersin
MasaAllah ıyı yurumussun :)Kızlar sporum 13.000 adım toplam puan 195
akşam bende yürücem eşimle vmde tempolu yürüyüş yapcaz hava soğuk diye az ılısa sahil günlerimiz başlasaKızlar sporum 13.000 adım toplam puan 195
Evet canım dışarda işlerim vardı hava da güzeldi kattım kızı arabasına tempolu bir şekilde yürüdümMasaAllah ıyı yurumussun :)
Aynen canım bugün hava çok güzeldi Fırsatları değerlendireyim dedim... havalar ısınsa bebeği hergün katarım arabasına yürürüz beraberakşam bende yürücem eşimle vmde tempolu yürüyüş yapcaz hava soğuk diye az ılısa sahil günlerimiz başlasa
Tatlm ben dışardaym yoğundum bugűn genebgn sessiz buralarblonde ambition spor mu yapıyorsun yoksa
Azmin zaferi tebrikler canm çok kişiye őrnek olucaksın isteyince nasl da başarılabiliyormuş diye hepimize ilham verici bir őrnek dile kolay giden 30 kilo hatta fazlasıhey gidi kadınlar kulübü, yalnız mezun olursam ideal kiloma düşersem bi before after yapcam kafamı kesip, aradaki farka inanamıcaksınız:) duygulandım yaa...gerçekten kilo iyi bişey değil, başlanğıçta ne el titremesi ne açlık nöbetleri ne iradene yenilmeler..herhalde kilolarımın dili olsa neler anlatırdı, o kadar yavaş çalışan bi metabolizma düşünün tiroid yok,iki tarafta da ne kalsiyum bezi ne lenf bezi var.. şu son kilolarımı da veriyim kocaman bi oh kurtuldum dicem:)
Ay özür dilerim gece uyumayınca gündüz şaştım bildirim yapayım diye sürekli kendime hatırlatmaktan unutmusum ben sabitimpazartes bildirimlerini bekliyorum kızlar
Haklisin canım bugünü milat yapmak lazım bugün kaçamaksiz geçti disardaydim aslında ben tek olunca ne olursa olsun yemiyorum ama yanimda birileri olunca onlar yiyebilsin diye hadi yiyelim diye kantarin ucu kaciyorCanm keske bu kadar sık diyeti bozmasn senin kilo verebilme oranin herkesden yuksek rahatlikla simdiye negűzel 10kilo verebilirdin yaaaaa 1aydır sűrekli iki ileri bir geri yapyrsn aynı kilolardasn senin 80lere gecmis olman gerekirdi cokdann hala 98lerdesin bak arkadaslara misafirde gelse , kendileri misafir de gitse, morallerinin bozulduğu anda olsa,tamtersine kutlamada olsa, bebekleri hastada olsa ne olursa olsun diyetide bozmuyorlar sporda yapiyorlar őyle veriyorlar herseyi diyeti bozabilicek bir sebep olarak gorursen veremezsin ne olursa olsun diyete uygun şeyler yemeliyim mantığı ile hareket edersen veriliyor sen bir tűrlű adapte olamadn artk olman lazm yolun uzun arrk başla canm elbette insanız ufak kaçamaklar olur ama ufak kaçamaklar yaparak arkadaşlar her hafata 1er kilo veriyor demekki sen ufak kacamakla bile rahat haftada 2kilo verebilirsin ama sűrekli komplo bozuyorsun sűrekli bastan başlyorum yazıyorsun bőyle olmaz lűtfen hedefini dűşűn toparlan artk canm
Menű de sporda gene harikaSabah: 3 çeri domates iki dilim keçi peyniri bir haşlanmış yumurta 1 parça salam biraz tahin iki dilim ekmek bir bardak çay.
Ara: yarım muz bir bardak rezene.
Öğlen: buharda pişmiş brokoli karnabahar havuç ve Brüksel lahanası dan salata. Bir kase yoğurt 2 kaşık mantar sote.
Akşam: yeşil salata, ayran. 3,5 lt su.