Merhaba kızlar
3 yıl önce tiroid kanseri tedavisi gördüm iki tiroidim de alındı, çok şükür şuan iyiyim ama o dönem doktorum kilo alırsın ama ha dikkat et metabolizman yavaşlar dedi,ben çok ciddiye almamıştım maalesef, sonrasında evlendim ve kilo almaya başladım, düğünümde 70 kiloydum, boyum 176 cm , en son 90 kilo ile hamile kaldım ve hamilelik sürecinde çok kilo almadım ama 100 ü gördüm, bir aydır diyet yapıyorum, artık kilolarımla vedalaşmak istiyorum, hastalık , üzüntü stres derken hepsini geride bıraktım çok şükür Rabbiminizin yardımı ile, şuan kızım var ve ona daha çok zaman ayırmak daha sağlıklı olmak daha kaliteli yaşamak için kilo vermek istiyorum, inanın benim için görüntü ikinci sırada önceliğim sağlık ..Kızım , eşim ve kendim için sağlığımı kaybetmemek için ideal kiloma kavuşmak istiyorum,
Başlangıç kilom:99,8
Güncel kilom:88,5
Boyum:1.76 cm
hedef kilom:60
ilk sayfadaki tüm koşulları kabul ediyor ve onaylıyorum

Bebek sahibi olurken de burayı aktif kullanmıştım ve tüm arkadaşlardan bir çok şey öğrenmiştim, umarım yine çok faydalı olur, şuan diyetisyene gitmiyorum ancak endokrin doktorunun kontrolündeyim.Hepimize başarılı sonuçlar olsun
gokyuzundekiturna,
1 Mart 2018Şikayet EtFavori
10.takıma başlamışsın ve hedef kilon 60
***561.Etap 10.Takım *** ETAP BİRİNCİSİ
gokyuzundekiturna ( 90,5/89,2 /1,3/ %1,44 )Yeni üye Baş. Kilosu: 91 Baş. Tar: 28.02.2018 Hedef: 60
G
gokyuzundekiturna