- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #300.841
geçmiş olsun cnm stres yapma o bezeden bende de oldu mercimek kadar ama iç kısımda kıl dönmesi değildi bikaç gün sonra kendi kendine baya kanadıKürtaj sonrası polip var dediler güvendiğim drye gittim i da 3 kere farklı zamanlarda muayene etti 4.ye çağırdı bende gitmemiştim mutlaka denk gelmissindir. Hem o hem idrar yolları sürekli yanıyor hemde özel bölge de beze çıktı onu göster cem epilasyondan sonra oldu belki kıl döndü belki başka bir şey diye kontrol . Medical parktan gelme bir dr belki farklı şeyler söyler diye de umut ediyorum kalite için özellikle
Hayırlı haberlerle gel canımGünaydın kızlar bugün dr kontrolüm var çok tedirginim
Gebelik durumunda soğan kürü düşüğe sebep oluyormuş.yani kesin negatif olduğundan emin olmalısın.doğru diyosun inşallah planlıyorum diyeyim o zamanhaftasonu misafirlerim vardı bi dolu onlar gitti akşam başka geldi kahvaltıda yarım dilim kek bi dilim börek yemiş olabilirim ama hiç bişey kalmadı çok şükür bunla atlattığıma şükrediyorum
ya bende bi anormallik yok aslında sadece 5 gün gecikti oda ben çok stresliydim bu ay ondan olmuş olabilir geçtiğimiz ayda ilaçlardan oldu bundan sonraki ay düzene girceğini düşünüyorum boşuna o ilaçlardan kullanmak istemiyrum soğan kürü yapıcam ilaçlar bana çok korkutucu geliyor
Günaydın kızlar bugün dr kontrolüm var çok tedirginim
poncık çok az görünüyorsun daha çok gelgünaydın takım arkadaşlarım
yok gebelik eşim gittikten sonra 2 kez regl oldum eminim yaniHayırlı haberlerle gel canım
Geçmiş olsun
Gebelik durumunda soğan kürü düşüğe sebep oluyormuş.yani kesin negatif olduğundan emin olmalısın.
evet farkındayım daha fazla görüncem artık inşallah canımponcık çok az görünüyorsun daha çok gel
kaç kılosun?yok gebelik eşim gittikten sonra 2 kez regl oldum eminim yani
evet farkındayım daha fazla görüncem artık inşallah canım
Bu detoks için çok iddialı yorumlar vardı bakalım ben de çok ümitli değilim ama.Benide hiç etkilemez hatta vücudu sarsıyo gibi uzun süredir hiç yapmadım bende cesaret edemiyorum artık
Kardes takımım nasılsınız bakalım nasıl gidiyor diyetler
64lerde gidip geliyorum sen kaç kilosunkaç kılosun?
Iyiyim bende canım bir selam vereyim dedim uzun zamandır ugramamıstımİyi gidiyor canım sen nasilsin
Iyiyim bende canım bir selam vereyim dedim uzun zamandır ugramamıstım
64lerde gidip geliyorum sen kaç kilosun
Görüyorum arada güzel gidiyorsun canım sporlarında güzel inşallah hedefine ulasıp mezun olursun :)İyi olmuş canım zorluyoruz bakalım cumaya gorucez ne kadar verdiksabah akşam spor yapıyorum günde iki vakit harcayıp bakalım bu hafta ne kadar vermiş olucam
Seninde bana őyle canm hem desteğin hem katkın çok oldu sende sağolsağol canım benim, senin de desteğin çoktu bana , gerçekten çook çok sağol..
Maşallah ben hala olmam gerkeni olamadımGünaydin kızlarkahvemi içtim sporumu yaptım kahvaltımı yaptim. Şimdi de ikinci posta spor yapacagim ben bu ay ikinciye regl oldum hem şişlik hem ağrım var
önceden 53 falan dı ama şuan 60 ı görsem dua edicemHedefin kaç kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?