- 9 Ocak 2015
- 12.844
- 29.167
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #300.821
Günaydın canimGünaydınlar
Çok geçmiş olsun canım neyin vardi? Yazdın da ben mi kaçırdımGünaydın kızlar bugün dr kontrolüm var çok tedirginim
Varmıydı çok acıkırsan salata tüket ama bozma bugün güzel bir sonuç alacağını düşünüyorum.Zaten detoksta dokuz gibi bir çay bardağı süt var içinde birer çay kaşığı,zencefil,zerdeçal,tarçın konuluyor
Bakalım bugünde devam inşallah
Günaydın canım,bayağı erkencisiniz ne güzelGunaydın kızlar
Kahvaltımızı ettık bız
Kürtaj sonrası polip var dediler güvendiğim drye gittim i da 3 kere farklı zamanlarda muayene etti 4.ye çağırdı bende gitmemiştim mutlaka denk gelmissindir. Hem o hem idrar yolları sürekli yanıyor hemde özel bölge de beze çıktı onu göster cem epilasyondan sonra oldu belki kıl döndü belki başka bir şey diye kontrol . Medical parktan gelme bir dr belki farklı şeyler söyler diye de umut ediyorum kalite için özellikleÇok geçmiş olsun canım neyin vardi? Yazdın da ben mi kaçırdım
bire bir uymayı düşünüyorum canım salata tüketmem,evet bir çay bardağı süt detoksta vardı zaten, uyanali bir saat oldu neredeyse aksam kadar aç değilim demekki vücut alışıyorVarmıydı çok acıkırsan salata tüket ama bozma bugün güzel bir sonuç alacağını düşünüyorum.
Tartıldın mı peki
Ayy o bezeden ben de de vardı üstelik bekardim o zamanlar çok korkmuştum uzun sürede vardı sonra kendiliğinden geçti anlamadım neydi,nasıl gecti,bence çok önemli değildir o.Kürtaj sonrası polip var dediler güvendiğim drye gittim i da 3 kere farklı zamanlarda muayene etti 4.ye çağırdı bende gitmemiştim mutlaka denk gelmissindir. Hem o hem idrar yolları sürekli yanıyor hemde özel bölge de beze çıktı onu göster cem epilasyondan sonra oldu belki kıl döndü belki başka bir şey diye kontrol . Medical parktan gelme bir dr belki farklı şeyler söyler diye de umut ediyorum kalite için özellikle
Kilon az olduğu için gram gider olsun 500 gr yağdan gitsin o da kardır.bire bir uymayı düşünüyorum canım salata tüketmem,evet bir çay bardağı süt detoksta vardı zaten, uyanali bir saat oldu neredeyse aksam kadar aç değilim demekki vücut alışıyor
Tartilmadim canım ama detokslar ben de çokta ise yaramiyor,millet 2- 3 kilo veriyor detoksla bende gramlar gidiyor
Gerçekten mi ben önce sivilce sandım ağrı oluyor muydu peki ?Ayy o bezeden ben de de vardı üstelik bekardim o zamanlar çok korkmuştum uzun sürede vardı sonra kendiliğinden geçti anlamadım neydi,nasıl gecti,bence çok önemli değildir o.
O stresleri o kadar iyi bilirim ki hayatımın kabusudur o jinekolog muayene koltuğu ama alışıyor insan bir şekilde.
Canım belki de düşüklerinin sebebi kalite değil poliptir eğer imkanın varsa bir hsg çektirsen daha garanti olur bazen jinekolog muayene de emin olunmuyor,hem tüplerinin durumunuda öğrenmiş olursun
Sukur esımın 2 gundur işi var 6 da kalkıyoruz , kızıda okula goturuyorum :)Günaydın canım,bayağı erkencisiniz ne güzel
Azmin zaferi tebrikler canm çok kişiye őrnek olucaksın isteyince nasl da başarılabiliyormuş diye hepimize ilham verici bir őrnek dile kolay giden 30 kilo hatta fazlası
doğru diyosun inşallah planlıyorum diyeyim o zamanAy seneye icin plan yapma bebe olursa hepsi tepe taklak olurbeni birak sen naaapiyosun kahvaltilar falan he
ya bende bi anormallik yok aslında sadece 5 gün gecikti oda ben çok stresliydim bu ay ondan olmuş olabilir geçtiğimiz ayda ilaçlardan oldu bundan sonraki ay düzene girceğini düşünüyorum boşuna o ilaçlardan kullanmak istemiyrum soğan kürü yapıcam ilaçlar bana çok korkutucu geliyorGit aksatma sakın bende gidicem bu hafta içi drye kasiklarim ve yumurtaliklarim ağrıyor sanki.
Bende severim ama pek yapmıyorum 1 kase doyuruyor çünkü
Bende severim de sadece çorba ce salata yapınca doyuyor insan diyet için güzel bir şey aslında
Bende tartılmıyorum her zaman kilo verdigimi hissettiğim zaman artık tartilacam regli olmadan spora ağırlık ta vermek istememiştim tam gaz devam artık
Benimki sivilce gibi değildi bildiğin beze gibi bir şeydi ağrı falan da hiç yoktu tesadüfen fark etmiştim,sivilce gibi olanlar da çıkıyor ama anlıyorum yani ağrıdan.Kilon az olduğu için gram gider olsun 500 gr yağdan gitsin o da kardır.
Sende @tgb1907 gibisin o da ya tam uyar ya hiç uymaz.
Gerçekten mi ben önce sivilce sandım ağrı oluyor muydu peki ?
Şuan imkan sıfır ama dr gerekli derse mecbur çekilecem.
Zaten gebelik döneminde kadın miyom var dedi. Valla bundan da memnun kalmazsam sanırım başkente gidicem tüp dr m burda hemen tüp bebek yapalım havasına giriyorlar tedavi etmeyi düşünmüyorlar. Rahim hep kalın dedi bir kere bile söktürücü vermedi mesela
İnşallah güzel sonuçlar alırsın ablaKürtaj sonrası polip var dediler güvendiğim drye gittim i da 3 kere farklı zamanlarda muayene etti 4.ye çağırdı bende gitmemiştim mutlaka denk gelmissindir. Hem o hem idrar yolları sürekli yanıyor hemde özel bölge de beze çıktı onu göster cem epilasyondan sonra oldu belki kıl döndü belki başka bir şey diye kontrol . Medical parktan gelme bir dr belki farklı şeyler söyler diye de umut ediyorum kalite için özellikle
Benide hiç etkilemez hatta vücudu sarsıyo gibi uzun süredir hiç yapmadım bende cesaret edemiyorum artıkbire bir uymayı düşünüyorum canım salata tüketmem,evet bir çay bardağı süt detoksta vardı zaten, uyanali bir saat oldu neredeyse aksam kadar aç değilim demekki vücut alışıyor
Tartilmadim canım ama detokslar ben de çokta ise yaramiyor,millet 2- 3 kilo veriyor detoksla bende gramlar gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?