- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #300.901
Evet buraya yazdıktan sonra bende baktım güneşli görünüyor bahar gelsin artikEvt canm tam bahar havasıydı bugűn 20dereceymiş zaten canm yarndan sonra derce tekrar biraz dűşcek ama yağmur bu hafta gőrűnműyordu yani yarn sabah gűneşli gőrűnűyor ama bu gece yağcakmış oyle yazıyor canm havalar ısınmadan bari ne versek kâr diyorum
Güzelmiş inşallah sonuç alırsınPişiriliyor canım,bir kilo ıspanak bir yumurta ile pişiriliyor öğle 8 YK aksam 7 yemek kaşığı bol salata ile tüketiliyor aralarda sütlü kahve,yeşilçay,kuru kayısı,ve aksam zencefil,zerdecal ve tarçınlı bir süt karışımı oluyor
Geçmiş olsun canım, ne çok aksilik olmuş üstüste. Bende peşpeşe bir sürü olumsuz şey yaşadım. Hayat işte! Keşke hep rahatlıkla kolaylıkla yaşansa.1 aydır kötü şeyler oldu anneannem düştü kolu kırıldı annemin acil ameliyet olmasi gerekiyor boyun fitigindan.kardeşim ameliyat olacak.oglum apandisitten ameliyat oldu canim çok sıkkın yani bu aralar
ben kafa dinliyorum bu ara cnm kaçsın merak ettimneden bölündü canim uykun?
iyi ya bayadir göremedigim kilolari görüyorum suan acayip mutlu oluyorum:) sende nasil gidiyo
hoş geldin cnm bikaç ay daha korusan oturur kılon çocuğunla ilgili de iyi olur umarım herşeySelam kızlar mezun olalı oldu baya hep girdim okudum unutulmadınız
yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler bol kilo vermeli günleriniz olsun. Eski arkadaşlarım sizler nasılsınız kilo vermeler ne durumda.Ben de durumlar vahimleşmeye başladı 54.4 lerdeydim mezun olduğumda 55.4 olmuştum 56 ları görüyorum artık biraz daha dikkatli gidicem. Kızımlada bakıcı sıkıntı oldu yenisi içime sinmedi kreşte karar kıldım 19 aylık olmk üzere inşallah kreş iyi gelir 1 haftadır alışma sürecindeyiz tam alışamadı
Cok gecmişmoşsun InsaAllah hersey yoluna gırer1 aydır kötü şeyler oldu anneannem düştü kolu kırıldı annemin acil ameliyet olmasi gerekiyor boyun fitigindan.kardeşim ameliyat olacak.oglum apandisitten ameliyat oldu canim çok sıkkın yani bu aralar
Gittin geldim o beze gibi olan epilasyondan kaynaklı kıl kökü ile ilgili bur durummuş 2 test istedi amh ve testosteron mu ne haftaya salı gidicem miyom polip var mı ona bakacak.
Iyi canım sen nasılsın Bugün yeni spor listesi hazırlanacak seni de ekliyorum haberin olsunSchonerDuft napion canim nasilsin?
Cezamı alıyordık yaGünaydın kızlar yeni spor listesi bugün hesaplanacak kaybedenlere cezanızı hazırlayın ama acımasız olmayın son 3 kişiye ceza var ona göre
Zuzum hoşgeldin canim korumada 2 kilo normal fazla olmamasina dikkat etSelam kızlar mezun olalı oldu baya hep girdim okudum unutulmadınız
yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler bol kilo vermeli günleriniz olsun. Eski arkadaşlarım sizler nasılsınız kilo vermeler ne durumda.Ben de durumlar vahimleşmeye başladı 54.4 lerdeydim mezun olduğumda 55.4 olmuştum 56 ları görüyorum artık biraz daha dikkatli gidicem. Kızımlada bakıcı sıkıntı oldu yenisi içime sinmedi kreşte karar kıldım 19 aylık olmk üzere inşallah kreş iyi gelir 1 haftadır alışma sürecindeyiz tam alışamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?