- 9 Ocak 2015
- 12.844
- 29.167
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #300.921
Ben de epilasyona gidiyordum demekki benimkide ondan olmuş sonra geçmiş,ayy hadi gözün aydin şükür önemsiz bir şeymisGittin geldim o beze gibi olan epilasyondan kaynaklı kıl kökü ile ilgili bur durummuş 2 test istedi amh ve testosteron mu ne haftaya salı gidicem miyom polip var mı ona bakacak.
Annem rahatsız endeskopi oldu dün normal kontroldu durumu beğenmemiş endeskopi istemiş biyopsi de almışlar. Kuzenimin eşinin babaannesi vefat etmiş orya da gittik yoğundu ve moralsiz di dün anlayacağın sarjimda yoktu yazamadım
Çok teşekkür ederim canim keşke ama olmuyor.Allahim beterinden korusun.Bende çok özledim sizleri öpüyorum ❤Geçmiş olsun canım, ne çok aksilik olmuş üstüste. Bende peşpeşe bir sürü olumsuz şey yaşadım. Hayat işte! Keşke hep rahatlıkla kolaylıkla yaşansa.
Acil şifalar dilerim canım, öpüyorum
Özlendin
teşekkür ederim canim sagol❤Cok gecmişmoşsun InsaAllah hersey yoluna gırer
Geçmiş olsun hepsi zor ve üst üste gelmesi daha da zor olmuş hepsi sorunsuzca atlatrlar bu süreçleri insallah1 aydır kötü şeyler oldu anneannem düştü kolu kırıldı annemin acil ameliyet olmasi gerekiyor boyun fitigindan.kardeşim ameliyat olacak.oglum apandisitten ameliyat oldu canim çok sıkkın yani bu aralar
Bende çok merak ettim
inslh test sonuçları da temiz çıkar canmGittin geldim o beze gibi olan epilasyondan kaynaklı kıl kökü ile ilgili bur durummuş 2 test istedi amh ve testosteron mu ne haftaya salı gidicem miyom polip var mı ona bakacak.
Annem rahatsız endeskopi oldu dün normal kontroldu durumu beğenmemiş endeskopi istemiş biyopsi de almışlar. Kuzenimin eşinin babaannesi vefat etmiş orya da gittik yoğundu ve moralsiz di dün anlayacağın sarjimda yoktu yazamadım
Cok teşekkür ederim inşallah ❤Geçmiş olsun hepsi zor ve üst üste gelmesi daha da zor olmuş hepsi sorunsuzca atlatrlar bu süreçleri insallah
Ilaclar gecikme yapmaz diyorlar canım 2 3 aydır böyle oluyor tedbir iyidir aslında.doğru diyosun inşallah planlıyorum diyeyim o zamanhaftasonu misafirlerim vardı bi dolu onlar gitti akşam başka geldi kahvaltıda yarım dilim kek bi dilim börek yemiş olabilirim ama hiç bişey kalmadı çok şükür bunla atlattığıma şükrediyorum
ya bende bi anormallik yok aslında sadece 5 gün gecikti oda ben çok stresliydim bu ay ondan olmuş olabilir geçtiğimiz ayda ilaçlardan oldu bundan sonraki ay düzene girceğini düşünüyorum boşuna o ilaçlardan kullanmak istemiyrum soğan kürü yapıcam ilaçlar bana çok korkutucu geliyor
Geçmiş olsun canımGünaydın kizlar ben gribe yakalanmıştım biliyosunuz iyilestim çok şükür bugün yeniden araniza dönüyorum sağlık çok önemli o olmadan bişey olmuyor malesef ilk defa bu kadar ağır yakalandım burnum falan yara oldu hala tıkanıklık devam ediyo ama sorun değil
Olur ama günlük eklemeyeni çıkarıyoruz haberin olsun her gün eklemen beklenir
Ohaaa diyebilir miyim sen ve uymamakşu an tamda hiç uymama evresindeyim
Yes babyCezamı alıyordık yanapalım cekerız cezamızı
Sol yumurtalık yavaş çalışıyor sanırım ondan salı günü sorarım artık internetten baktım polistik over durumunu da ölçüyor sanırımBen de epilasyona gidiyordum demekki benimkide ondan olmuş sonra geçmiş,ayy hadi gözün aydin şükür önemsiz bir şeymis
testesteron erkeklik hormonu mu ben de hiç baktirmadim acaba neden istediki doktor
Inşallah canıminslh test sonuçları da temiz çıkar canm
tamam kuzum ekle gecen listeye hic yazamadim ama spor yapmistim baya, buhafta da yaparim umarim buarada benim listede hedef kilom 65 di suan dahada azini hedefliyorum düzenlesekmi canim?Iyi canım sen nasılsın Bugün yeni spor listesi hazırlanacak seni de ekliyorum haberin olsun
anladim kuzucum, 63,7 artik herseyimin bol gelmeye basladigini farkediyorum, normalde pantolonlar strec oldugu icin belli bi kilo alimlari verimleri okadar bellli olmuyodu ama artik gercekten bir beden incelmisim anladim:)ben kafa dinliyorum bu ara cnm kaçsın merak ettim
ayy allah bagislasin canim ilk cocugunmu?4 aylık kizim var canım gece uyanıyor emmek için uykum bölünüyor o yüzden.
Revize ederiz canım cuma günü hatırlat banatamam kuzum ekle gecen listeye hic yazamadim ama spor yapmistim baya, buhafta da yaparim umarim buarada benim listede hedef kilom 65 di suan dahada azini hedefliyorum düzenlesekmi canim?
afiyet olsun öğlen ekmeğin birazını çıkarıp etin hepsini yiyebilirdin aslındadünkü menüm
sabah
1 kase nesfit kırmızı meyveli (geç kaldığım için alel acele yedim çıktım)
ara
şekersiz türk kahvesi
öğlen
adana dürüm yedim dörtte üçünü yedim dün yemek kalmamıştı mecbur kaldım söylemeye
büyük ayran
akşam
1 kase yayla çorbası
2 tavuk baget fırında
misafir vardı şekersiz çay kahve içtim bol su içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?