Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben de epilasyona gidiyordum demekki benimkide ondan olmuş sonra geçmiş,ayy hadi gözün aydin şükür önemsiz bir şeymis
testesteron erkeklik hormonu mu ben de hiç baktirmadim acaba neden istediki doktor

dünkü menüm

sabah
1 kase nesfit kırmızı meyveli (geç kaldığım için alel acele yedim çıktım)

ara
şekersiz türk kahvesi

öğlen
adana dürüm yedim dörtte üçünü yedim dün yemek kalmamıştı mecbur kaldım söylemeye
büyük ayran

akşam
1 kase yayla çorbası
2 tavuk baget fırında

misafir vardı şekersiz çay kahve içtim bol su içtim

Çok teşekkür ederim canim keşke ama olmuyor.Allahim beterinden korusun.Bende çok özledim sizleri öpüyorum ❤
Cok gecmişmoşsun InsaAllah hersey yoluna gırer
teşekkür ederim canim sagol❤

1 aydır kötü şeyler oldu anneannem düştü kolu kırıldı annemin acil ameliyet olmasi gerekiyor boyun fitigindan.kardeşim ameliyat olacak.oglum apandisitten ameliyat oldu canim çok sıkkın yani bu aralar
Geçmiş olsun hepsi zor ve üst üste gelmesi daha da zor olmuş hepsi sorunsuzca atlatrlar bu süreçleri insallah

inslh test sonuçları da temiz çıkar canm

Ilaclar gecikme yapmaz diyorlar canım 2 3 aydır böyle oluyor tedbir iyidir aslında.
Geçmiş olsun canım
SchonerDuft kuzum bende spor listesine girmek istiyorum hiçbişey yapamasam yürüyüş yaparım olur mu
Olur ama günlük eklemeyeni çıkarıyoruz haberin olsun her gün eklemen beklenir
şu an tamda hiç uymama evresindeyim
Ohaaa diyebilir miyim sen ve uymamak
Cezamı alıyordık ya napalım cekerız cezamızı
Yes baby
Ben de epilasyona gidiyordum demekki benimkide ondan olmuş sonra geçmiş,ayy hadi gözün aydin şükür önemsiz bir şeymis
testesteron erkeklik hormonu mu ben de hiç baktirmadim acaba neden istediki doktor
Sol yumurtalık yavaş çalışıyor sanırım ondan salı günü sorarım artık internetten baktım polistik over durumunu da ölçüyor sanırım

Iyi canım sen nasılsın Bugün yeni spor listesi hazırlanacak seni de ekliyorum haberin olsun
tamam kuzum ekle gecen listeye hic yazamadim ama spor yapmistim baya, buhafta da yaparim umarim buarada benim listede hedef kilom 65 di suan dahada azini hedefliyorum düzenlesekmi canim?

ben kafa dinliyorum bu ara cnm kaçsın merak ettim
anladim kuzucum, 63,7 artik herseyimin bol gelmeye basladigini farkediyorum, normalde pantolonlar strec oldugu icin belli bi kilo alimlari verimleri okadar bellli olmuyodu ama artik gercekten bir beden incelmisim anladim:)

afiyet olsun öğlen ekmeğin birazını çıkarıp etin hepsini yiyebilirdin aslında

29/01/2019 - 05/02/2019 SPOR LİSTESİ

yellow girl / 370+205+135+100+240 = 1050 > ÜÇÜNCÜ
Sena zeynep/380+435+380+330+265 = 1790 > BİRİNCİ

SchonerDuft/ 75+ = 75 > SEKİZİNCİ

Kmsl Hnd /210+393+285+335+195+ = 1418 > İKİNCİ

ELF_LR35/150+380+100+40+150= 820 >BEŞİNCİ

aurora_z / 20+20+28+20+40+60 = 1008 > DÖRDÜNCÜ

Milana firuze /100 = 100 > YEDİNCİ

Ocean/ 135 +90+105 = 330 > ALTINCI

@yellow girl @Kmsl Hnd E ELF_LR35 A aurora_z
@sena zeynep @milana firuze Ocean
Ceza alanlar ben @Milana firuze Ocean

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…