Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anladim kuzucum, 63,7 artik herseyimin bol gelmeye basladigini farkediyorum, normalde pantolonlar strec oldugu icin belli bi kilo alimlari verimleri okadar bellli olmuyodu ama artik gercekten bir beden incelmisim anladim:)
nerdeyse aynıyız tebrik ediyorum seni

ben dün yazmıştım ama cevap veren olmadı tekrar bu grupta devam edebiliyor muyum kurallar nedir hem spor listesinde de olmak istiyorum spor olarak ne yapıyoruz SchonerDuft

ben de yapıcam cnm arada yapamadığım oluyor ama

1790 iyiymiş ceza alanlara 100 mekik 50 50 paylaşın kızlar kıyamadım.

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
3 çatal p.kızartması

Ara
Türk kahvesi

Öğle
5 kaşık kıymalı kabak
Yoğurt

Akşam
Fırında balık
Brokoli çorbası
Salata

Su
2 litre
Güzel canım menun suyu az icmissin o kadar.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Geçmiş olsun canım inşallah sonuçlar güzel çıkar

Hepsi kararında afiyet olsun.

Ben de epilasyona gidiyordum demekki benimkide ondan olmuş sonra geçmiş,ayy hadi gözün aydin şükür önemsiz bir şeymis
testesteron erkeklik hormonu mu ben de hiç baktirmadim acaba neden istediki doktor
Aynen canm benimde koltuk altımda ve boğazmda olmustu gecen ay gitmisdim buraya da yazmsdm hatta testler ultrasonlar hep temiz cikmisdi bana da doktor benimde lazer epilasyondan lenf bezlerim şişmiş demişti lazerde olabiliyormus ama insan ilk farkedince endiseleniyor gercekten de

Benım toplam yanlıs olmuş haksızlık olmasın

ben dün yazmıştım ama cevap veren olmadı tekrar bu grupta devam edebiliyor muyum kurallar nedir hem spor listesinde de olmak istiyorum spor olarak ne yapıyoruz SchonerDuft
14.takımda mı yarışmıştın.
spor puanları 1.sayfada yazıyor ordan bakabilirsin neler yaptığımıza .
ayrıca kurallarımızda yazıyor 1. sayfada uyarım dersen kendini tanıtarak başlayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…