- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #301.061
Canım teşekkürlerMaşallah canım menü harikaaaaaaa
HarikaSabah
Yogurtlu armutlu yulaf 2 dılım kasar peynır
Oglen
Pırasa
Tavuk
Ara havuc
Aksam
Cacık ogleden kalan tavuk
Gecen hafta bol bol yıyordum ıyı kılo verdım bugun baktım 200 gram sadeceHarika
Duraksama olmuştur canım oluyo öyle ilk fazla gidiyor sonra azGecen hafta bol bol yıyordum ıyı kılo verdım bugun baktım 200 gram sadece
Insanın morelı bozuluyorDuraksama olmuştur canım oluyo öyle ilk fazla gidiyor sonra az
Canm bende evde koşu bandı var 10dakika bile űstűne çıkmyorum oşekilde bende sevmem 10dakka kosu bandi yerine 2saat spor tercih ederim ama sahilde yűrűmek apayrı bir olayHadi bakalım güzel şeyler olsun.
Yürüyüşü sevmiyorum ya birde 2 saat diyorsun maşallah yürüyüş yerine 2 saat spor yapayım daha mutlu oluyorum
Daha fazla verirsin canm aynen diyetisyen bana spor yapmycan diyordu sadece hergün 2 saat yűrű diğer sporları yapma diyordu ben dinlemiyordum bak şeyda coşkun da őyle çok yűrűterek zayıflattı bűtűn űnlűleriYürüyüş çok güzel canım ya keşke bende yürüyebilsem sanki yürürken daha fazla kilo veriyordum yada bana öyle geliyordu hemde oksijen depoluyorsun daha ne olsun
Ben dedim beni eklemedinSpor listesine girmek isteyen varsa bugün ekleyebilirim
Harika canım bu şekilde istediğin kiloya erişeceksin bencede diyetisyenler genelde yürüyüş öneriyor gerçekten banada yürüyüş en az 1 saat demişti o zamanlarDaha fazla verirsin canm aynen diyetisyen bana spor yapmycan diyordu sadece hergün 2 saat yűrű diğer sporları yapma diyordu ben dinlemiyordum bak şeyda coşkun da őyle çok yűrűterek zayıflattı bűtűn űnlűleriyűrűyűş kilo vermek için çok őnemli canm bőlgesel çalsmak şekle sokuyor ama kilo verdirmiyor zaten benim de tam tersine kilo vermeye ihtiyacm var ondan 5kilo hatta 7 daha atmadan bolgesellere bulasmam senin kilona gelince yaparm onları şimdi yűrűyűş+bisiklet+tranbolin yapıcam canm arada enerjim olduğunda dans ederim diye dűşűnyorm inslh baslarm biran őnce
Evet ya sormaInsanın morelı bozuluyoryarın sabah tartı gunu
Evet canım marketlerde satilanProtein süt dediğin şu marketlerde falan satılıyor ya o mu canım
Gecmış olsın canım InsaAllah kotu bısey yoktur ❣Bugün yine uykusuzum sabah nöroloji dr gideceğim dr uykusuz gelsin demiş eşime uykuyu pek sevmem bekarlık yıllarımda hep gece çalıştım ama bir eşkıya bir bebek ile gece uykusuz kalmak gündüz bitiriyor beni
Gınaydınnnn hayırlı cumalar
Hadi ya gözümden kaçtı ya da unuttum ekliyorumBen dedim beni eklemedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?