- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #301.041
Mutlu olacağın sporları yap canım 1. Sayfada yazıyorSchonerDuft şimdi video indirmeye çalışıyorum akşam evde yaparım ne indirsem ki? jillianmı leslie mi yada başka ne önerirsiniz bide bu spor puanları nerde yazıyor
tamam canım indirdim bişeylerMutlu olacağın sporları yap canım 1. Sayfada yazıyor
Hadi bakalım güzel şeyler olsun.Canm bu hafta çok yoğundum hem bir iki gőrűşmem oldu uzun vadali planlar ile ilgili eylűl sonrası için yada 1yılıda bulabilecek ticari işler gorusmeler vs. Aynı zaman da bu hafta kızım anaokuluna başladı canm hepsi bir halloldu bide bir sorunumuz vardı dűn onu da hallettik çőzűldű şűkűr artk bugűn itibari ile hergűn girerim gene aktif olurum hatta bugűn yűrűyűşede başlycaktm őyle planlamıştm ama hava yağmurlu bugűn eğer sabah evden çıkarken yağmur olmasaydı kızım ı biraknca direk sahilde yűriycektim bugűn nasip olmadı artk gűzel havalarda hergűn 2saat filan sahilde yűrűyűş yapcam canm
Ben salı çarşamba yürüdüm bugün pert yatıyorum neredeyse havaya sevindimCanm bu hafta çok yoğundum hem bir iki gőrűşmem oldu uzun vadali planlar ile ilgili eylűl sonrası için yada 1yılıda bulabilecek ticari işler gorusmeler vs. Aynı zaman da bu hafta kızım anaokuluna başladı canm hepsi bir halloldu bide bir sorunumuz vardı dűn onu da hallettik çőzűldű şűkűr artk bugűn itibari ile hergűn girerim gene aktif olurum hatta bugűn yűrűyűşede başlycaktm őyle planlamıştm ama hava yağmurlu bugűn eğer sabah evden çıkarken yağmur olmasaydı kızım ı biraknca direk sahilde yűriycektim bugűn nasip olmadı artk gűzel havalarda hergűn 2saat filan sahilde yűrűyűş yapcam canm
Öyle canım haklisin diyetisyen de öyle demişti bana günlük 2 yada 2.5 ancak yazın içebilirim o da sıcaktanBende 3 içemem canm zaten senin kilona 3çok fazla hem emzirmiyen hemde bu kiloda olan birinin 3 içmesine gerek yok zaten bobrekleri bosuna okadar yormaya gerek yok suyunda fazlası zarar
Bu acayip yoruyor canım ilk gün iyi kötü yapiyosun da sonraki gün kas ağrısı feci yeni başladıysan bunu önermem sana leslie ile falan başla hem ter attırıyor hemde yağ yakıyosunbumu canım
Protein süt dediğin şu marketlerde falan satılıyor ya o mu canımSabah protein süt
2haslanmis yumurta bir sarı yok("yumurta birinin sarısını martılara attim sevinsin yavrucaklar" /güldür güldür skeclerde geçiyorduespiri yapayım dedim)
Salatalık domates
Öğlen ızgara tavuklu salata bir kase yoğurt bir dilim ekmek
Ara bir kase yogurt 2 ceviz
Aksama protein sütlerden yine
Yürüyüş çok güzel canım ya keşke bende yürüyebilsem sanki yürürken daha fazla kilo veriyordum yada bana öyle geliyordu hemde oksijen depoluyorsun daha ne olsunCanm bu hafta çok yoğundum hem bir iki gőrűşmem oldu uzun vadali planlar ile ilgili eylűl sonrası için yada 1yılıda bulabilecek ticari işler gorusmeler vs. Aynı zaman da bu hafta kızım anaokuluna başladı canm hepsi bir halloldu bide bir sorunumuz vardı dűn onu da hallettik çőzűldű şűkűr artk bugűn itibari ile hergűn girerim gene aktif olurum hatta bugűn yűrűyűşede başlycaktm őyle planlamıştm ama hava yağmurlu bugűn eğer sabah evden çıkarken yağmur olmasaydı kızım ı biraknca direk sahilde yűriycektim bugűn nasip olmadı artk gűzel havalarda hergűn 2saat filan sahilde yűrűyűş yapcam canm
Her zaman ki gibi yine çok güzel bir menü... ama sanki bu hafta hep sebze ağırlıklı beslendin gibi... biraz. Da protein alsan tabiki sen daha iyi bilirsin amaSabah kaşar peynirli omlet maydanoz roka domates zeytin bir bardak çay iki dilim ekmek.
Öğlen yoğurtlu karnabahar.
Aksam mercimek çorbası bir parça tavuk 3 lt su.
Her zaman ki gibi yine çok güzel bir menü... ama sanki bu hafta hep sebze ağırlıklı beslendin gibi... biraz. Da protein alsan tabiki sen daha iyi bilirsin ama
Ahhh bu bebekler var yaaaa 10 adama bedel valla... canları sağ olsun ...Evet canım bu hafta öyle oldu fazla sporda yapamadım ufaklık durmuyor. Birazda kendimi yorgun hissediyorum.
Sabah
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yarım simit
Ara
200 ml süt
1 küçük hoşbeş
Akşam
Kıymalı ıspanak
Yoğurt
Şimdi sütlü kahve içiyorum
Su 2,5 litre su
Spor
5000 adım 75 puan
Maşallah canım menü harikaaaaaaaBugün
Kahvalti yulafli peynirli tost 6 zeytin
Ara 1 elma 2 ceviz iki bardak ödem attırıcı çay
Akşam ızgara balık bol salata
2 lt su
1 saat leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?