Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hadi bakalım güzel şeyler olsun.
Yürüyüşü sevmiyorum ya birde 2 saat diyorsun maşallah yürüyüş yerine 2 saat spor yapayım daha mutlu oluyorum

Ben salı çarşamba yürüdüm bugün pert yatıyorum neredeyse havaya sevindim sen 2 saat yürürüm diyorsun naptin ya şaka şaka bende işe başlayınca konak sahilde yürüyeceğim seni de beklerim

Sabah protein süt
2haslanmis yumurta bir sarı yok("yumurta birinin sarısını martılara attim sevinsin yavrucaklar" /güldür güldür skeclerde geçiyordu espiri yapayım dedim)
Salatalık domates
Öğlen ızgara tavuklu salata bir kase yoğurt bir dilim ekmek
Ara bir kase yogurt 2 ceviz
Aksama protein sütlerden yine

Bende 3 içemem canm zaten senin kilona 3çok fazla hem emzirmiyen hemde bu kiloda olan birinin 3 içmesine gerek yok zaten bobrekleri bosuna okadar yormaya gerek yok suyunda fazlası zarar
Öyle canım haklisin diyetisyen de öyle demişti bana günlük 2 yada 2.5 ancak yazın içebilirim o da sıcaktan

Protein süt dediğin şu marketlerde falan satılıyor ya o mu canım

Yürüyüş çok güzel canım ya keşke bende yürüyebilsem sanki yürürken daha fazla kilo veriyordum yada bana öyle geliyordu hemde oksijen depoluyorsun daha ne olsun

Sabah kaşar peynirli omlet maydanoz roka domates zeytin bir bardak çay iki dilim ekmek.

Öğlen yoğurtlu karnabahar.

Aksam mercimek çorbası bir parça tavuk 3 lt su.
Her zaman ki gibi yine çok güzel bir menü... ama sanki bu hafta hep sebze ağırlıklı beslendin gibi... biraz. Da protein alsan tabiki sen daha iyi bilirsin ama

Her zaman ki gibi yine çok güzel bir menü... ama sanki bu hafta hep sebze ağırlıklı beslendin gibi... biraz. Da protein alsan tabiki sen daha iyi bilirsin ama

Evet canım bu hafta öyle oldu fazla sporda yapamadım ufaklık durmuyor. Birazda kendimi yorgun hissediyorum.

Sabah
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yarım simit

Ara
200 ml süt
1 küçük hoşbeş

Akşam
Kıymalı ıspanak
Yoğurt

Şimdi sütlü kahve içiyorum

Su 2,5 litre su

Spor
5000 adım 75 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…