- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #301.021
@ işareti yapıp adımı yazacaksın boşluk bırakmadan etiket yapmış olursunspor puanımı sizin gibi ekliyemdm kızlar nasl ypyrsnz
2. kez oldu canım ilaçları eczacıya sormuştum bitanesi yapabilir dedi diğer ayda strese bağladım soğan kürü yapıcam ama olmazsa gidicem artıkIlaclar gecikme yapmaz diyorlar canım 2 3 aydır böyle oluyor tedbir iyidir aslında.
Geçmiş olsun canım
Olur ama günlük eklemeyeni çıkarıyoruz haberin olsun her gün eklemen beklenir
Ohaaa diyebilir miyim sen ve uymamak
Yes baby
Sol yumurtalık yavaş çalışıyor sanırım ondan salı günü sorarım artık internetten baktım polistik over durumunu da ölçüyor sanırım
sabah ekmek yemedim diye yemiştimmafiyet olsun öğlen ekmeğin birazını çıkarıp etin hepsini yiyebilirdin aslında
3 bana fazla geliyor açıkçası genel olarak 2 yada 2.5 lt içmeye çalışıyorumsuyu 3 e tmamlayabilirsn belki daha iyi olur
Günaydın canım hastamisin yoksa
Günaydın canım hastamisin yoksa
Geçmiş olsunEvet canım biraz rahatsızım.
Sağol canım :)Geçmiş olsun
Canm bu hafta çok yoğundum hem bir iki gőrűşmem oldu uzun vadali planlar ile ilgili eylűl sonrası için yada 1yılıda bulabilecek ticari işler gorusmeler vs. Aynı zaman da bu hafta kızım anaokuluna başladı canm hepsi bir halloldu bide bir sorunumuz vardı dűn onu da hallettik çőzűldű şűkűr artk bugűn itibari ile hergűn girerim gene aktif olurum hatta bugűn yűrűyűşede başlycaktm őyle planlamıştm ama hava yağmurlu bugűn eğer sabah evden çıkarken yağmur olmasaydı kızım ı biraknca direk sahilde yűriycektim bugűn nasip olmadı artk gűzel havalarda hergűn 2saat filan sahilde yűrűyűş yapcam canmGünaydın kızlar nasılsınız çok yoğun bir dönemdeyim bir uğrayım dedim.
blonde ambition seni göremiyorum iyi misin
İşlerinin hallolmasına sevindim canımCanm bu hafta çok yoğundum hem bir iki gőrűşmem oldu uzun vadali planlar ile ilgili eylűl sonrası için yada 1yılıda bulabilecek ticari işler gorusmeler vs. Aynı zaman da bu hafta kızım anaokuluna başladı canm hepsi bir halloldu bide bir sorunumuz vardı dűn onu da hallettik çőzűldű şűkűr artk bugűn itibari ile hergűn girerim gene aktif olurum hatta bugűn yűrűyűşede başlycaktm őyle planlamıştm ama hava yağmurlu bugűn eğer sabah evden çıkarken yağmur olmasaydı kızım ı biraknca direk sahilde yűriycektim bugűn nasip olmadı artk gűzel havalarda hergűn 2saat filan sahilde yűrűyűş yapcam canm
Aşure dışında gerisi güzel afiyet olsun canımgünaydın kızlar
Sabah
1 yumurta 1 kase aşure
Ara
Kahve
Öğlen
Yeşil mercimek yemeği ve bugday çorbası
Ara
Elma
Akşam
Havuç salatası,ezogelin çorbası 7 adet mantı
3lt su , 2 fincan yeşil çay
50 mekik :20 puan
5000 adım :75 puan
800 ip:100 puan
10 dk eliptik :40 puan
toplam:235 puan
Bende 3 içemem canm zaten senin kilona 3çok fazla hem emzirmiyen hemde bu kiloda olan birinin 3 içmesine gerek yok zaten bobrekleri bosuna okadar yormaya gerek yok suyunda fazlası zarar3 bana fazla geliyor açıkçası genel olarak 2 yada 2.5 lt içmeye çalışıyorum
Sağol canm benimİşlerinin hallolmasına sevindim canım
Ooooo günde 2 saat mi çok güzellll
Hadi bakalım gelsin o zaman eksilerrr
afiyet olsun aşureyi nerden buldun merak ettimgünaydın kızlar
Sabah
1 yumurta 1 kase aşure
Ara
Kahve
Öğlen
Yeşil mercimek yemeği ve bugday çorbası
Ara
Elma
Akşam
Havuç salatası,ezogelin çorbası 7 adet mantı
3lt su , 2 fincan yeşil çay
50 mekik :20 puan
5000 adım :75 puan
800 ip:100 puan
10 dk eliptik :40 puan
toplam:235 puan
Evde buğday vardı bende değerlendirmek için yaptım canm . mantıda kocaman bir tabaktıda 7 tane ile zor durdurdum kendimi saydım :) puanlarıda 1. sayfadan baktımafiyet olsun aşureyi nerden buldun merak ettim7 adet mantıda güzelmiş
bu sporların puanları nerde yazıyor canım?
Evde buğday vardı bende değerlendirmek için yaptım canm . mantıda kocaman bir tabaktıda 7 tane ile zor durdurdum kendimi saydım :) puanlarıda 1. sayfadan baktım
zor oldu ama başardımmm :) 40 dakika da 500 kalori diye bi video var canm çok etkili oafiyet olsun ucuz atlatmışsın vallageçende banada misafir geldi yapmıştım benimde canım çok istedi ama suyla şişirdim kendimi yememek için yersem 7 taneyle duramam ben tamam canım sağol ordan bakayım bende. Video indiricem şimdi önerdiğin bişey var mı?
zor oldu ama başardımmm :) 40 dakika da 500 kalori diye bi video var canm çok etkili o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?