Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

2. kez oldu canım ilaçları eczacıya sormuştum bitanesi yapabilir dedi diğer ayda strese bağladım soğan kürü yapıcam ama olmazsa gidicem artık
her gün spor yapma zorunluluğu varsa yapamayabilirim hergün

afiyet olsun öğlen ekmeğin birazını çıkarıp etin hepsini yiyebilirdin aslında
sabah ekmek yemedim diye yemiştimm

Günaydın kızlar nasılsınız çok yoğun bir dönemdeyim bir uğrayım dedim.
blonde ambition seni göremiyorum iyi misin
Canm bu hafta çok yoğundum hem bir iki gőrűşmem oldu uzun vadali planlar ile ilgili eylűl sonrası için yada 1yılıda bulabilecek ticari işler gorusmeler vs. Aynı zaman da bu hafta kızım anaokuluna başladı canm hepsi bir halloldu bide bir sorunumuz vardı dűn onu da hallettik çőzűldű şűkűr artk bugűn itibari ile hergűn girerim gene aktif olurum hatta bugűn yűrűyűşede başlycaktm őyle planlamıştm ama hava yağmurlu bugűn eğer sabah evden çıkarken yağmur olmasaydı kızım ı biraknca direk sahilde yűriycektim bugűn nasip olmadı artk gűzel havalarda hergűn 2saat filan sahilde yűrűyűş yapcam canm

İşlerinin hallolmasına sevindim canım
Ooooo günde 2 saat mi çok güzellll
Hadi bakalım gelsin o zaman eksilerrr

Aşure dışında gerisi güzel afiyet olsun canım

3 bana fazla geliyor açıkçası genel olarak 2 yada 2.5 lt içmeye çalışıyorum
Bende 3 içemem canm zaten senin kilona 3çok fazla hem emzirmiyen hemde bu kiloda olan birinin 3 içmesine gerek yok zaten bobrekleri bosuna okadar yormaya gerek yok suyunda fazlası zarar

İşlerinin hallolmasına sevindim canım
Ooooo günde 2 saat mi çok güzellll
Hadi bakalım gelsin o zaman eksilerrr
Sağol canm benim Őyle planlyrm bakalm kulaklgda takar sahilde 2saat yűrűye bilirim diye dűşűndűm bakalm hava gűzel olursa yarn baslarm inslh.

afiyet olsun aşureyi nerden buldun merak ettim 7 adet mantıda güzelmiş
bu sporların puanları nerde yazıyor canım?

afiyet olsun aşureyi nerden buldun merak ettim 7 adet mantıda güzelmiş
bu sporların puanları nerde yazıyor canım?
Evde buğday vardı bende değerlendirmek için yaptım canm . mantıda kocaman bir tabaktıda 7 tane ile zor durdurdum kendimi saydım :) puanlarıda 1. sayfadan baktım

Evde buğday vardı bende değerlendirmek için yaptım canm . mantıda kocaman bir tabaktıda 7 tane ile zor durdurdum kendimi saydım :) puanlarıda 1. sayfadan baktım

afiyet olsun ucuz atlatmışsın valla geçende banada misafir geldi yapmıştım benimde canım çok istedi ama suyla şişirdim kendimi yememek için yersem 7 taneyle duramam ben tamam canım sağol ordan bakayım bende. Video indiricem şimdi önerdiğin bişey var mı?

zor oldu ama başardımmm :) 40 dakika da 500 kalori diye bi video var canm çok etkili o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…