- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #301.141
69.1 de bıraktm canm bıraktgmn altnda olmam lazm ya ondan en fazla 69.0 yada 68lerde olmam gerekiyorBen senin bu kiloda bıraktığını sanıyodum neyse az kalmış canım
Evt canm yuksek kilolarda iken kilo vermeyi hizlandrdg icin yurumek iyi ama kilo azalnca artk sekle girmek icin spor onemli canm aynen sen 62lerde filan baslasaydin suan ki kilonda cok şekilli incecik olurdun ama olsun kendine kızma çűnki seninde kilon çok gűzel sıkılaşmayada zaten başladn yaza çok gűzel vucut hatlarıyla giriceksin ne gűzellKendi kendime kızıyorum aylarca neden sadece yürüyüş yaptım diye,neyse bundan sonra hayat tarzı haline getiririm inşallah hem böyle incelmek inanılmaz motive etti beni
Bence de başla canım hemen etkisini görürsün zatenYok canm sabitim regleden ve diğer őzel durumlardan bu hafta duzgun diyet ve spor yapamadm canm bugun hemen dikkat etmeye baslyrm
inslh kuzum yaaRegl olduğum zaman ya fazla çıkıyorum yada sabit normal canım haftaya baya düşüş görürsün
Canim masal ile kmsl hand kilolari yok14.Takım 608.Etap ***
Masal3487 (58,00///%)
Buki_89 (64,00/63.40/0.60/%)
Ponçikbirgelincik (65///%)izne ayrılmak istiyor
drdotty(71,8///%)
Sevgiclk(74,4///%0)
Kmsl Hnd (65.5///%)
gokyuzundekiturna(70,10///%)
Milana firuze(67,90/67,8/0,1/%0,14)
nihaaal (67.3//%)
ELF_LR35 (99,00/98,60/0,4/%0,40)
senazeynep(62,50///%) sabit
Nidsalii (56,10 /55/1,1/%1,96)
14.Takım Ortalaması :
Bugűn gene yağmurlu idi yağmur çiliyorken 40dakika yűrűdűm sonra iyice yağmura tutulmiyim diye eve dőndűm canm şimdi de bisikletteyim kendime bu hafta 1 kilo verme hedefi koydum basarmaya ugraşcam benim için 1kilo en zor ulasilabilcek hedef zatenBence de başla canım hemen etkisini görürsün zaten
Sen tartildin mi kuzum haftalardir soylemiyon bak çatladk artk meraktanCanim masal ile kmsl hand kilolari yok
Hadi canım inşallah o kilo gidecekinslh kuzum yaahaftaya şőyle 1 kilo birden gitse de 68.8 olarak listeye girsem başka bişey istemem galiba
inşallah canım yaaaa ... biraz değişiklik mi yapsan acaba mesela protein bende çok işe yarar ya da zencefilli sarımsaklı çay... yani vücudunu en iyi sen tanırsınBugűn gene yağmurlu idi yağmur çiliyorken 40dakika yűrűdűm sonra iyice yağmura tutulmiyim diye eve dőndűm canm şimdi de bisikletteyim kendime bu hafta 1 kilo verme hedefi koydum basarmaya ugraşcam benim için 1kilo en zor ulasilabilcek hedef zateninslh basarırm motive olur bana
AhahahaSen tartildin mi kuzum haftalardir soylemiyon bak çatladk artk meraktanşiştim artk sőyle yaaa bak gece rűyalarma gircek
spor kalıcı incelik sağlıyor bence ben de bgn geri dönüyorum sporaKendi kendime kızıyorum aylarca neden sadece yürüyüş yaptım diye,neyse bundan sonra hayat tarzı haline getiririm inşallah hem böyle incelmek inanılmaz motive etti beni
yellow yeşilçay soda lımon denedin mi hiç69.1 de bıraktm canm bıraktgmn altnda olmam lazm ya ondan en fazla 69.0 yada 68lerde olmam gerekiyor
tugba sen kaçcın ben pazartesi tartılcam cumartesi pazar bi detoks etkisi yapıcam vücudumaCanim masal ile kmsl hand kilolari yok
instada 58 kılo civarı bile 1 haftada 2 2.5 verip sıkılaşıyorlar diyet ve spor programı uygulayara neden olmasın diyorum 6da kalkıp yarım saat aç karna cardio yapmayı çok istiyorum ama yataktan çıkmak zor geliyor hafta sonu bi spor artılalım bakalımKizlar bugün ciddi diyete basladim kazam mübarek olsun
Kuzucum tebrik ederim canım maşallah sanaSağol tatlım darısı sana inşallah verebildin mi bu hafta
CanımcimCanim masal ile kmsl hand kilolari yok
Sağol tatlım... bak sana dün demiştim sebze ağırlıklı beslendin diye bende sebze çok bi kilo verdirmiyor protein daha iyi işe yarıyor... bu hafta protein ağırlıklı dene istiyorsanKuzucum tebrik ederim canım maşallah sana
Kizlar bugün ciddi diyete basladim kazam mübarek olsun
68.1 geldim canim ve bugün ananas detoksuna basladimtugba sen kaçcın ben pazartesi tartılcam cumartesi pazar bi detoks etkisi yapıcam vücuduma
Bencede yapilmayacak bisey degil zaten yeni aldim veririm diye düsünüyorum bakalim görecezinstada 58 kılo civarı bile 1 haftada 2 2.5 verip sıkılaşıyorlar diyet ve spor programı uygulayara neden olmasın diyorum 6da kalkıp yarım saat aç karna cardio yapmayı çok istiyorum ama yataktan çıkmak zor geliyor hafta sonu bi spor artılalım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?