- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #301.161
Sağol tatlım... bak sana dün demiştim sebze ağırlıklı beslendin diye bende sebze çok bi kilo verdirmiyor protein daha iyi işe yarıyor... bu hafta protein ağırlıklı dene istiyorsan
Cansınız yaa ne cok merak edenim varmisCanımcimtartildin mı kaç kilosun
sen cok iyi verdin zaten bir de sporla verdigin icin 2 kat vermis gibi oldunSpor yap spor bu hafta güzel yapMadim ama aynadan baktım da hatlar çok güzel olmuş göbek gitmiş tamamenpopo falan kalkmis
yanılmıyorsam sen istememiştin geçen hafta listeye girmeyi mezun olduğun için seni listeye alabilirim istediğin zamanSchonerDuft canım bizi listeye ne zaman alırsın blonde ambition arkadaşımla yoksa belli kiloya mi ulaşmam lazım benim
ben bgn bi 6 da kalktım bi sürü iş yaptım bikaç gün devam etsem alışırım aslında da bilmiyorum tembellik yaparım heralde olmadı akşamları ben az yeme detoksu yapıcam cnm karbosuz proteinli iki gün geçircem inşallah68.1 geldim canim ve bugün ananas detoksuna basladimsen ne detoksu yapacaksin bakalim
Bencede yapilmayacak bisey degil zaten yeni aldim veririm diye düsünüyorum bakalim görecez
Ben sabahlari zaten 5.45 de kalkiyorum daha erken kalkmam mümkün degil aksam zorlayip yapacam artik ama kalkip yaparsan o saatte süper olur valla
Bende bugun tekrar ciddi dikkat ederk ceki duzen cererk basladmKizlar bugün ciddi diyete basladim kazam mübarek olsun
Ne bilim canım rutine bağladım ben hepsini yazıyorum az daha başlama tarihimi de yazacaktimTatlm başlangici yazmana gerek yok onu yazmiyoruz
gecen hafta
Bu hafta
Fark
Yuzde
Bunlar yaziliyor sadece bu arada geçmiş olsun tatlm inslh onemli birsey yoktur temiz cikar stres ce yogunluktandr sadece inslh baska sorun yoktur
Evt kuzum aynen vende priteine ağrlk vermeyi dűşűndűm őyle yapcam bide normalde yűrűműyordum ya canm yűrűyűş bol oksijen degisiklik olcak bide dedign gibi protein olunca iyi yonlű cift degisiklik olur kesin etkili olur diye dusunuyorminşallah canım yaaaa ... biraz değişiklik mi yapsan acaba mesela protein bende çok işe yarar ya da zencefilli sarımsaklı çay... yani vücudunu en iyi sen tanırsın
Proteinlede güzel verirsinben bgn bi 6 da kalktım bi sürü iş yaptım bikaç gün devam etsem alışırım aslında da bilmiyorum tembellik yaparım heralde olmadı akşamları ben az yeme detoksu yapıcam cnm karbosuz proteinli iki gün geçircem inşallah
onda uyunmayacak diye biliyorum ben de çekilmiştim geçmiş olsun bu aradaNe bilim canım rutine bağladım ben hepsini yazıyorum az daha başlama tarihimi de yazacaktimgittim dr eeg çektiler kafama 30 kabloyla yağ gibi bisey sürdüler bir saat uyumuşum bir ara horlamaya uyandim
Tutmasak giriş őykűnűde yazacaktn bildirime hahaNe bilim canım rutine bağladım ben hepsini yazıyorum az daha başlama tarihimi de yazacaktimgittim dr eeg çektiler kafama 30 kabloyla yağ gibi bisey sürdüler bir saat uyumuşum bir ara horlamaya uyandim
bu akşamdan spora ağırlık verelim madem canım hep birlikteBende bugun tekrar ciddi dikkat ederk ceki duzen cererk basladmbirbirimizi destekleriz iyi olur
Tamam canimBende bugun tekrar ciddi dikkat ederk ceki duzen cererk basladmbirbirimizi destekleriz iyi olur
havalar bu ara iyi ama kış sonuçta işe gelmesem heralde daha iyi zayıflardımProteinlede güzel verirsin
Sabah sporu ile daha dinc oluyor insan ama sonradinda dus almak sıkınti cok zorlamayan hareketler yapmak lazim o saatte
Bende 1 vercem hadi ozman 1 2 3 olarak hedeflerimiz belli kilolarımızda yakn baslayalmAhahaha
70 olurum sanıyodum ama 68.1 dim sabah ve bugün itibari ile de diyete basladimSchonerDuft le gaza geldik ben 2 o 3 verecek bu hafta
Yalnız saatte anlasalim ben bir garip devlet memuruyum 12.30 13.30 arası molam ancak o saatlerde yürürüm bu arada iyileşme konusunda eşimden şüpheleniyorumTutmasak giriş őykűnűde yazacaktn bildirime hahahadi iyileş bak karşılıklı yűriycez sen konaktan ben karşıyakadan birbirimize karşı sahilden el sallarız
onda uyunmayacak diye biliyorum ben de çekilmiştim geçmiş olsun bu arada
Kesinlikle bende yaa bugun hastayim gitmedim doktora diye ciktim yürüyüsümü yaptim spor yapacak zaman cok oluyorhavalar bu ara iyi ama kış sonuçta işe gelmesem heralde daha iyi zayıflardım
En cok ben şiştim o yuzden benim vermem lazim hatta benim 3 vermem lazimBende 1 vercem hadi ozman 1 2 3 olarak hedeflerimiz belli kilolarımızda yakn baslayalmama tuğba sen 2 verme yoksa SchonerDuft ile benim seni yakalamamiz zor olur sen 300grm filan ver 67lere geç sana yeter bizi bekle őnden gitme
hafta sonu detoks yapıyoruz tubili ile bende 2 kilo veririm ortalama şuan 70,80 ama ödem ve wc sıkıntısı var spor ve yogaya da başlıyorum bugün hızlı veririm artık 65 te durucam ama .Bende 1 vercem hadi ozman 1 2 3 olarak hedeflerimiz belli kilolarımızda yakn baslayalmama tuğba sen 2 verme yoksa SchonerDuft ile benim seni yakalamamiz zor olur sen 300grm filan ver 67lere geç sana yeter bizi bekle őnden gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?