- 7 Ocak 2018
- 27.556
- 80.004
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #301.561
Yaaaaa bana niye demiyorsunnnnnM MissHayaLetmagickk masal3487 kızlar menüleriniz çok güzel afiyet olsun hadi bakalım cumaya gelsin eksiler
Yaaaaa bana niye demiyorsunnnnnM MissHayaLetmagickk masal3487 kızlar menüleriniz çok güzel afiyet olsun hadi bakalım cumaya gelsin eksiler
Bakü su ve spor süper olmus canm zaten menunde akşama kadar ekmek ve turevlerinin hicbiri yok ondan incecik lahmacun gayet uygun bu menuye dengwli güzel menü olmuşSabah
1 dilim kaşar peyniri
1 dilim beyaz peynir
4 zeytin
Domates
Ara
Sütlü kahve
Öğle
Kıymalı kabak
Yoğurt
Akşam
1 lahmacun yeşillik
1 bardak ayran
Su 3 litre
Hahaha sanada dedim kiiii ama aynı anda yazmışız kuzummmYaaaaa bana niye demiyorsunnnnn
M MissHayaLetmagickk masal3487 kızlar menüleriniz çok güzel afiyet olsun hadi bakalım cumaya gelsin eksiler
Sabah
1 dilim kaşar peyniri
1 dilim beyaz peynir
4 zeytin
Domates
Ara
Sütlü kahve
Öğle
Kıymalı kabak
Yoğurt
Akşam
1 lahmacun yeşillik
1 bardak ayran
Su 3 litre
Afiyet olsun canım menü de sporda güzel.
Harikasin canım sende bu hafta takıma aman nazar deymesinSabah: iki TB ekmek arası peynir roka sandviç yanında 6 zeytin bir bardak çay bir haşlanmış yumurta.
Öğlen bir kase kuru fasulye.
Ara bir yeşil elma.
Akşam 4 kaşık bamya 3 kaşık tas kebabı.
İleriki saat şekersiz sütlü Nescafe icebilirim.
3,5 lt su.
500 mekik=200
80 dk kondusyon bisikleti=240
60 dk bölgesel=60
50squat=20 toplam= 520 puanSchonerDuft canım
yaaa çok sağollllllHahaha sanada dedim kiiii ama aynı anda yazmışız kuzummmkalpler bir demek ki
Sağol canımAfiyet olsun canım çok güzel menu
Aslınsa lahmacun yedim diye pişman olmuştum ama neyse içim rahatladıBakü su ve spor süper olmus canm zaten menunde akşama kadar ekmek ve turevlerinin hicbiri yok ondan incecik lahmacun gayet uygun bu menuye dengwli güzel menü olmuş
Sana açacam da denk gelmedik en kötüsü senin adına sensiz açarım artık.Bana da aç kuzum ya
Napayım elimde değil
Kilo vermek hızlıda olsa yavaşta olsa çok stresli
Canım teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım
Yaa ben herşeyi birden yaptım şimdi neyin faydası oldu neyin olmadı bilemiyorum. Harnup pekmezi ,çörekotu yağı, bal arı sütü, bahsettiğim bitkiler birde inofiloc combi kullanmıştım.Ayy hiç yapmadım ya ben de bu adetle yapsam mı acaba?
Ahaha sende benim kafadansın. Bende baktirmam kolay kolay.Biliyor musun? Ayy ben çok korkarım öyle fal falan ya kotu bir şey görülürse diye
Ok bakarım sana da bir müsait zamanda instgram dan haberleşiriz.SchonerDuft ay kiz bende istermin ama tarot:)
Kuzum ben hamile kalırsam büyük ihtimal ile yatacam yarım rahimliyim. Ama yerleşme durumunda çok işe yarıyorAynen kuzum hatta senin için daha őnemli çűnki hamile kalırsan zaten yűrűmek sana çok faydalı olucak zagen diğer sporları yapamıycaksn canm hem daha az kilo almak ,sağlklı hamilelik geçirmek ve kolay doğum için yűrűmek çok őnemli ondan simdiden başla yürüyüşe hamişkende devam edersin kuzum
Canım inşallah hayirlisiyla en kısa zamanda hamile kalırsın tüm kalbimle istiyorum inanIyi geceler kızlar yarın sporları ekleyecem
Inşallah canım bende çok zaman olacağına inanıyorumCanım inşallah hayirlisiyla en kısa zamanda hamile kalırsın tüm kalbimle istiyorum inan
Günaydın canımGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?