Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gayet normal canım anestezi fena şişirir onu hemen atamazsın evine gidince düzeltirsin takma bunları iyilesmene bak geçmiş olsun canım

bir akşam denk gelelim de sana tarot açayım
Bana da aç kuzum ya
şuan kilon değil sen önemlisin anesteziden zaten 2 kiloya yakın alırsın . wc de yok diyorsun çok normal bunlar . toparlanacak şeylerde zaten sıkma canını buna
Napayım elimde değil
Kilo vermek hızlıda olsa yavaşta olsa çok stresli
Canm genel durumunun iyi olmasına sevindim sağlık en őnemli şey kilo herzaman verilir ona kafanı yorma sonuçta ameliyattan çıktn normal canm sen iyilesip toparlanmaya bak canm őpůyorum tekrar tekrar gecmiş olsun
Canım teşekkür ederim
Gayet normal canım anestezi fena şişirir onu hemen atamazsın evine gidince düzeltirsin takma bunları iyilesmene bak geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım

@tgb1907 canım alıntı yaptım ama kaybolmuş
Teşekkür ederim iyiyim şimdi zaten ciddi bişey değildi. Ama beni biliyorsun hemen bi çökmüşlük sendromuna tükenmişlik sendromuna falan giriyorum.
Geçen hafta izne ayrılmalıydım bu hafta takımı olumsuz etkileyeceğim ve muhtemelen sonuncu olacağım

Cnm çok
geçmiş olsun öncelik senin sağlığın lütfen takımı ya da kiloyu düşünme.... kilo elbette verilir....

Aynen kuzum hatta senin için daha őnemli çűnki hamile kalırsan zaten yűrűmek sana çok faydalı olucak zagen diğer sporları yapamıycaksn canm hem daha az kilo almak ,sağlklı hamilelik geçirmek ve kolay doğum için yűrűmek çok őnemli ondan simdiden başla yürüyüşe hamişkende devam edersin kuzum

Hıımmm yine çok gűzel spor yapmışsn

Ketojenik diyet 3.gűn
Dukan birasnda 4.gűn

Sabah yűrűyűş őncesi 10fındık

Yűrűyűş sonrası Kahvaltı :
1dilim pastırma
1dilim kaşar
1dilim beyaz peynir
1haslanmş yumurta

Ara:
10badem
100grm sűtten kahve

Őğlen:
2dilim pastırma
1dilim kaşar peyniri
100grm sűtten kahve

Akşam:
2 iri ızgara kőfte
3 kaşık yoğurtlu k.biber
5 adet fıstık

Şimdi dukan birasını bitirmeye çalışyorum
spor :
Sahilde 2 saat hızlı tempo yűrýűş : 300puan
Kızlar çok cok tempolu yurudum hatta aralarda kostum
50dakika kondisyon bisikleti : 150 puan
160 tranbolin zıplama : 20 puan
Toplam bugün: 470puan
SchonerDuft

Menü spor çok iyi canim kesin cumaya iyi bir düşüş görürsün ben bunlarla hayatta doymam harika

Geçmiş olsun canım sana yapıp getirebilecek biri varsa kayısı hosafini öneririm bana ameliyattan sonra içirmişlerdi cok faydasini gordum tez zamanda iyiles insallah

Cok super gidiyorsun maşallah

Sabah sıcak su kahvaltı olarak protein süt
Ara 2 haşlanmış yumurta
öğlen ton balıklı bol salata bir bardak ayran bir dilim ekmek
Ara 2 ceviz 1 ayran
Akşam 400ml protein süt
Şuana kadar 1.5 litre su içtim inşallah yatana kadar 1.5 daha içeceğim normalde su içmeyi sevmem de zorluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…