- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #301.521
Gayet normal canım anestezi fena şişirir onu hemen atamazsın evine gidince düzeltirsin takma bunları iyilesmene bak geçmiş olsun canımŞimdi tartıldım kızlar 76,4
İzne bildirimsiz ayrılmalıyım. Anestezinin etkisi sanırım, her yerim şişmiş durumda zaten, normaldir umarım. Ameliyat sonrası hâlâ tuvalete de çıkamadım. O yüzden bugünde hastanedeyim, çıkarmıyorlar. Ama benim genel durumum iyi bi ara eve geçip çocuklara bakıp geri döneceğim
Herkese sevgiler
Tamam canım öyle yapayım o zamançok içme bari ara vererek devam ette ters tepmesin
bal tarçın çörek otu ölçüsünü biliyor musun ?Tamam canım öyle yapayım o zaman
bir akşam denk gelelim de sana tarot açayımTamam canım öyle yapayım o zaman
Bana da aç kuzum yabir akşam denk gelelim de sana tarot açayım
Napayım elimde değilşuan kilon değil sen önemlisin anesteziden zaten 2 kiloya yakın alırsın . wc de yok diyorsun çok normal bunlar . toparlanacak şeylerde zaten sıkma canını buna
Canım teşekkür ederimCanm genel durumunun iyi olmasına sevindimsağlık en őnemli şey kilo herzaman verilir ona kafanı yorma sonuçta ameliyattan çıktn normal canm sen iyilesip toparlanmaya bak canm őpůyorum tekrar tekrar gecmiş olsun
Teşekkür ederim canımGayet normal canım anestezi fena şişirir onu hemen atamazsın evine gidince düzeltirsin takma bunları iyilesmene bak geçmiş olsun canım
Ayy hiç yapmadım ya ben de bu adetle yapsam mı acaba?bal tarçın çörek otu ölçüsünü biliyor musun ?
Biliyor musun? Ayy ben çok korkarım öyle fal falan ya kotu bir şey görülürse diyebir akşam denk gelelim de sana tarot açayım
geçmiş olsun öncelik senin sağlığın lütfen takımı ya da kiloyu düşünme.... kilo elbette verilir....@tgb1907 canım alıntı yaptım ama kaybolmuş
Teşekkür ederim iyiyim şimdi zaten ciddi bişey değildi. Ama beni biliyorsun hemen bi çökmüşlük sendromuna tükenmişlik sendromuna falan giriyorum.
Geçen hafta izne ayrılmalıydım bu hafta takımı olumsuz etkileyeceğim ve muhtemelen sonuncu olacağım
Ediyorum kuzum şuan elimde hattadevam et cnm ben yediğim kılo olarak dönmeyince anladım faydasını ben de devam ediyorum
Aynen kuzum hatta senin için daha őnemli çűnki hamile kalırsan zaten yűrűmek sana çok faydalı olucak zagen diğer sporları yapamıycaksn canm hem daha az kilo almak ,sağlklı hamilelik geçirmek ve kolay doğum için yűrűmek çok őnemli ondan simdiden başla yürüyüşe hamişkende devam edersin kuzumyürümekten nefret ediyorum elimde olsa wcye bile uçarak gidicem
ama havalr iyi olursa söz verdim kendime eşimle yürüyecez akşamları. o zaman belki veririm.
diyetisyenleri dinlemek lazım aslında
yok tv den youyubeye bağlanıyorum ya meditsyon müziği açıyorum ya da şömine sesi onun eşliğinde yapıyorum. .
yoksa kafamda sıralama çok var yapacak hreket bulabiliyorum. tabi videonun keyfini vermiyor yine de .
bende ya 5 ya da 7 günden başlıyordu baskılama net hatırlamıyorum. dur deneyim bugün içebilir miyim sence tadı nasıl .
nasılda biliyor benikendime söz verdim havalar iyi olunca yürüyecem eşimle
Kızlar hemen sporumu bildireyim
5000 adım. 75 puan
45 dk Leslie. 135 puan
200 kalça hareketi. 80 puan
200 bacak hareketi. 80 puan
200 yan hareketi. 80 puan
Toplam. 450 puanSchonerDuft cnm sen mi ekliyorsun listeye
Cnm çok
geçmiş olsun öncelik senin sağlığın lütfen takımı ya da kiloyu düşünme.... kilo elbette verilir....
Menü spor çok iyi canim kesin cumaya iyi bir düşüş görürsün ben bunlarla hayatta doymam harikaKetojenik diyet 3.gűn
Dukan birasnda 4.gűn
Sabah yűrűyűş őncesi 10fındık
Yűrűyűş sonrası Kahvaltı :
1dilim pastırma
1dilim kaşar
1dilim beyaz peynir
1haslanmş yumurta
Ara:
10badem
100grm sűtten kahve
Őğlen:
2dilim pastırma
1dilim kaşar peyniri
100grm sűtten kahve
Akşam:
2 iri ızgara kőfte
3 kaşık yoğurtlu k.biber
5 adet fıstık
Şimdi dukan birasını bitirmeye çalışyorum
spor :
Sahilde 2 saat hızlı tempo yűrýűş : 300puan
Kızlar çok cok tempolu yurudum hatta aralarda kostum
50dakika kondisyon bisikleti : 150 puan
160 tranbolin zıplama : 20 puan
Toplam bugün: 470puan
SchonerDuft
Geçmiş olsun canım sana yapıp getirebilecek biri varsa kayısı hosafini öneririm bana ameliyattan sonra içirmişlerdi cok faydasini gordum tez zamanda iyiles insallahŞimdi tartıldım kızlar 76,4
İzne bildirimsiz ayrılmalıyım. Anestezinin etkisi sanırım, her yerim şişmiş durumda zaten, normaldir umarım. Ameliyat sonrası hâlâ tuvalete de çıkamadım. O yüzden bugünde hastanedeyim, çıkarmıyorlar. Ama benim genel durumum iyi bi ara eve geçip çocuklara bakıp geri döneceğim
Herkese sevgiler
Cok super gidiyorsun maşallahKetojenik diyet 3.gűn
Dukan birasnda 4.gűn
Sabah yűrűyűş őncesi 10fındık
Yűrűyűş sonrası Kahvaltı :
1dilim pastırma
1dilim kaşar
1dilim beyaz peynir
1haslanmş yumurta
Ara:
10badem
100grm sűtten kahve
Őğlen:
2dilim pastırma
1dilim kaşar peyniri
100grm sűtten kahve
Akşam:
2 iri ızgara kőfte
3 kaşık yoğurtlu k.biber
5 adet fıstık
Şimdi dukan birasını bitirmeye çalışyorum
spor :
Sahilde 2 saat hızlı tempo yűrýűş : 300puan
Kızlar çok cok tempolu yurudum hatta aralarda kostum
50dakika kondisyon bisikleti : 150 puan
160 tranbolin zıplama : 20 puan
Toplam bugün: 470puan
SchonerDuft
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?