Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ediyorum kuzum şuan elimde hatta yaptm içiyorum sporum da çok gűzel bugün gene düşüş olur sabah yime tartılcam belki 68leri gőrűrűm sabaha
Inşallah canım sabah senden haber bekliyorum ben de eksi çıkacağımi umuyorum 8 gibi spor a geçiyorum bugün biraz zımba ardından cardio yapicam

Süper bi gün olmuş canım tebrikler

Senin sağlığın daha önemli canım çok geçmiş olsun

Cok super gidiyorsun maşallah
Sağol canm benim
Süper bi gün olmuş canım tebrikler

Inşallah canım sabah senden haber bekliyorum ben de eksi çıkacağımi umuyorum 8 gibi spor a geçiyorum bugün biraz zımba ardından cardio yapicam
Tamam canm sabah gene tartılıp haberleşiriz
Menü spor çok iyi canim kesin cumaya iyi bir düşüş görürsün ben bunlarla hayatta doymam harika
Hergün düşüş oluyor canm bunlarla normal diyetlerden daha tokum hiç açılmadan yiyorum yüksek yağ olduğu ve hergün protein içerdig için çok tok tutuyor canm bu diyetin kuralı şu ki beslenmenin %70 i yağ %30 u protein olması gerekiyor ondan çok tok ve enerjili yapıyor insanı

Maşallah canım afiyet olsun.

Sabah: iki TB ekmek arası peynir roka sandviç yanında 6 zeytin bir bardak çay bir haşlanmış yumurta.

Öğlen bir kase kuru fasulye.

Ara bir yeşil elma.

Akşam 4 kaşık bamya 3 kaşık tas kebabı.
İleriki saat şekersiz sütlü Nescafe icebilirim.
3,5 lt su.

500 mekik=200
80 dk kondusyon bisikleti=240
60 dk bölgesel=60
50squat=20 toplam= 520 puan SchonerDuft canım

Kızlar bugünkü menüm

Sabah bir kuru incir iki ceviz

Kahvaltı 11.00
İki kaşık lor
1 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
Roka

Ara 16.00 bir avuç kadar tuzsuz leblebi

Aksam 18.30
Bir orta boy çupra (fırınlanmış) bol salata

2 litre su

Afiyet olsun canım. Roka kiraz maydanoz ve böğürtlenin selülite iyi geldiğini okumuştum geçen gün a yeşil yapraklari.

Bugün
Kahvalti 2 haşlanmış yumurta biraz peynir 2 ceviz 6 zeytin
Ara yarim portakal yarim elma
Akşam 1 tabak kapuska 2 kaşık bulgur pilavı 1 kase yoğurt
2.5 lt su
40 dk bölgesel

Afiyet olsun canım menü de sporda güzel.

Ooooo menü de spor da harikaaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…