- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #302.021
Afiyet olsun canım
Teşekkürler canlarımSenin menüde gene güzel canm sağol sanada afiyet olsun
Hoşgeldin canım; istek varsa irade de vardır takımın sıcak ve destekleyici ortamı seni hedefine ulaştıracaktır. Başarılar dilerimUygundur benim için ben alone34 daha oncede sürekli diyet yaptım ama hep yarıda bıraktım bir kaç kez diyetisyene gittim verdim ve tekrar aldım bir ara 97 den 85 düştüm ve hala ayni kilodayim arkadaşımla beraber yapiyorduk ama evlenip başka şehre gidince ben yalnız kaldım bu takımıda bir üyenin yazısında okudum bu grubu katılmak istedim çünkü motivasyonun önemli olduğunu düşünüyorum.Bu hafta misafirlige başka bir şehre geldim ama yinede yediklerime dikkat ederek listemi yazacağım Anladığım kadarıyla her cuma güncel kilomu paylascam hergunde yediklerimi spor için puan yazmissiniz onu anlamadım ama ilk defa bir grupla yapıyorum
Hergün takım içinde en az 5 mesaj paylaşıyoruz (öğünlerimizi ve miktarlarını mutlaka paylaşıyoruz) birbirimizin öğünlerine yorumlarda bulunuyoruz. (Bu çok önemli birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var)Bende katılmak istiyorum gruba özel bir liste mi yapıyorsunuz yoksa kendinize ait bir liste mi her cuma mi yazıyorsunuz hergun mu
Iyiyim sen nasılsın.
Bende kuzenlerimle mektuplasirdim ahh ahhh teyzem okumuştu aile karışmıştıKızlar eskiden mektup arkadaşlığı diye bişey vardı
Ben yaşlarda olanlar bilir
Hiç karşılaşmayacağız diye bütün çocukca sırlarımızı yazmıştık birbirimize
Sonra karşılaştık
Ayyy gece gece nerden geldi aklıma yaaa
Schonerduftile yazışıyordum herhalde ondan
Bende kuzenlerimle mektuplasirdim ahh ahhh teyzem okumuştu aile karışmıştı
BencedeSafmışız ya
27 yaşındayimHoşgeldin canım; istek varsa irade de vardır takımın sıcak ve destekleyici ortamı seni hedefine ulaştıracaktır. Başarılar dilerim
Geçmiş mesajları okuyamadım eğer paylaşmadınsa
Güncel kilo (zorunlu)
Hedef kilo (zorunlu)
Kilo alma verme öyküsü
gibi bilgilerini paylaşırsan yorum yaparken bize kolaylık sağlamış olursun.
Günaydın canım NasılsınKıZlar günaydın
Mutlu pazarlar
GunaydinnGünaydın kızlar iyi pazarlar
Hoşgeldin aramıza burda hep birlikte birbirimize destek olarak hatalarımızı göstererek daha iyiye nasıl gidebiliriz diye konuşarak zayifliyoruz ilk sayfayı okuduysan diğerleri çorap söküğü gibi gelir merak etme menü paylaş paylaşan menülere ve diğer mesajlara görüşlerini yaz ayrica sadece zayıflama grubu değiliz birbirimizle dertlerimizi de paylaşıyoruz inşallah hedef kilona düşersinUygundur benim için ben alone34 daha oncede sürekli diyet yaptım ama hep yarıda bıraktım bir kaç kez diyetisyene gittim verdim ve tekrar aldım bir ara 97 den 85 düştüm ve hala ayni kilodayim arkadaşımla beraber yapiyorduk ama evlenip başka şehre gidince ben yalnız kaldım bu takımıda bir üyenin yazısında okudum bu grubu katılmak istedim çünkü motivasyonun önemli olduğunu düşünüyorum.Bu hafta misafirlige başka bir şehre geldim ama yinede yediklerime dikkat ederek listemi yazacağım Anladığım kadarıyla her cuma güncel kilomu paylascam hergunde yediklerimi spor için puan yazmissiniz onu anlamadım ama ilk defa bir grupla yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?