Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoşgeldin canım; istek varsa irade de vardır takımın sıcak ve destekleyici ortamı seni hedefine ulaştıracaktır. Başarılar dilerim
Geçmiş mesajları okuyamadım eğer paylaşmadınsa
Güncel kilo (zorunlu)
Hedef kilo (zorunlu)
Kilo alma verme öyküsü
gibi bilgilerini paylaşırsan yorum yaparken bize kolaylık sağlamış olursun.

Bende katılmak istiyorum gruba özel bir liste mi yapıyorsunuz yoksa kendinize ait bir liste mi her cuma mi yazıyorsunuz hergun mu
Hergün takım içinde en az 5 mesaj paylaşıyoruz (öğünlerimizi ve miktarlarını mutlaka paylaşıyoruz) birbirimizin öğünlerine yorumlarda bulunuyoruz. (Bu çok önemli birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var)
Takıma özel bir listemiz yok herkes kendi bünyesine, ailesine, alışkanlıklarına göre besleniyor. Tabi amaç kilo vermek karbonhidratları azaltmayı tercih ettik herkes gibi.
İlk hafta öğünlerini paylaştığında hatalı şeyler varsa zaten arkadaşlar ikaz eder.
Her cuma sabah yeyip içmeden tartılıyoruz ve öğleye kadar takıma bildiriyoruz (iki hafta üstüste bildirim yapmayan diskalifiye olur) Bu en önemli kural
Takımda aktif olmanı bekliyorum
Sevgiler

Kızlar eskiden mektup arkadaşlığı diye bişey vardı
Ben yaşlarda olanlar bilir
Hiç karşılaşmayacağız diye bütün çocukca sırlarımızı yazmıştık birbirimize
Sonra karşılaştık
Ayyy gece gece nerden geldi aklıma yaaa
Schonerduft ile yazışıyordum herhalde ondan

Bende kuzenlerimle mektuplasirdim ahh ahhh teyzem okumuştu aile karışmıştı

27 yaşındayim
Güncel kilom 85
Hedef kilom 75(şimdilik küçük hedeflerle başlayacağım)
Evli değilim
Daha önce 97e kadar çıktım arkadaşımla birlikte yürüyüş ve diyetle 85e kadar düştüm

Hoşgeldin aramıza burda hep birlikte birbirimize destek olarak hatalarımızı göstererek daha iyiye nasıl gidebiliriz diye konuşarak zayifliyoruz ilk sayfayı okuduysan diğerleri çorap söküğü gibi gelir merak etme menü paylaş paylaşan menülere ve diğer mesajlara görüşlerini yaz ayrica sadece zayıflama grubu değiliz birbirimizle dertlerimizi de paylaşıyoruz inşallah hedef kilona düşersin

Herkese iyi pazarlar gece hala ateşliy di benim kız gece gene başındaydm iki gündür zombi gibi geziyorum umarım bu gece hafifler artr kıyamam kuzum üşüyor da tabi anne ben nezaman örtünerek uyuyabilcem diyor ilerliyen saatlere kendime gelirsem spor yapmak istiyorum yoksa kilo veremem yapmam şart bu arada A alone34 hoş geldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…