- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #302.061
Yorgunluktandir canım ya kaç gündür dinlenemiyorsun ufaklık toparlasın sende kendine gelirsinKızlar ben tartıda + çıkıyorum hemde baya fazlabu ne şimdi kafayı yiyecem
Canım aynısı bendede oldu sendemi çok uykusuz kaldın ben sabaha kadar başında beklemiştim uyku çok önemliymiş diyetisyen demişti gündüz açlığa sebep olur diye o yüzdenKahvaltı : büyük kase sütlü mısır gevreği, 2ceviz,2dilim kivi
Öğlen: 1kase bulgurlu yoğurt çorbası,
2kaşık kavurma,1dilim tam buğday
Ara: 1bardak süt,yarım muz
Akşam: 1kase blg.yoğurt çorbası
Kızlar ben çok iştahlandım yaa aç hissediyorum aslında güzel yedim niye böyle anlamadım ne yapsam bir akıl verin banaakşama kadar temizlik yaptm akşam bitincede spora başladım koşu bandı +bisiklet ama şuan hala bisikletim üzerindeyim hala devam edyorm sporumu bitirince yazıcam
Aynen canm ya ben de düşünüyorum böyle bir açlık krizi yaşamazdım diye ondan oldu demek ki doğru iki gece başında bekledim uyumadım canm bu gece biraz iyi olursa ateşlemezse uyurum art ateşlemişse gene mecbur ayakta olucamCanım aynısı bendede oldu sendemi çok uykusuz kaldın ben sabaha kadar başında beklemiştim uyku çok önemliymiş diyetisyen demişti gündüz açlığa sebep olur diye o yüzden
Evt canm inslh ondandr ya eksilere geçemeyince çok üzülüyorumYorgunluktandir canım ya kaç gündür dinlenemiyorsun ufaklık toparlasın sende kendine gelirsin
Kilom 85.7
Sabah şekersiz çay içtim
Domates salatalık
3 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir yedim
5 zeytin
Öğlen
Balık yeşillik 2 dilim ekmek yedim
Akşam sebze yemeği yiyicem
Bugün 1 saat yürüyüş yaptım genelde Leslie yapıyorum ama yatılı başka bir şehre gittiğim icin sadece yürüyüş yapabiliyorum
Kahvaltı : büyük kase sütlü mısır gevreği, 2ceviz,2dilim kivi
Öğlen: 1kase bulgurlu yoğurt çorbası,
2kaşık kavurma,1dilim tam buğday
Ara: 1bardak süt,yarım muz
Akşam: 1kase blg.yoğurt çorbası
Kızlar ben çok iştahlandım yaa aç hissediyorum aslında güzel yedim niye böyle anlamadım ne yapsam bir akıl verin banaakşama kadar temizlik yaptm akşam bitincede spora başladım koşu bandı +bisiklet ama şuan hala bisikletim üzerindeyim hala devam edyorm sporumu bitirince yazıcam
Sabah
Yulaf ezmesı
Peynır
Oglen tavuk pılav
Aksam
Kayısı
Kabak cekırdegı
Bugün disardaydim
Kahvaltı 2 yumurtalı melemen 5 zeytin az peynir salatalık
Ara 1 dilim portakal 2 hurma
Akşam 1 porsiyon köfte salata yarim bardak ayran
Su ne kadar içtim bilmiyorum dışarda olduğum için 2 lt yi ancak bulmuştur
Spor olarak yürüyüş yaptım o da toplamda 1 saat yavaş tempoda
Benimde normalde diyetin ilk haftasında elim ayağım titremez tam vücudum alışıyor diyorum başım dönüyor elim titriyor sınırlı oluyorum yediklerim az geldiği için mi yada şekerim dusuyor galibaYediklerin az gelmiş olabilir canım birde uykusuzluk benimde bugün öyleydi öğleden sonra bir elim ayağım titredi gibi oldu.
Doğru canım napcan hastalık işte anneyiz insan uyuyamiyo kiAynen canm ya ben de düşünüyorum böyle bir açlık krizi yaşamazdım diye ondan oldu demek ki doğru iki gece başında bekledim uyumadım canm bu gece biraz iyi olursa ateşlemezse uyurum art ateşlemişse gene mecbur ayakta olucam
Sağol canımAfiyet olsun canım.
Çok güzelSabah peynirli yumurta zeytin yarım domates salatalık 6 dal roka iki dilim ekmek.
Bir bardak Nescafe.
Öğlen bir kase bulgur pilavı ve bir kase yoğurt.
Akşam 2 dilim ızgara köfte bir parça tavuk ızgara ve bir kase salata.
Şu 3 lt.
Benimde normalde diyetin ilk haftasında elim ayağım titremez tam vücudum alışıyor diyorum başım dönüyor elim titriyor sınırlı oluyorum yediklerim az geldiği için mi yada şekerim dusuyor galiba
Yıyesım gelmedu canım sumdı de mıdem bulanıyor hasta olmasak barıAkşam neden kayısı kabak çekirdeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?