- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #302.341
NOT ALDIM BENZERİNİ ATOM OLARAK TÜKETİYORUM KALORİSİ YÜKSEK ASLINDA.YAPARIM ARADA
bende üstüme alınmıştım ama dediğini okudumbeni gömmüş resmen
resmen gömmüş birileri beni
sporu arttırma 65 e kadar bence bisiklet sürerken de birşeyler ile uğraş ki pes demeKızlar enerji olsun diye muz fındık filan yedim kalkıp bisiklete oturdum şimdi hastayım diyip yatıpda şişerim diye korkuyorumşu hale bak suyu ma bol limon sıktım c vitamini olsun Aayy inslh hafif atlarım biran önce çünki artk sporu arttırmak lazım benim
Buraya giriyorum yada tv yi filan açıyorum spor yaparken canm bisiklet hiç sıkmıyor ondan 1 saat çör rahat yaptm ama koşu bandında yürüyüş zor ve sıkıcı geliyor banadasporu arttırma 65 e kadar bence bisiklet sürerken de birşeyler ile uğraş ki pes deme
Koşu bandında sıkılır mı insan telden izlemek için birşeyler aç 45 dk dan fazla yürü.Buraya giriyorum yada tv yi filan açıyorum spor yaparken canm bisiklet hiç sıkmıyor ondan 1 saat çör rahat yaptm ama koşu bandında yürüyüş zor ve sıkıcı geliyor banadaeeee bölgesellere başlamayayım mı ben hala
NOT ALDIM BENZERİNİ ATOM OLARAK TÜKETİYORUM KALORİSİ YÜKSEK ASLINDA.YAPARIM ARADA
bende üstüme alınmıştım ama dediğini okudumbeni gömmüş resmen
resmen gömmüş birileri beni
aayyy ben mi hırs yapcam
Cnm benim de hedefe son 6.7Hedefe son 6 kilo kaldı tabi almazsam
Bende 55 kilo olunca belim böyle oluyor ama kilo alınca direk yanlar çıkıyor bel yine inçe kalıyor bu sefer kötü duruyorAy ben çok seviyorum
Valla canım hepimiz istediğimiz kiloya ineriz inşallah yaza fit girerizzzzzsen geçersin beni
Canım sen emzirmiyor Muş’un sütün de sıkıntı olmasınKızlar ben haftaya pazartesinden itibaren pazartesi perşembe oruç tutayım diyorum hem ramazana hazırlık olsun diye hemde hamileligim ramazana gelmişti borçlarimi tutmuş olayım diye gerçi 5 aylık ve 5 yaşında iki çocukla nasıl yaparım bilmiyorum ama pazartesi deneyimlemek istiyorum
Geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatırsınKızlar enerji olsun diye muz fındık filan yedim kalkıp bisiklete oturdum şimdi hastayım diyip yatıpda şişerim diye korkuyorumşu hale bak suyu ma bol limon sıktım c vitamini olsun Aayy inslh hafif atlarım biran önce çünki artk sporu arttırmak lazım benim
Canm dışarı da 2 saat yürüsen yorulmam da sıkılmam da ama koşu bandı malum aynı yerde yürüyüp durmak çok sıkıcıKoşu bandında sıkılır mı insan telden izlemek için birşeyler aç 45 dk dan fazla yürü.
bence koşu bandındaki zamanı arttır . bölgeselleri yavaştan alarak başla yoksa kilo vermen taartıda durur. 10 ar tane yap .
Aaaa üstüme kaldı ihaleaayyy ben mi hırs yapcamokurken dedim kızım sende hırs olsa yüz kere vermiştin kiloları
blonde ambition niye bu kadar geldin üstüme aaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?