Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sporu arttırma 65 e kadar bence bisiklet sürerken de birşeyler ile uğraş ki pes deme

sporu arttırma 65 e kadar bence bisiklet sürerken de birşeyler ile uğraş ki pes deme
Buraya giriyorum yada tv yi filan açıyorum spor yaparken canm bisiklet hiç sıkmıyor ondan 1 saat çör rahat yaptm ama koşu bandında yürüyüş zor ve sıkıcı geliyor banada eeee bölgesellere başlamayayım mı ben hala

Koşu bandında sıkılır mı insan telden izlemek için birşeyler aç 45 dk dan fazla yürü.
bence koşu bandındaki zamanı arttır . bölgeselleri yavaştan alarak başla yoksa kilo vermen taartıda durur. 10 ar tane yap .

NOT ALDIM BENZERİNİ ATOM OLARAK TÜKETİYORUM KALORİSİ YÜKSEK ASLINDA.YAPARIM ARADA

bende üstüme alınmıştım ama dediğini okudum beni gömmüş resmen

resmen gömmüş birileri beni
blonde ambition gömmüş dimi o kadar da dedim gitme kızın üstüne bu kadar diye ama dinleyen kim

Canım sen emzirmiyor Muş’un sütün de sıkıntı olmasın

Geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatırsın

Canm dışarı da 2 saat yürüsen yorulmam da sıkılmam da ama koşu bandı malum aynı yerde yürüyüp durmak çok sıkıcı koşu bandı da tele bakamam ki başım döner zaten çok hızlı tempo yapıyorum bursaya bakabilen gibi deil şimdilik 30dakika yapyrm

aayyy ben mi hırs yapcam okurken dedim kızım sende hırs olsa yüz kere vermiştin kiloları

blonde ambition niye bu kadar geldin üstüme aaaaa
Aaaa üstüme kaldı ihale tubi gömdü seni de beni de bide suçlu ben oldum bana gram gram verir dedi sanada kilo kilo alır dedi sen okumadın mı onları aa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…