Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Puanları neden yazıyorsunuz ben anlamadim
Bir sey söyleyeceğim ama yanlış anlamayın öğlen muz fındık fıstık doyurucu oluyor mu

Puanları neden yazıyorsunuz ben anlamadim
Bir sey söyleyeceğim ama yanlış anlamayın öğlen muz fındık fıstık doyurucu oluyor mu
Kendi aramızda spor yarışı yapıyoruz canm spora daha çok teşvik olsun motive olsun diye haftalk yarış yapıyoruz SchonerDuft yazp etiketliyoruz o puanları topluyor her yapılan sporun dakikalk puanları ilk sayfada var ordan bakıp yaptklarımızı hesaplıyoruz

Aaaa üstüme kaldı ihale tubi gömdü seni de beni de bide suçlu ben oldum bana gram gram verir dedi sanada kilo kilo alır dedi sen okumadın mı onları aa
Valla gömdü ikimizi kendi de kilo verip duruyor o arada çaktırmadan

Afiyet olsun canım
Simdi siz bana inanmiyosunuz ama sabah 68.5 ciktim simdi eve geldim ve tartildim 68.7 ciktim sadece 200 gram fazlayim 2 litre su ve yediklerim nerde hey millet
Ohaaaa kız bu ne hız maşallah

Afiyet olsun cnm menü çokkkkkk iyiiiii

Maşallahhhhhh benim akşama kadar +2 oluyor valla
Ama iste sabaha cok inmemis olur eminim
Aksamda
Haslama tavuk
Yogurt
Salata yiyecem
Sen 67lere geçtin bile desene vay beeee metobolizmaya bak
Masallah de kız
Yarın tartı resmini atıcam size bakalım
Valla gömdü ikimizi kendi de kilo verip duruyor o arada çaktırmadan

Afiyet olsun canım

Ohaaaa kız bu ne hız maşallah

Sizi gömerken ki özgüven nerden geliyor sanıyorsun

Afiyet olsun cnm menü çokkkkkk iyiiiii
Sağol canm yap tabi kuruyemiş çok tok tutması yanında saçları cildi filan çok güzelleştiriyor canm ben ona çok önem veriyorum yoksa faydalı şeyleri kesince zayıflayıp güzelliği bozulanlar oluyor mesela ama bu tarz beslenince daha da güzelleşiyor vitamin minarel çok önemli hem güzellik ,hem sağlık, hem enerji sağlar ben dönüşümlü hepsinden yiyorum bir gü badem bir gü ceviz bir gün fındık fıstık

Ama iste sabaha cok inmemis olur eminim
Aksamda
Haslama tavuk
Yogurt
Salata yiyecem

Masallah de kız
Yarın tartı resmini atıcam size bakalım

Sizi gömerken ki özgüven nerden geliyor sanıyorsun
Aayy at çok merak ettim şuan kendi tartımı bile bukadar merak etmiyorum

Simdi siz bana inanmiyosunuz ama sabah 68.5 ciktim simdi eve geldim ve tartildim 68.7 ciktim sadece 200 gram fazlayim 2 litre su ve yediklerim nerde hey millet
Ödemeleri atıyorsun süpersin diyete gireceğim demek bile etkiledi seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…