- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #302.361
Sağol canm inslh başım çatlıyor valla bu arada akşam sadece yoğurt ile durabilecekmisin canm bebek de varGeçmiş olsun canım inşallah hafif atlatırsın
Puanları neden yazıyorsunuz ben anlamadimKahvaltı: 2dilim kepekli ekmek, 100grm kaşar
Ara: 1 mandalina
Öğlen: 1muz,4fındık,4fıstık
Akşam: tavuklu patates yemeği ,2kaşık yoğurt
Spor: 30dakika koşu bandı :75puan
1saat kondisyon biaikleti: 180puan
Toplam: 255puanSchonerDuft
Kendi aramızda spor yarışı yapıyoruz canm spora daha çok teşvik olsun motive olsun diye haftalk yarış yapıyoruzPuanları neden yazıyorsunuz ben anlamadim
Bir sey söyleyeceğim ama yanlış anlamayın öğlen muz fındık fıstık doyurucu oluyor mu
Aaaa üstüme kaldı ihaletubi gömdü seni de beni de bide suçlu ben oldum bana gram gram verir dedi sanada kilo kilo alır dedi sen okumadın mı onları aa
Valla denicem canım olmadı bi portakal yerimSağol canm inslh başım çatlıyor valla bu arada akşam sadece yoğurt ile durabilecekmisin canm bebek de var
Maşallahhhhhh benim akşama kadar +2 oluyor vallaSimdi siz bana inanmiyosunuz ama sabah 68.5 ciktim simdi eve geldim ve tartildim 68.7 ciktim sadece 200 gram fazlayim 2 litre su ve yediklerim nerde hey millet
Sen 67lere geçtin bile deseneSimdi siz bana inanmiyosunuz ama sabah 68.5 ciktim simdi eve geldim ve tartildim 68.7 ciktim sadece 200 gram fazlayim 2 litre su ve yediklerim nerde hey millet
Valla gömdü ikimizi kendi de kilo verip duruyor o arada çaktırmadanAaaa üstüme kaldı ihaletubi gömdü seni de beni de bide suçlu ben oldum bana gram gram verir dedi sanada kilo kilo alır dedi sen okumadın mı onları aa
Afiyet olsun canımKahvaltı: 2dilim kepekli ekmek, 100grm kaşar
Ohaaaa kız bu ne hız maşallahSimdi siz bana inanmiyosunuz ama sabah 68.5 ciktim simdi eve geldim ve tartildim 68.7 ciktim sadece 200 gram fazlayim 2 litre su ve yediklerim nerde hey millet
Afiyet olsun canım menü çok güzelSabah
1 yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek şekersiz çay
Öğle
Peynirli salata 2 dilim kepek ekmeği
Ara
4 tane hurma
Akşam
1 kase çorba yiyeceğim
Afiyet olsun cnm menü çokkkkkk iyiiiiiKahvaltı: 2dilim kepekli ekmek, 100grm kaşar
Benim de sabit hep 1 sabah akşam arası tam 1 kilo farkeder benim de ama senin 2 olması normal sen de süt filan da doluyor gün içinde suyuda daha çok içiyorsun sen 3lt içiyorsun biz 2lt içiyoruzMaşallahhhhhh benim akşama kadar +2 oluyor valla
Ama iste sabaha cok inmemis olur eminimMaşallahhhhhh benim akşama kadar +2 oluyor valla
Masallah de kızSen 67lere geçtin bile desenevay beeee metobolizmaya bak
Valla gömdü ikimizi kendi de kilo verip duruyor o arada çaktırmadan
Afiyet olsun canım
Ohaaaa kız bu ne hız maşallah
Sağol canm yap tabi kuruyemiş çok tok tutması yanında saçları cildi filan çok güzelleştiriyor canm ben ona çok önem veriyorum yoksa faydalı şeyleri kesince zayıflayıp güzelliği bozulanlar oluyor mesela ama bu tarz beslenince daha da güzelleşiyor vitamin minarel çok önemli hem güzellik ,hem sağlık, hem enerji sağlar ben dönüşümlü hepsinden yiyorum bir gü badem bir gü ceviz bir gün fındık fıstıkAfiyet olsun cnm menü çokkkkkk iyiiiii
Aayy at çok merak ettimAma iste sabaha cok inmemis olur eminim
Aksamda
Haslama tavuk
Yogurt
Salata yiyecem
Masallah de kız
Yarın tartı resmini atıcam size bakalım
Sizi gömerken ki özgüven nerden geliyor sanıyorsun
Evet çatlatacak bizi kafaya koymuşValla gömdü ikimizi kendi de kilo verip duruyor o arada çaktırmadan
Afiyet olsun canım
Ohaaaa kız bu ne hız maşallah
Teşekkür ederimAfiyet olsun cnm menü çokkkkkk iyiiiii
Ödemeleri atıyorsun süpersin diyete gireceğim demek bile etkiledi seniSimdi siz bana inanmiyosunuz ama sabah 68.5 ciktim simdi eve geldim ve tartildim 68.7 ciktim sadece 200 gram fazlayim 2 litre su ve yediklerim nerde hey millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?