- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #302.761
Tebrik ederim canm inanılmaz güzel vermişsin ve hedefe de nerdeyse varmışsınYeme düzenim normal çok fazla değil sadece fazla hareket etmeye başladım oda düzene soktu sanırsam ama bundan sonra gideceğini zannetmiyorum sona vardı artıkteşekkür ederim
öncesinde nasıl hareketsizsen demekkiYeme düzenim normal çok fazla değil sadece fazla hareket etmeye başladım oda düzene soktu sanırsam ama bundan sonra gideceğini zannetmiyorum sona vardı artıkteşekkür ederim
ne 3 ü 5 vermemiz lazımdı
Çook haklısın canm ben geçen yıl öyle yapyrdm işte yaza kadar rahat 59 a inebilecekken 75den 69a zor inmiştim sonrada yaz boyu yiyip gene 73e çıkmstm ama bana çok ders oldu diyet yapip biraktkca kilo vermek zorlasiyor çünki onlarida yasadk ça bu sefer çok istikrarlı gittim hiç bir şey tatmıyorum bile bu sefer 58 olsam bile yazın her istediğimi yemem bana çok ders oldu ondan aynı hataları yapanları gördüm mü uyarıyorum kaçamak yapmazsak mutlaka kilo gidiyor herhafta bir şekilde ne kadar olursa olsun verirsek zaten yaza kadar incecik oluruz
Acaba benim iş yerimde misin diye şüphelendim 3 yıldır diyetle uğraşınca
hazır seni yakalamışken hemen kilonu bildirkesinlikle canım , aynı fikirdeyim:)
hazır seni yakalamışken hemen kilonu bildir
casus gibi hissettim kendimi
Evet haklısın ama öğle gezmedeydim akşama hafif olsun dedim çikolatayı da yeniçerim de kızım çok ısrar etti mecbur yedim
Hesaplamayı hala ogrenemedım sukur sabıtım
Benım kılo aynı ne taxıcam %0 mıtamam kuzum müsait zamanında kontrol edersin
ben epeydir hiç konusunu bile açmıyorum ama benimkiler sürekli kılo aldın kılo verdin dedikleri için farkediliyorha ha çok güldüm, ya inanın öyle çok insan var, ben de sinir bi tipim herşeye bık bık karışıyorum ama diyetin de bi süresi olur anacım ben artık diyetteyim diyemiyorum utanıyorum:)
biri anneme şeker hastalığımı İngiliz karbonatıyla yendim demişti demekki faydalıartık rahatım canım çok şükür girebiliyorum, cumartesi de telefon alacağım diğer telimi yaptırıp bekçi gibi ben de dikileceğim buraya:) 66,5 kilo :) bu hafta çok gitmicek diye düşünüyodum, sanırım bu haftayı da İngiliz karbonatlı suya borçluyum:)
sevindim canım tekrar dönüyor olmanaartık rahatım canım çok şükür girebiliyorum, cumartesi de telefon alacağım diğer telimi yaptırıp bekçi gibi ben de dikileceğim buraya:) 66,5 kilo :) bu hafta çok gitmicek diye düşünüyodum, sanırım bu haftayı da İngiliz karbonatlı suya borçluyum:)
aurora_z (66.5//%) sabit B.tarihi : 28 /01/2019 B.kilosu :68 H.kilosu: 50Benım kılo aynı ne taxıcam %0 mı
çok çok iyi bişey canım 60 larda 500 gram çok iyi benceNeyse şükür yine 60 gördüm ya buda bir şeydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?