Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende merak ettim canım gerçekten ama sağlıklı bir şekilde kilo vermek bence en iyisi ömür boyu böyle yapamayız fazla verip sonradan çok alırız bizimki iyi boşver yavaş yavaş

N Nidsalii ablacım nasıl bir menü oluşturdun bu hafta ablaların olarak meraktayız bize 6 7 günlük menülerini ve sporlarını özetler misin

Aynen canim ilk paylasim yaptiginda bende kizdim umarim saglikli vermisindir diye ama evet saglikli sadece hareket fazlaligindan dedi
Zaten grup olarak listede olan herkesin günlük menü paylasimi yapmasi zorunlu ama tabi bunu yapan belirli kisiler sadece

wi-fi den ağzım yandı diye.
Dün akşam 15 gb internet aldım 1ay rahatım artık, eğer bir daha boyle birşey olursa soz azrılıcam sızı ve takımı zor durumda burakdığım için üzcunuö
Tamamdır canım takımı eksiye çekmeyelim.
Bol ve sağlıklı kilo vermeler

Yoğurt konusuna katılıyorum canım bende kilo kilo yoğurt yiyenlerdenmişim. Benim annemde 175cm uzun diye beğenilmediğini düşünürmüş garibim çok dua etmiş kızlarım kısa olsun diye ama bizde de boy var. Genetik
Genetiğimi seviyim enimde gelişiyor halalarım gibi

Bugün blonde ambition önerilerine uymaya çalışacağım sürekli yeme eğilimindeyim ve bu gidişat beni 90 kilo ve üzeri ağırlığa getirebilir. Spor yapamıyorum, yürümekte hiç istemiyorum açıkçası. Şu an Leslie de bana uygun değil ama videoyu açıp Leslie ne yaparsa yapsın ben sadece yerimde sayabilirim o da bişeydir

Cevap aldın mı bilmiyorum 19-20 yaşlarında üniversite öğrencisi
O kolay verir kiloyu
Evt o yaşlarda kolay doğru keşke bende şuan 18 yaşında 50 kilo bir üniv öğrencisi olsaydım şimdi başka hiç bir şey istemezdim o yaşda ve o kiloda kalsaydım ömür boyu yaaa hayat ne güzel di o yaşlara da ooffooff hayatımızın en güzel yaşları idi

Bu ara bende o yıllara takılmış durumdayım.
Ama aradan geçen yıllar farklı güzellikler kattı hayatıma , onları düşünüp mutlu oluyorum
Her artı kilom 3 küçük afacanın hediyesi.
Üzerinden 20 sene geçmiş be
Yaşayan yaşlanır sağlıklı yaşlanalım, kocamayalım

O zaman bizde problem var

Ohhh harika banda gönderin cardio videosunun linkini uyarsa yaparım

Maşallah canım boyun harika

Evet canım ya sorma en güzel yaşlar bende 50 kiloydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…