- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #303.081
Bende merak ettim canım gerçekten ama sağlıklı bir şekilde kilo vermek bence en iyisi ömür boyu böyle yapamayız fazla verip sonradan çok alırız bizimki iyi boşver yavaş yavaşCanm şaka maka yaptm uğraştım tamam onlar bir yanada şimdi ciddi olarak da şuda var menüleri yok keşke paylaşsaydı ki bizde ne yaptı bilseydik mesala az az yenen ama sağlk lı gıdalar barındıran bir menü 1200 kaloriye denk gelebiliyorken sadece kalorisiz gıdalar ile beslenip günü 500 kalori ile de kapatabilirsin ıkisinde de az yediğin halde arada ciddi kalori ve kilo verme farkı olur tabiki yani nee yediği önemlimerak ettim sağlk lı şekilde mi verdi vs. die
N Nidsalii ablacım nasıl bir menü oluşturdun bu hafta ablaların olarak meraktayız bize 6 7 günlük menülerini ve sporlarını özetler misinCanm şaka maka yaptm uğraştım tamam onlar bir yanada şimdi ciddi olarak da şuda var menüleri yok keşke paylaşsaydı ki bizde ne yaptı bilseydik mesala az az yenen ama sağlk lı gıdalar barındıran bir menü 1200 kaloriye denk gelebiliyorken sadece kalorisiz gıdalar ile beslenip günü 500 kalori ile de kapatabilirsin ıkisinde de az yediğin halde arada ciddi kalori ve kilo verme farkı olur tabiki yani nee yediği önemlimerak ettim sağlk lı şekilde mi verdi vs. die
Aynen canim ilk paylasim yaptiginda bende kizdim umarim saglikli vermisindir diye ama evet saglikli sadece hareket fazlaligindan dediCanm şaka maka yaptm uğraştım tamam onlar bir yanada şimdi ciddi olarak da şuda var menüleri yok keşke paylaşsaydı ki bizde ne yaptı bilseydik mesala az az yenen ama sağlk lı gıdalar barındıran bir menü 1200 kaloriye denk gelebiliyorken sadece kalorisiz gıdalar ile beslenip günü 500 kalori ile de kapatabilirsin ıkisinde de az yediğin halde arada ciddi kalori ve kilo verme farkı olur tabiki yani nee yediği önemlimerak ettim sağlk lı şekilde mi verdi vs. die
Tamamdır canım takımı eksiye çekmeyelim.wi-fi den ağzım yandı diye.
Dün akşam 15 gb internet aldım 1ay rahatım artık, eğer bir daha boyle birşey olursa soz azrılıcam sızı ve takımı zor durumda burakdığım için üzcunuö
Cevap aldın mı bilmiyorum 19-20 yaşlarında üniversite öğrencisiNidsali kaç yaşında canım
Yoğurt konusuna katılıyorum canım bende kilo kilo yoğurt yiyenlerdenmişim. Benim annemde 175cm uzun diye beğenilmediğini düşünürmüş garibim çok dua etmiş kızlarım kısa olsun diye ama bizde de boy var. GenetikCnm bence boyun biraz spor biraz da genetikle alakası var.... biz 3 kızız 2 ablam var biri 1.58 boyunda diğeri 1.62 filan bi tek ben uzunumen küçükleriyim... ben küçükken ek gıdaya başladığımda hiç bişey yememişim sadece günde 1 kilo yoğurt yemişim uzunca bi süre... ayrıca ilk okul ve ortaokulda toplam 6 sene okul voleybol takımındaydım hentbolda oynadım bi ara. ...bi de ben liseye geçtiğimin yazında regl olmaya başladım onunda uzamada etkisi var sanırım... benim kızım şuanda 12 yaşında ve boyu 1.69 , ,,,, ama kızımın ki genetik babamızda uzun çünkü... bakalım küçük kızımız nasıl olacak
20 li yaşlarda canım ünv. öğrencisiNidsali kaç yaşında canım
Evt o yaşlarda kolay doğruCevap aldın mı bilmiyorum 19-20 yaşlarında üniversite öğrencisi
O kolay verir kiloyu
Bu ara bende o yıllara takılmış durumdayım.Evt o yaşlarda kolay doğrukeşke bende şuan 18 yaşında 50 kilo bir üniv öğrencisi olsaydım şimdi başka hiç bir şey istemezdim o yaşda ve o kiloda kalsaydım ömür boyu yaaa hayat ne güzel di o yaşlara da ooffooff hayatımızın en güzel yaşları idi
O zaman bizde problem varAynen canim ilk paylasim yaptiginda bende kizdim umarim saglikli vermisindir diye ama evet saglikli sadece hareket fazlaligindan dedi
Zaten grup olarak listede olan herkesin günlük menü paylasimi yapmasi zorunlu ama tabi bunu yapan belirli kisiler sadece
Ohhh harika banda gönderin cardio videosunun linkini uyarsa yaparımKızlar ben bugün kahvaltıyı erken yapmıştım ondan şuan kahvemi içmiş ve 70 dakika kondisyon bisikleti sürmüş bitirmiş bulunmaktayım
orkide1453 canm ilerleyen saatlerde de senin gibi cardio videoları yapıcam
Maşallah canım boyun harikaYoğurt konusuna katılıyorum canım bende kilo kilo yoğurt yiyenlerdenmişim. Benim annemde 175cm uzun diye beğenilmediğini düşünürmüş garibim çok dua etmiş kızlarım kısa olsun diye ama bizde de boy var. Genetik
Genetiğimi seviyim enimde gelişiyor halalarım gibi
Canm bende netten dün gece az bi göz attm ama tam karar vermedim iyice bakıp netten beğendiğim bitanesini yapıcam bakalımOhhh harika banda gönderin cardio videosunun linkini uyarsa yaparım
Evet canım ya sorma en güzel yaşlar bende 50 kiloydumEvt o yaşlarda kolay doğrukeşke bende şuan 18 yaşında 50 kilo bir üniv öğrencisi olsaydım şimdi başka hiç bir şey istemezdim o yaşda ve o kiloda kalsaydım ömür boyu yaaa hayat ne güzel di o yaşlara da ooffooff hayatımızın en güzel yaşları idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?