Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

drdotty Canm ben geçen yıllar bu durumu çok yaşadım başa çıkmak için bunlarn hepsini uyguladm gerçekten çok işe yarıyor

Ahahhaha ben cool mu takiliyom inşallah canım en kısa zamanda 60 gel geç sen yaparsin o potansiyel var sende benden daha cool bir şekilde burun kıvır o zaman

Canım benim teşekkür ederim kendi durumumu gördüm yazdıklarında. İnşallah kolayca atlatabilirim. Hemen uygulamaya başlıyorum işe yeme günlüğü ve “10 dk sonra yerim” telkini ile başlayacağım

Canm o 10 dakika en mucize si zaten daha bugün eşim çikolata önüme getirip koydu ye birşey olmaz sen çok seviyosun diye ısrar ediyor bırak ben 10dakika sonra yiycem dedim ve 10 dakika sonra çikolatayı yeme isteğinin yerini tam tersine ilginç bir şekilde bunu yemek ne kadar saçma ne kadar mutsuz olmana neden olacak birşey gibi düşünmeye baslyrsn ve götürüp bırakyorsun ve kendinle grur duyuyorsun bunu başardgn için
İyi geceler takım arkadaşlarım mutlu haftasonlari
iyi geceler canm

FARKINDA OLUN

Öncelikle fiziksel ve duygusal açlığı birbirinden ayırt etmeyi öğrenmelisiniz. “Şu an aç değilim, öfkeli olduğum için yemek istiyorum. Ama şimdi yersem bu sadece geçici bir çözüm olacak” diyerek farkındalığınızı arttırın.

KENDİNİZİ TANIYIN

‘Tok olduğum hâlde niye yiyorum, bunun anlamı ne? Hangi duyguyla yiyorum?’ gibi soruları kendinize sorun ve yemek yemenizin arkasındaki duyguyu bulmaya çalışın.

POZİTİF DÜŞÜNÜN

Kendinizle negatif bir konuşma içerisine girerseniz, düşüncelerinizi olumluya çevirmeye çalışın.

KENDİNİZİ MEŞGUL EDİN

Yemek yemenin yerine geçebilecek faaliyetler yapın yiyecekle ilişkilendirilmeyecek her şey olabilir. Yürüyüşe çıkmak, kitap okumak, bir arkadaşını aramak, film izlemek, nefes egzersizleri yapmak gibi…

Aynen ya ben daha dune kadar 60 diyodum sen aklıma soktun 58 i sonradan dedim doğru yine eninde sonunda 60 olurum diye ben 170 olsam aman derim 68 yeter yada 70 hiç fazlada gözüm yok bunu verene kadar canım cikiyo zaten
Canım ya boyun kaç

Cnm bence boyun biraz spor biraz da genetikle alakası var.... biz 3 kızız 2 ablam var biri 1.58 boyunda diğeri 1.62 filan bi tek ben uzunum en küçükleriyim... ben küçükken ek gıdaya başladığımda hiç bişey yememişim sadece günde 1 kilo yoğurt yemişim uzunca bi süre... ayrıca ilk okul ve ortaokulda toplam 6 sene okul voleybol takımındaydım hentbolda oynadım bi ara....bi de ben liseye geçtiğimin yazında regl olmaya başladım onunda uzamada etkisi var sanırım... benim kızım şuanda 12 yaşında ve boyu 1.69 ,,,,, ama kızımın ki genetik babamızda uzun çünkü... bakalım küçük kızımız nasıl olacak

wi-fi den ağzım yandı diye.
Dün akşam 15 gb internet aldım 1ay rahatım artık, eğer bir daha boyle birşey olursa soz azrılıcam sızı ve takımı zor durumda burakdığım için üzcunuö

N Nidsalii canım tebrikler bu kadar az kiloya nasıl 2 kiloya yakın verdin canım sırrını bize de açıklar mısın
Dün çok sormuştun sırrını vermemişti ama bak kadere 1.olduğu için artk mecbur 1.ler sırrını paylasyr a sırrını paylaşmak zorun da hahaha N Nidsalii sırrını vermeden peşini bırakırız mı sandın yoksa yok öyle yoook o yapılanlar tek tek yazılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…