- 11 Mayıs 2015
- 675
- 1.278
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #303.061
harikaaaaSabah bir kaynamış yumurta iki dilim peynir bir dilim ekmek roka domates Zeytin bir bardak çay.
Ara bir kare bitter bir sade kahve.
Öğlen 3 parça çiğ köfte iki bardak ayran.
İncir ve kayısı kurusu iki parça ceviz
Akşam bir tabak hamsi bir tabak salata.
3 lt su iki bardak çay.
güzel haberlerini alırız inşallah canımMezun olduktan sonra yazamadım nasılsınız kızlar,ben tedaviden dolayı sürekli İstanbul'a git gel yapıyorum çok yoğun geçiyor üstüne bir de grip oldum,böyle koşturmacanin en güzel yanı hiç kilo almadım hatta mezun olduğum kilodan biraz daha verdim diyebilirim tedaviden sonra yine buralarda olurum diyet yapmayı ozledim
yaaa nasıl güzel bir duygu değil mi ? güle güle kullan canımKızlar, hiç kıyafetim kalmadığını söylemiştim eski grubumda , yellowcum bilir, tüm kıyafetlerimi sinirlenip dağıtmıştım anneme vermiştim götürmüştü, iki gün önce ilk kez istediğim şeyleri alıp giyebilmenin mutluluğunu yaşıyorum, biraz param gitti ama olsun..gerçekten harika bi duygu, karnında yağ dokusunun azaldığını hissetmek harika bir duygu..
tebrik ederim canım çok güzel vermişsin.tugbaFB sabah dan beri uğraşıyorum fotoraf yüklenmiyor yüklenebilirse sonra gene yüklemeye çalışırım ama daha fazla geç kalmadan bildirimimi yapayım canm
Geçen hafta: 69.2
Bu hafta: 68.7
buzluğa atsaydın canım meyve suyu yapıp içirirdin kızına ya da sütle karıştırırdın ben öyle yapyoum kaldı mı .kız sorma 67 leri göremiyecem diye stres yaptım sabah bi uyandım 5.30 (zaten çoğu zaman o saatte kalkıyorum) kalk dedim tgb bugün tartı günü zayıfadığını görtabi o saatte birazda şişlik oluyor ama yapacak bişey yok
akşam kızıma meyve tabağı yapmıştım yememiş çoğunu eşime söyledim ye diye oda yemedi bozulacak olanları döktüm vallaiçim gitti ama yemedim
daha bu başlangıç daha çok elimden çekeceğin var
bi sabit felan yazsın o listede yandın
koşu bandının üzerinden indirmeyecem seni
aynı şeyler benim içinde geçerli tabisi
daha 1 bardak su içtim mesajı görünce kalk su iç dedim kendime kalktım mı tabi ki hayırkızlar suları içmeyi unutmayalımmm
1.sayfada kurallarımız yazıyor yellow girl zaten açıklamış zaten . kurallara uyarsan 2 hafta deneme süresinden sonra cuma listesine girebilirsin . aktiflik şart amaNe zaman katilabiliriz
kuzum yaa
Günlerdir herşeyi yiyorum, buzdolabının önünde yatıp kalkıyorum, bu sabah 78,6 ile başladım güne 8ay 40 günlük hamile gibiyim. Evden çıkmak istemiyorum.
Depresyondayım kocamışlık sendromuna ek olarak hipopotam sendromuna da girdim tam oldu
çok geçmiş olsun canım.Ailecek gribiz
pazartesi görüşürüz canım iyi hfta sonlrıKızlar şimdiden söyleyim işten 12.30 da çıkıyorum pztsi ye kadar internet sıkııntım var bilginiz olsun ama pes etmek yokkkk tam gaz devam edicem
Aslında gün gün menüsü olsa uygulardık ama az yemiş spor yapmış sanırımDün çok sormuştun sırrını vermemiştiama bak kadere 1.olduğu için artk mecbur 1.ler sırrını paylasyr a sırrını paylaşmak zorun da hahaha @Nidsalii sırrını vermeden peşini bırakırız mı sandın yoksa yok öyle yoook o yapılanlar tek tek yazılacak
kız ben 3 kilo vercem demişim nasıl bi gaza geldi geldiysem çoşmuşsummm
Gaza gelmek diye asıl buna denir tabiiSABAH
domates çorbası
ARA
raybos çayı
ÖĞLEN
karnıbahar yemeği , yoğurt
AKŞAM
yoğurt,yulaf,badem,fındık,nar karışımı
ARA
beyaz çay
Bende az yedim spor yaptm @sena zeynep de az yedi spor yaptı ikimizde 500gram verdikAslında gün gün menüsü olsa uygulardık ama az yemiş spor yapmış sanırım
ver ver sende gazı verGaza gelmek diye asıl buna denir tabiiCanm en cesur senmişsin yaaa ceza dan en çok sen kork ama şimdi menünede baktm muhteşem evet 3kilo bile verdirebilir bir menün var sen yaparsın
160Canım ya boyun kaç
Cnm sena mesela mekik çekiyor puan i artıyor ondan daha çok ter attıran sporlar lazım yani araştırdığım kadarıyla bide kalorisi az olan şeyler yemiştir meyve bulgur yememiştir bize açıklaması lazımBende az yedim spor yaptm @sena zeynep de az yedi spor yaptı ikimizde 500gram verdiküstelik bu haftada listede en fazla spor yapan gene @sena zeynep ve ben idim ozaman nasl biz 500gram verdik de o 53 kilo olduğu halde az yedi spor yaptı diye 2 kilo birden gitti anlamadım hiisşşttt biri sırlarını saklıyor olmalı yoksa kendimden korkucam
Menüm menüde genelde bulgur,pirinç ve makarna hiç olmuyor zaten tek meyve oluyor ama işte tabi diyet çok yapıp bırakmaktan metobolizma yavaşladı birde ben çok hafif tutmuyor badem,fındık,ceviz gibi sağlk ve güzellik kaynağı gıdaları kalorili olsada menümde mutlaka bulunduruyorum 1meyve mutlaka koyuyorum kalifiye çok tiplere hiç çekmedim ben aslında öyle kalorisiz şeyler yesem daha hızlı veririm ama sağlk lı ilerlemek istiyorumCnm sena mesela mekik çekiyor puan i artıyor ondan daha çok ter attıran sporlar lazım yani araştırdığım kadarıyla bide kalorisi az olan şeyler yemiştir meyve bulgur yememiştir bize açıklaması lazım
bende spor yapmak istiyorumKızlar sabah kalktim az kitap okudum basim ağrıyordu hafif kalk spor yap dedim kendime cardio yaptım adından türk kahvesi yaptım içine limon damlattim ardından 1 yumurta bir küçük kase yoğurt içine pil biber ve nane ekledim bir dilim de tam buğday ekmeği yedim yoğurdun içine 5 6 ceviz koydum kahvaltı bitti akşam a kadar yeniysem tempolu bi temizlik beni bekler aksama misafirim var tavuklu kereviz salatası ile satma yicem akşam yemeyi oalarak
Bende de o.sorun var cnm.meto çok yavaşladıMenüm menüde genelde bulgur,pirinç ve makarna hiç olmuyor zaten ama meyve oluyor oda genelde 1 adet oluyor ama işte tabi çok yapıp bırakmaktan metobolizma yavaşladı
Tmm cnm köfteli çorba ekledim menüye çorba içerimbende spor yapmak istiyorumönceden vakit ayırıyordum şimdi vakit ayıramıyorum. . akşam sarma yeme bence
Nidsali daha gencecik bi cıtır onun avantajinida unutmayalimBende az yedim spor yaptm @sena zeynep de az yedi spor yaptı ikimizde 500gram verdiküstelik bu haftada listede en fazla spor yapan gene @sena zeynep ve ben idim ozaman nasl biz 500gram verdik de o 53 kilo olduğu halde az yedi spor yaptı diye 2 kilo birden gitti anlamadım hiisşşttt biri sırlarını saklıyor olmalı yoksa kendimden korkucam
daha iyi olurTmm cnm köfteli çorba ekledim menüye çorba içerim
Canm şaka maka yaptm uğraştım tamam onlar bir yanada şimdi ciddi olarak da şuda var menüleri yok keşke paylaşsaydı ki bizde ne yaptı bilseydik mesala az az yenen ama sağlk lı gıdalar barındıran bir menü 1200 kaloriye denk gelebiliyorken sadece kalorisiz gıdalar ile beslenip günü 500 kalori ile de kapatabilirsin ıkisinde de az yediğin halde arada ciddi kalori ve kilo verme farkı olur tabiki yani nee yediği önemliNidsali daha gencecik bi cıtır onun avantajinida unutmayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?