- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #303.121
Elinize sağlık kaptanım, teşekkür ederiz.Eki Görüntüle 2238521
Yarışmamız 610. Etap birincisi 14.Takımdan N Nidsalii
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Etap listesinde nickiniz yanlış yazılmış, şimdi etiketlerken fark ettim. Bu nedenle hazırladığım resimde nick yanlış, hata bende değil. Geri dönüp tekrar hazırlayamadım, kusura bakmayınız.
Bende 1.70 im akademide okurken bir ara öğret cezası ile 53 e düşmüştüm herkes dalga geçerdi yok oldun diye ama ozman bile göbeğim var di hiç dümdüz karnım olmadı ufak bi çıkıntı mutlaka vardiYok. Valla olmam canım asıl hedefim 58 aslında 55 de çok güzel olur yaaaaaa
Çok duaya ihtiyacım var valla en iyi bildiklerimi bile yanlış yapıyorumMenü çok güzel afiyet olsun canm sınav için başarılar dualarımız seninle
Süper hareketlerKızlar sporum
7000 adım. 105 puan
200 kalça hareketi. 80
200 bacak hareketi. 80
200 yan hareketi. 80
Toplam puan 345 puan
Canım inşallah sınavın çok güzel geçerÇok duaya ihtiyacım var valla en iyi bildiklerimi bile yanlış yapıyorum
Canım kızın uyumasına bağlı ama genelde 3 mile yapıyorum... bugün 3 mile 5k yaptım o daha hızlı ve yorucu olduLeslie kaç mil yapiyosun ve hangisini tatlım leslieyi seviyorum da çok konusuyo ya bunaltiyo beni
İnşallah canım çabuk çabuk gellllOohh ne güzel canmbende çabalıyorum napiim sizi yakalamam lazm 67 ler 65ler 64ler beni bekler hızlı hızlı şunları atlamam lazım
Menün çok güzel canım afiyet olsunMenüm 2 haşlanmış yumurta salatalık domates
Ara yok
Öğlen tavuk döner salata ayran bir dilim ekmek
Ara yoğurt ceviz
Akşam pırasa yemeği bir dilim ekmek ayran
Evet fast mil ve 5k kilo verdiriyorCanım kızın uyumasına bağlı ama genelde 3 mile yapıyorum... bugün 3 mile 5k yaptım o daha hızlı ve yorucu oldu
Çok güzel canım afiyet olsunMenüm 2 haşlanmış yumurta salatalık domates
Ara yok
Ara yoğurt ceviz
Herkese merhabaçok üstüme gelinmiş ya İzinde yeni gelenler olduğu için genel anlatıyım 20 yaşındayım okuyorum şu an 65 kiloyla başladım 8 ay oldu başlarda sadece diyet üzerinden gittim çok fazla hareketim yoktu her hafta 400-500 gr gitti aldığım zamanlar oldu sadece yürüyüş yaptım bundan yaklaşık 2 ay önce bi ameliyat geçirdim 55 kiloyla izine ayrıldım o zamanlarda çok bişi yiyemedim ama çok fazla ödem tutmuştum şişliği vardı izinden dönünce 56 kiloydum ilk döndüğüm zamanlar bir iki menü paylaştım diye hatırlıyorum ama baktım bana yorum yapan yok çok konuşan olmayınca benimde içimden gelmedi sonra yoğunluktan ciddi anlamda giremedim kusuruma bakmayın üç haftadır böyle birden vermem şöyle oldu genel özetlersem sabah kalkınca ilk işim yatakta böyle 10 dklık minik bir yoga yapıyordum daha sonra 1 b limonlu su içiyorum daha sonra 4 dklık bir karın egzersizi yapıp kahvaltımı yapıyorum kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir salatalık maydanoz 1 dilim ekmek öğle bir elma çok aç olursam çorba akşamları işte çorba sebze et yemeği tarzı eğer canım istemezse sadece salata yiyorum arada yoğurt meyve yiyip yatmadan 4 dklık karın egzersizi yapıp kapatıyorum midem gitgide küçükldüğü için tok tutuyor beni 2 lt su içiyorum bunun 750 ml lik kısmı şişe de limon salatalık maydanoz koyup içiyordum Ama en başta dediğim gibi çok hareket etmeye başladım hastanede stajda olduğum için gün boyu koşturuyorum malesef oturacak yer bile vermiyolar hep ayakta hep bi koşturmacada oluyorum böylece 10 bin adımı buluyorum daha sonra haftada üç gün akşamları cardio ağırlık çalışıyorum bir günde pilates pazar günleri dinlenme günüm enerjim olursa sabah sahile yürüyüşe iniyorum kastan gidiyor diye düşünüp spor salonunda ölçümlerimi yaptırdım farkı görmek için ama oranların iyi gittiği söylendi dediğiniz gibi yaş durumu falanda var ama tamamen hareketten bunu şu son zamanlar anladım ekstra detoks falan yada aç bırakmadım zaten hep karşıyım böyle şeylere gizli bi içecekte yapmadım inşallah sizler benden daha güzel sonuçlar alırsınız bir iki haftaya mezun olabilirim ama burdan ayrılmayacağım keşke düzenli yazsaydım tekrar özür dilerim hepinizi seviyorum sağlıklı bol eksili güzel zamanlarımız olsun
Menüm 2 haşlanmış yumurta salatalık domates
Ara yok
Ara yoğurt ceviz
Herkese merhabaçok üstüme gelinmiş ya İzinde yeni gelenler olduğu için genel anlatıyım 20 yaşındayım okuyorum şu an 65 kiloyla başladım 8 ay oldu başlarda sadece diyet üzerinden gittim çok fazla hareketim yoktu her hafta 400-500 gr gitti aldığım zamanlar oldu sadece yürüyüş yaptım bundan yaklaşık 2 ay önce bi ameliyat geçirdim 55 kiloyla izine ayrıldım o zamanlarda çok bişi yiyemedim ama çok fazla ödem tutmuştum şişliği vardı izinden dönünce 56 kiloydum ilk döndüğüm zamanlar bir iki menü paylaştım diye hatırlıyorum ama baktım bana yorum yapan yok çok konuşan olmayınca benimde içimden gelmedi sonra yoğunluktan ciddi anlamda giremedim kusuruma bakmayın üç haftadır böyle birden vermem şöyle oldu genel özetlersem sabah kalkınca ilk işim yatakta böyle 10 dklık minik bir yoga yapıyordum daha sonra 1 b limonlu su içiyorum daha sonra 4 dklık bir karın egzersizi yapıp kahvaltımı yapıyorum kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir salatalık maydanoz 1 dilim ekmek öğle bir elma çok aç olursam çorba akşamları işte çorba sebze et yemeği tarzı eğer canım istemezse sadece salata yiyorum arada yoğurt meyve yiyip yatmadan 4 dklık karın egzersizi yapıp kapatıyorum midem gitgide küçükldüğü için tok tutuyor beni 2 lt su içiyorum bunun 750 ml lik kısmı şişe de limon salatalık maydanoz koyup içiyordum Ama en başta dediğim gibi çok hareket etmeye başladım hastanede stajda olduğum için gün boyu koşturuyorum malesef oturacak yer bile vermiyolar hep ayakta hep bi koşturmacada oluyorum böylece 10 bin adımı buluyorum daha sonra haftada üç gün akşamları cardio ağırlık çalışıyorum bir günde pilates pazar günleri dinlenme günüm enerjim olursa sabah sahile yürüyüşe iniyorum kastan gidiyor diye düşünüp spor salonunda ölçümlerimi yaptırdım farkı görmek için ama oranların iyi gittiği söylendi dediğiniz gibi yaş durumu falanda var ama tamamen hareketten bunu şu son zamanlar anladım ekstra detoks falan yada aç bırakmadım zaten hep karşıyım böyle şeylere gizli bi içecekte yapmadım inşallah sizler benden daha güzel sonuçlar alırsınız bir iki haftaya mezun olabilirim ama burdan ayrılmayacağım keşke düzenli yazsaydım tekrar özür dilerim hepinizi seviyorum sağlıklı bol eksili güzel zamanlarımız olsun
Canım ya üzerimde bir halsizlik var sorma kolumu kipirdatacak halim yokorkide1453 magickk ben yaptm cardio mu sizde yaptnzmi cardio 20dakika da nefes nefe bırakp tert artırdı yordu valla üstünde 20dakka daha bisiklet yaptm ohhh miss bisikltmde bugun toplam 90dk olmş oldu
SchonerDuft @tgb1907 eklersiniz canm
20dk cardio= 120 puan
90dk bisikler= 270puan
Toplam= 390puan
Canm valla burdada yağmur yağıyor ve enerjili de değilim zaten iyileşmiş sayılmam burnum filan komple tıkalı enerjim hiç yok inan bende oturuyorum ve spor dışında hep oturdum o cardioyu yapcak halim asla yoktu kendimi çok zorlam hedefi deki fotolara baktım yaz hayalleri kurdum alşveriş hayalleri filan sonra da enerji istek gelsin diye en sevdiğim en hareketli yabancı parçaları filan açtım anca yapacak enerji oldum yoksa o müzikler filan olmasa harekete geçemezdimCanım ya üzerimde bir halsizlik var sorma kolumu kipirdatacak halim yokniye böyleyim bilmiyorum bu havalarıda hiç sevmiyorum istanbul çok soğuk kar atıştırıyor ben güneşi seviyorum bu tip hava enerjimi düşürüyor banada gönder enerjinden canım yapıyorum ana sürekli oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?