Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Elinize sağlık kaptanım, teşekkür ederiz.

Yok. Valla olmam canım asıl hedefim 58 aslında 55 de çok güzel olur yaaaaaa
Bende 1.70 im akademide okurken bir ara öğret cezası ile 53 e düşmüştüm herkes dalga geçerdi yok oldun diye ama ozman bile göbeğim var di hiç dümdüz karnım olmadı ufak bi çıkıntı mutlaka vardi

Herkese merhabaçok üstüme gelinmiş yaİzinde yeni gelenler olduğu için genel anlatıyım20 yaşındayım okuyorum şu an65 kiloyla başladım 8 ay oldu başlarda sadece diyet üzerinden gittim çok fazla hareketim yoktu her hafta 400-500 gr gitti aldığım zamanlar oldu sadece yürüyüş yaptım bundan yaklaşık 2 ay önce bi ameliyat geçirdim 55 kiloyla izine ayrıldım o zamanlarda çok bişi yiyemedim ama çok fazla ödem tutmuştum şişliği vardı izinden dönünce 56 kiloydum ilk döndüğüm zamanlar bir iki menü paylaştım diye hatırlıyorum ama baktım bana yorum yapan yok çok konuşan olmayınca benimde içimden gelmedisonra yoğunluktan ciddi anlamda giremedim kusuruma bakmayınüç haftadır böyle birden vermem şöyle oldu genel özetlersem sabah kalkınca ilk işim yatakta böyle 10 dklık minik bir yoga yapıyordum daha sonra 1 b limonlu su içiyorum daha sonra 4 dklık bir karın egzersizi yapıp kahvaltımı yapıyorum kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir salatalık maydanoz 1 dilim ekmek öğle bir elma çok aç olursam çorba akşamları işte çorba sebze et yemeği tarzı eğer canım istemezse sadece salata yiyorum arada yoğurt meyve yiyip yatmadan 4 dklık karın egzersizi yapıp kapatıyorum midem gitgide küçükldüğü için tok tutuyor beni2 lt su içiyorum bunun 750 ml lik kısmı şişe de limon salatalık maydanoz koyup içiyordumAma en başta dediğim gibi çok hareket etmeye başladım hastanede stajda olduğum için gün boyu koşturuyorum malesef oturacak yer bile vermiyolar hep ayakta hep bi koşturmacada oluyorumböylece 10 bin adımı buluyorum daha sonra haftada üç gün akşamları cardio ağırlık çalışıyorum bir günde pilatespazar günleri dinlenme günüm enerjim olursa sabah sahile yürüyüşe iniyorumkastan gidiyor diye düşünüp spor salonunda ölçümlerimi yaptırdım farkı görmek için ama oranların iyi gittiği söylendi dediğiniz gibi yaş durumu falanda var ama tamamen harekettenbunu şu son zamanlar anladımekstra detoks falan yada aç bırakmadım zaten hep karşıyım böyle şeylere gizli bi içecekte yapmadıminşallah sizler benden daha güzel sonuçlar alırsınızbir iki haftaya mezun olabilirim ama burdan ayrılmayacağımkeşke düzenli yazsaydım tekrar özür dilerimhepinizi seviyorumsağlıklı bol eksili güzel zamanlarımız olsun

çok başarılı tekrar tebrik ederim Kasdan gitmemiştir tatlım o zaten çünki hem yediklerin gayet sağlklı hem sporun çok güzel kesinlikle yağdan gitmiştir suyunda çok güzel her detayıyla harika bir zayıflama programı uygulamışsın ve buna yaşında etki edince 2kilo sağlklı şeklde vermen gayet normal tabi sen bize bakma biz takıma neşe katalım azcıazcık gülelim enerjimiz yüksek olsun diye böyle takılıyoruz yoksa üstüne gelirmiyiz hem gerçekten sağlklı mı verdin diye merak ettim hem bir tion varsa yararlanırız dedik hemde azıcık işe mizah kattık mezun olsan da herzaman gel bekleriz tabi

Maşallah canım öylesine takıldık canım şaka yani sen bakma bize

orkide1453 magickk ben yaptm cardio mu sizde yaptnzmi cardio 20dakika da nefes nefe bırakp tert artırdı yordu valla üstünde 20dakka daha bisiklet yaptm ohhh miss bisikltmde bugun toplam 90dk olmş oldu
SchonerDuft @tgb1907 eklersiniz canm
20dk cardio= 120 puan
90dk bisikler= 270puan
Toplam= 390puan

Canım ya üzerimde bir halsizlik var sorma kolumu kipirdatacak halim yok niye böyleyim bilmiyorum bu havalarıda hiç sevmiyorum istanbul çok soğuk kar atıştırıyor ben güneşi seviyorum bu tip hava enerjimi düşürüyor banada gönder enerjinden canım yapıyorum ana sürekli oturuyorum

Canm valla burdada yağmur yağıyor ve enerjili de değilim zaten iyileşmiş sayılmam burnum filan komple tıkalı enerjim hiç yok inan bende oturuyorum ve spor dışında hep oturdum o cardioyu yapcak halim asla yoktu kendimi çok zorlam hedefi deki fotolara baktım yaz hayalleri kurdum alşveriş hayalleri filan sonra da enerji istek gelsin diye en sevdiğim en hareketli yabancı parçaları filan açtım anca yapacak enerji oldum yoksa o müzikler filan olmasa harekete geçemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…