- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #303.921
Aynen canım insan eksilere düşünce daha bi çok hevesleniyor...Kizlar nasil gidiyor ben acaba tekrar düşüş olurmu diye sabah tartıldım ama olmadıAayy çok hevesliyim hemen 67 lere geçmek istiyorum inşallah biran önce 300 gram daha verip 67 leri görürüm yeni yeni rakamlar geldikçe banada heves geliyor eee bahar da geliyor hatta buralara geldi artk hemen hızlı hızlı gitsin kilolar
Ben hedef falan yazamıyorum ya malum hedefimi tutturamadigim gibi kaçamak yapmadığım halde kiloda veremedim kendime sınır oldumAynen canım insan eksilere düşünce daha bi çok hevesleniyor...bende Cuma günü 63 olayım bi paket luppo yicem dedim ama 62 Peri görünce vazgeçtim daha bi çok iştahlandım yani sabah da hemen erkenden sporumu yaptım...hadi bakalım bu haftalık hedeflerimizi yazalım
Benim hedefim. 61.5
Yok canım yaaa kendini bırakma zaten bütün kilolarımız kendimizi bıraktığımızdan geldiler zaman zaman vücut kendini korumaya alıyor sabit çıkabiliyoruz sen vücuduna iyi gelen bi detoks yapsan bak gökyüzündekiturna kabak detoksu yapmıştı mesela bi denesenBen hedef falan yazamıyorum ya malum hedefimi tutturamadigim gibi kaçamak yapmadığım halde kiloda veremedim kendime sınır oldumve herşeyi yiyesim geldi resmen zaten kiloda gitmiyo bari yiyeyimde vermediğime değsin
Yap canım zaten burda bulunmamızın sebebi birbirimize destek değil mi inşallah istediğin kiloya inersinŞimdi cardio ya başlıyorumblonde ambition canım zaman zaman kopuyorum ama sen yazınca kalk bırakma dedim ılacla adet le birlikte bi düşüş yasiycam
Hiç iyi değilimdrdotty nasıl oldun canm toparlanabildin mi?
SchonerDuft sen nasl oldun canm wc problemi filan düzene girdimi gerçi bu hafta gene stresli günler kötü haberler vs. ile geçirdin ama genede inşlh düzelmiştir diye umud ediyorum
orkide1453 ilaca başlatan mı canm onun etkisi ve regüle olup şişlikleri atmanın etkisiyle birlikte bu cuma bence kesin düşüş olur yeterki cumaya kadar bozma canım bu hafta cuma mutlaka düşer
@tgb1907 canm diyet nasıl gidiyor bakalım sen başladımı karbonsuz menülere yoksa bizim gibi pazartesiyi mi bekliyorsunsen önden başla da bize örnek ol
Nerde problem var onu söyle önce sonra yardımcı olmaya çalışayım sanaYa kızlar benim hedef kiloma 5 kilo filan kaldı ben şimdi vücudumu sıkılaştırmak için nasıl bi program yapsam acaba
Canım bu ara iştahımı dizginleyemiyorum. (Aynı yani) Bu hafta kendime karışmıyorum, istediğini yapsın. Haftaya ipler bende olacak , kendimle savaşacağımdrdotty nasıl oldun canm toparlanabildin mi?
SchonerDuft sen nasl oldun canm wc problemi filan düzene girdimi gerçi bu hafta gene stresli günler kötü haberler vs. ile geçirdin ama genede inşlh düzelmiştir diye umud ediyorum
orkide1453 ilaca başlatan mı canm onun etkisi ve regüle olup şişlikleri atmanın etkisiyle birlikte bu cuma bence kesin düşüş olur yeterki cumaya kadar bozma canım bu hafta cuma mutlaka düşer
@tgb1907 canm diyet nasıl gidiyor bakalım sen başladımı karbonsuz menülere yoksa bizim gibi pazartesiyi mi bekliyorsunsen önden başla da bize örnek ol
Berkı diskalıfıye oldum ama dün hiç bir şekilde hesabıma giremedim okudum falan ama giremiyordum hesabınız gecıcı olarak kilitlendi diyordu gercekden venım sucum yok.*14.Takım 611.Etap *
Buki_89 (63.00///%) sbt
Kmsl Hnd (64.0/62.6/1.4/%2.19)
gokyuzundekiturna(66.5/64.8/1.7/%2.56)
Milana firuze(67,70///%)
ELF_LR35 (97.20/ 97,00/0,200/%)
senazeynep(60.90/60.50/0.40/%0.66)
Nidsalii (51,9///%)
magickk (62.2///%)sbt
Yellow girl (68.7/68.2/0.5/%0.73)
tgb1907(67.7/67.5/0.2/%0.29)
mutlurabia (77,90///%)
14.Takım Ortalaması : %
@mutlurabia @NidsaliiMilana firuze
Bakalım artık canım olmazsa detoks yaparım iki günlük falanYok canım yaaa kendini bırakma zaten bütün kilolarımız kendimizi bıraktığımızdan geldiler zaman zaman vücut kendini korumaya alıyor sabit çıkabiliyoruz sen vücuduna iyi gelen bi detoks yapsan bak gökyüzündekiturna kabak detoksu yapmıştı mesela bi denesen
Inşallah canım bende bi eksi bi artı olunca motivasyon pek yok da spor bari bırakmayım dedim yaptım insanity max 30 u yarın sabah da yapicamYap canım zaten burda bulunmamızın sebebi birbirimize destek değil mi inşallah istediğin kiloya inersin
Canm zaten 10 kilo insanda ciddi bir fark yaratıyor senin de verdiğin maşallah 10 u geçti 12kilo olmak üzere hadi darısı bize bende aranıza 72 kilo gelmiştim canm senin gibi 12 kilo verirsem 60 olurum da 59 a geçmeyi beklerim inslh canm luppoyu yememek ile iyi yapmışsın zaten hedefine 2 kilo kıldı onu da verince yersinAynen canım insan eksilere düşünce daha bi çok hevesleniyor...bende Cuma günü 63 olayım bi paket luppo yicem dedim ama 62 Peri görünce vazgeçtim daha bi çok iştahlandım yani sabah da hemen erkenden sporumu yaptım...hadi bakalım bu haftalık hedeflerimizi yazalım
Benim hedefim. 61.5
Teşekkür ederim canm benimOyyy maşallah küçük prensese nice güzel yılları olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?