- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #303.941
Benimde canım sürekli cııss çekti ama yemedim karnım da şiş hem dışa yemedim hemde bu hafta yarım kilo daha verdim ozman ben niye şiş gibiyim ki böyle dedim ve ajandaya baktım regleme 3gün kalmışKızlar ben bugun bol cıssslı şeyler yedimama yarından itibaren daha dikkat edicem.
Zırlama canm kendini takip et ne tetikliyorsa onu yapma ben ans edince plates,cardio vs. Yapnca sorun yok disarda yada evde bisiklet yapinca yada dışarda yürüyünce de sorun yok zaten mutlu ve bioluyorum onlarla ama koşu bandına çıkıp nezaman koşsam migrenin tutuyor belki 5kerenin 5inde de bu oldu artk anladım koşu bandı yapınca benim migreni tetikliyor canm s3nde de ne tetikliyorsa onu bul ve yapma kuzum@yell cnm ilaça basladim bakalim ama migren den spor yapamadim bakıcam artık bi süre daha kendimi sıkmam heralde stres zaten etkiliyor bide vücudum az zorladım mi migrene tepki veriyor
Cnm benim bünye yorgunluk uykusuzluğa gelmiyor geçen hafta sabahları erken kalktım bide adet dönemi tetikler biliyorsun ondan oldi zaten her ay tutar ilaç kas gevselticiyke atlattım ama tabi spir yapacak gücüm olmadi şimdi iyiyim ama yaptım bugün spor temizlik ofZırlama canm kendini takip et ne tetikliyorsa onu yapma ben ans edince plates,cardio vs. Yapnca sorun yok disarda yada evde bisiklet yapinca yada dışarda yürüyünce de sorun yok zaten mutlu ve bioluyorum onlarla ama koşu bandına çıkıp nezaman koşsam migrenin tutuyor belki 5kerenin 5inde de bu oldu artk anladım koşu bandı yapınca benim migreni tetikliyor canm s3nde de ne tetikliyorsa onu bul ve yapma kuzum
tartıyı görünce mutlu oldum o yüzden canım bile istemedi inşallah sende en yakın zamanda verirsin kilolarınıCanm zaten 10 kilo insanda ciddi bir fark yaratıyor senin de verdiğin maşallah 10 u geçti 12kilo olmak üzere hadi darısı bize bende aranıza 72 kilo gelmiştim canm senin gibi 12 kilo verirsem 60 olurum da 59 a geçmeyi beklerim inslh canm luppoyu yememek ile iyi yapmışsın zaten hedefine 2 kilo kıldı onu da verince yersin
Ben bunu görmemişim canım çok tatlı olmuş maşallah nice yılları olsun insallah
Sıkıntı yok canım herkes aynı sorunu yaşadı çözüm bekliyoruz kaç kilo çıkmıştınBerkı diskalıfıye oldum ama dün hiç bir şekilde hesabıma giremedim okudum falan ama giremiyordum hesabınız gecıcı olarak kilitlendi diyordu gercekden venım sucum yok.
iyiki yazmışım bak çok sevindim gidecek bu hafta kesin canm ben inanıyorum ben seni bırakmam zatenŞimdi cardio ya başlıyorumblonde ambition canım zaman zaman kopuyorum ama sen yazınca kalk bırakma dedim ılacla adet le birlikte bi düşüş yasiycam
Hafta sonu karbonsuz olur mu yaa@drdotty nasıl oldun canm toparlanabildin mi?
SchonerDuft sen nasl oldun canm wc problemi filan düzene girdimi gerçi bu hafta gene stresli günler kötü haberler vs. ile geçirdin ama genede inşlh düzelmiştir diye umud ediyorum
orkide1453 ilaca başlatan mı canm onun etkisi ve regüle olup şişlikleri atmanın etkisiyle birlikte bu cuma bence kesin düşüş olur yeterki cumaya kadar bozma canım bu hafta cuma mutlaka düşer
tugbaFB canm diyet nasıl gidiyor bakalım sen başladımı karbonsuz menülere yoksa bizim gibi pazartesiyi mi bekliyorsun sen önden başla da bize örnek ol
Sağol canım inşallah düşerim yaiyiki yazmışım bak çok sevindim gidecek bu hafta kesin canm ben inanıyorum ben seni bırakmam zaten
Canım ketojenik diyet listelerine bir bak ordan glutensiz menüler oluyor bir çok hastalığı hatta epilepsi hastalarına filan ketojenik diyet yaptiriliyormus ondan evt beynede psikolojiyede iyi gelir gümüştensen uzak kalmak canm inslh başarırsın bende de kusma miğde bulantısı çok üzüldüğüm yada stres yaşadığımda olur canm mideye vurur kıyamam yaaHiç iyi değilim. Dün kusmalarim tekrar başladı. Biraz üzüldüm de onun etkisi de var
Bugün gluten tuketmemeye başladım yapabildiğim kadar yapacam hem arınacam midem dinlenecek hemde beyine faydası var fibromiyalji içinde iyi geliyormuş.
Bana glutensiz menüler gerekli birinci gün kolay geçer de sonrası zor geçecek gibi .
Sen nasılsın
Sağol canm benimblonde ambition MasaAllah kızına ❣
Sağol tatlım tam istediğim gibi oldu şükür pamuk prensesimizde çok mutlu olduBen bunu görmemişim canım çok tatlı olmuş maşallah nice yılları olsun insallah
Yarin 14.00 kadar kilo bildirimi olabiliyormus sen yaz kilonu yoksa 3. Bildirimsizligin olacakBerkı diskalıfıye oldum ama dün hiç bir şekilde hesabıma giremedim okudum falan ama giremiyordum hesabınız gecıcı olarak kilitlendi diyordu gercekden venım sucum yok.
Bugün karbonsuz geçirdim. yarında öyle devamı gelir inşallahHafta sonu karbonsuz olur mu yaahaftada 2 gün ailecek kahvalti keyfimiz var onuda engelleyemem p.tesi sali yaparim bende
stresten oldu zaten benim de dün anneme geçtik tek kalacaklar diye kuzenim teyzeme gelecekmiş teyemde annemde oluncva bura gel demiş olan bana oldu 18 den sonra çıktım bürodan yorgun argın birde 2 bebeği kp kv de beraberinde gelmiş kp nispet yapar gibi çocuk seviyor babam annem üzüldü onlar üzülünce ben üzüldüm . haen boğazım acıyorCanım ketojenik diyet listelerine bir bak ordan glutensiz menüler oluyor bir çok hastalığı hatta epilepsi hastalarına filan ketojenik diyet yaptiriliyormus ondan evt beynede psikolojiyede iyi gelir gümüştensen uzak kalmak canm inslh başarırsın bende de kusma miğde bulantısı çok üzüldüğüm yada stres yaşadığımda olur canm mideye vurur kıyamam yaainslh biran önce iyi ol ben çok iyiyim şükür hareketli hafta bitti havada tam bahar hatta yarın pikniğe gidicez abimler ile şuan herşey güzel gidiyor canm regleme bir kaçgün kaldı bende inslh cumadan öncede reyle olur bir düşüş daha yaşarım diye umud ediyorum
Yaa insallah verirsin de karbozsuzluk senin icin zor olmusturBugün karbonsuz geçirdim. yarında öyle devamı gelir inşallahkilo verir miyi,m bilmiyorum
stresten oldu zaten benim de dün anneme geçtik tek kalacaklar diye kuzenim teyzeme gelecekmiş teyemde annemde oluncva bura gel demiş olan bana oldu 18 den sonra çıktım bürodan yorgun argın birde 2 bebeği kp kv de beraberinde gelmiş kp nispet yapar gibi çocuk seviyor babam annem üzüldü onlar üzülünce ben üzüldüm . haen boğazım acıyor
gümüşten neden uzak kalmak gerek onu anlamadım.
dediğin yere bakayım
protein patlaması olacak desene yarın temiz hava mis gibi enerji depolarsın birazını da atarsın .
bende dün regli oldum şişliğim kalmamış gibi. hafta içide salon ilee görüşmeye gidicem yoga için sabırsızlanıyorum hit diye birşeyde var ama ne olduğunu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?