Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım bebek tedavisi mi görüyordun yanlış mi hatırlıyorum bilmiyorum.ama.

Evet canım,malesef yumurtam erken catladigini için tedavi iptal uzun bir süre cesaret Edip baslayamam sanirim,stresten kendimi yemeğe verdim acilen kendime gelmem lazim
Anladım Canım ondan etkilemişsin işte hemen yarın toparlanmaya başlarsın ben de ilk bebek düşünmeye başladığımda stres olmuştum diyet yapayım dedikce hem kilo almıştım hem de spor yapamiyordum hadi hamiluesem diye aonra karar verdim zayıflayayım sonra bebek diye ip falan atliyordumbebeği aklımdan cikardim.ama ben bikac gün sonra hamile olduğumu öğrendim akışına bırak bence

Canım şimdi hem moralin bozuk hemde ilaçlar yükledin vücuduna kalorisiz şeyler ile geçiştirmeye çalış canım. Cuma günleri aday listesine bildirim yaparsın canım

Sabah
1 haşlanmış yumurta,,,,3 çatal patates kızartması,,,3 zeytin,,2 çatal sucuk,,1 dilim peynir,,,1 dilim ekmek

Ara
Türk kahvesi,,1 lokum

Akşam
2 kepçe topalak çorbası,,,6 kaşık zeytinyağını yeşil fasulye

Ara
Sütlü kahve,,,3 ceviz,,3 badem

Su 3 litre

Iyiincelmiş canım daha vücut iki yılda toplar kendini bence iyi gidiyorsun

Sıkıntı yok canım herkes aynı sorunu yaşadı çözüm bekliyoruz kaç kilo çıkmıştın
67.6 sadıce 100 gram gitmiş. Kilo vermem durmuş gibi ne yapsan olmuyor. Bu haftada kilo kaybı olmazsa takımdan ayrılıcam, takımıda gerilediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…