- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #303.981
Olur canım hadi kapışalımKızzzzzz kilomuz aynıymış hadi kapışalım birazcık heyecan olur
Yok canım greyfurt detoksu değildi o muz detoksu@magick greyfurt detoksu var diyordun verecektin yazdın da gözden mi kaçırdım
Canım bebek tedavisi mi görüyordun yanlış mi hatırlıyorum bilmiyorum.ama.Merhaba kızlar, nasılsınız,buraya yazmayınca ve stresli bir donem geçirince kendimi yemeğe verdim böyle devam ederse dört beş ayda verdiğim tüm kiloları misliyle alicam gibi sanırım buraya dönmem çok daha iyi olacak,liste dışı devam etmek istiyorum
Evet canım,malesef yumurtam erken catladigini için tedavi iptal uzun bir süre cesaret Edip baslayamam sanirim,stresten kendimi yemeğe verdim acilen kendime gelmem lazimCanım bebek tedavisi mi görüyordun yanlış mi hatırlıyorum bilmiyorum.ama.
Anladım Canım ondan etkilemişsin işte hemen yarın toparlanmaya başlarsın ben de ilk bebek düşünmeye başladığımda stres olmuştum diyet yapayım dedikce hem kilo almıştım hem de spor yapamiyordum hadi hamiluesem diye aonra karar verdim zayıflayayım sonra bebek diye ip falan atliyordumbebeği aklımdan cikardim.ama ben bikac gün sonra hamile olduğumu öğrendim akışına bırak benceEvet canım,malesef yumurtam erken catladigini için tedavi iptal uzun bir süre cesaret Edip baslayamam sanirim,stresten kendimi yemeğe verdim acilen kendime gelmem lazim
Evet canım ben girebiliyorumSız sıkıntısız gırebılıyonuz mu sıteye
Canım şimdi hem moralin bozuk hemde ilaçlar yükledin vücuduna kalorisiz şeyler ile geçiştirmeye çalış canım. Cuma günleri aday listesine bildirim yaparsın canımMerhaba kızlar, nasılsınız,buraya yazmayınca ve stresli bir donem geçirince kendimi yemeğe verdim böyle devam ederse dört beş ayda verdiğim tüm kiloları misliyle alicam gibi sanırım buraya dönmem çok daha iyi olacak,liste dışı devam etmek istiyorum
Sabah ben gıremedımEvet canım ben girebiliyorum
Ben de sabah giremedimSabah ben gıremedım
Ya sabah bende bi ara girememiştimSabah ben gıremedım
Iyiincelmiş canım daha vücut iki yılda toplar kendini bence iyi gidiyorsunKızlar bu arada 5 hafta önceki ölçülerimi yazıyorum
Önce. Şimdi
Göğüs. 92. 90
Bel. 75. 74
Göbek. 91. 87
Kalça. 100. 97
İyi. Mi kızlar yaaaaaa
67.6 sadıce 100 gram gitmiş. Kilo vermem durmuş gibi ne yapsan olmuyor. Bu haftada kilo kaybı olmazsa takımdan ayrılıcam, takımıda gerilediyorum.Sıkıntı yok canım herkes aynı sorunu yaşadı çözüm bekliyoruz kaç kilo çıkmıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?