Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Banada ideal geliyor o kilo senin boyun kac canim

iyiyim canım aynı iş bi oluyor gözümüzü açamıyoruz bir de hiç olmuyor böle oturuyoruz
sen nasılsın işler biraz azaldı mı
BİZDE DE HEP YOĞUNLUK VAR BEKLİYORUM İŞLER AZALSIN DİYE AZALMIYOR ..
SİZİNKİ DE KÖTÜ ASLINDA ORTA TEMPODA DEVAM ETMEK HER ZAMAN İYİDİR.
Bende tam onu soracaktim etiketlemissin napiyor arada baktigimda goruyordum ama ugramiyor geldigim gunden beri goremedim @kaptinn
BEBEĞİ OLDU ONUN PEK UĞRAMIYOR

Onu biliyorum ozelden mesajlasmistik daha once ama poncik napiyor ondan hic haberim yok canim oda evlenmistir coktan

TATLILAR ODAK NOKTAM YARIŞMAYA HANGİ TATLI İLE KATILICAKSIN .
BENDE ALIŞMADIM ALLAHTAN RENGİ DÜZELDİ
YA BENİ GAZA GETİRDİ BU FOTO BEL POPO ÇALIŞIRIM AARTIK .
Onu biliyorum ozelden mesajlasmistik daha once ama poncik napiyor ondan hic haberim yok canim oda evlenmistir coktan
PONCİK EVLENDİ CANIM AĞUSTOSTA OLDU DÜĞÜNÜ ODA AARTIK GELMİYOR GEÇEN HAFTALARDA LİSTEDEN ÇIKTI KİLO ALDI

Kızlar hiç diyet yapasım yok tükenmişlik sendromuna girdim galiba şu günler canım karbonhidrat istiyor ne yapsam acaba kurabiyeler pastalar dönüyor gözümün önünde bozmakta istemiyorum birde annem gelecek iyice yandım yine aynı diyetmi yapiyosun sen diyordu zaten kilomunda dusmeyisi etken tabi yapıştı kaldı bu 62 ne yapsam gitmiyor ondan da böyle oldum kızlar eşim tartılıyor hiç almıyor herşeyi yemesine rağmen geçen profiterol almış dışarda yemiş dünde baklava ben senin gibi asla yaşayamam hiçbişey yemiyosun ben yememe rağmen almıyorum diyo dalga geciyo bende kendimle geçiyorum zaten

Tatlı mı nevrestenin önerisiyle yapıcam Hira tatlısı

Tabiki bu ölçülerde olanlar büyük kısmı estetik ve kaburga aldıran da var kendisi de ameliyat olmadigini idda ediyor o yuzden bilemiycem onu ama shakira estetiksiz ameliyatsız 60cm ben kendi vücudumdan da biliyorum böyle oluyor yani ama azaptan herseferinde dedim bu dünyada bile nadir bulunan bir ölçü 56 zaten abartı 65ler bile nadir bulunuyor diye ama Kmsl Hnd varmıdır ? Diye sorduğu için açıklama ve fotosunu koydum varmıdır diyince evet var ama 65cm bel olcak diye uğraşmak zaten hata kemik yapın uygun dikilse 40kiloda olsan olmaz anca kaburga aldırmak lazm o kemik yapısı vücut tipiyle alakalı bir durum zaten ben desenin gibi 70in altında bel olması gerektiğini düşüyorum ama Kmsl Hnd belim zaten ince dediği için 76 da begeniyosan sen bilirsin dedim sonuçta belini inceltmiycekse niye 5 kilo daha vermek istiyor onuda anlıyamadım ben ?

proje bazlı olunca bir iş ve tarih veriyorlar o tarihte bitince rahatlıyorsun bir daha ne zaman iş gelirse artık
bende her gün belirli bi saat çalışıp işleri halletmeyi isterdim ama mümkün değil

evet biraz detoks gibi olmuş liste
az mı vermiştin geçen hafta ki böyle bir liste verdi
aynne öyle canım disyetisyende 76.4 düm bu hafta 76 olmuşum sadece 400 gram vermişim oda biraz katılaştırdı listeyi size söyledğim tartı benm evimde tartıldığım tartı

aynne öyle canım disyetisyende 76.4 düm bu hafta 76 olmuşum sadece 400 gram vermişim oda biraz katılaştırdı listeyi size söyledğim tartı benm evimde tartıldığım tartı
evet farklı demiştin tartılar -ki normalde zaten farklı olması
geçen hafta çok uymamıştın listeye
ama diyetisyenini sevdim hemen müdahele ediyor olması güzel (duraklama yaşadığını düşünüyor)
ben de özele gittiğim halde 3 hafta aynı listeyi vermişti sonrasında da bıraktım zaten

evet canım geçen hafta uyamamıştım listeye bakalım bu hafta nolacak etkili bi kilo veremezsem bırakıcam zaten diyetisyeni

grupta kimler ç.içi görülüyor olması güzel olmuş
SchonerDuft işini kolaylaştırmışlar bak ajanlık yapmana gerek yok artık
Canm senin profilde kilo degstrmedign için mi öyle yoksa + mı çktn sen ? Ben seni 67lerde gibi hatırlıyorum kaç kilosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…