- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.101
Banada ideal geliyor o kilo senin boyun kac canimBende hep 62 olunca herkes daha fazla kilo verme diyor bencede 62 çok güzel bende çok zayıflamak istemiyorum 58 yazdm ama onu bile 58 ile mezun olunca zaten diyeti biraktgn an vücut fazladan şu tutup 1-2 kilo yukarda kendini sabitliyor 60da kendini sabitler diye düşünerek yazdm bende daha zayıf istemiyorum canım
BİZDE DE HEP YOĞUNLUK VAR BEKLİYORUM İŞLER AZALSIN DİYE AZALMIYOR ..iyiyim canım aynı iş bi oluyor gözümüzü açamıyoruz bir de hiç olmuyor böle oturuyoruz
sen nasılsın işler biraz azaldı mı
BEBEĞİ OLDU ONUN PEK UĞRAMIYORBende tam onu soracaktim etiketlemissin napiyor arada baktigimda goruyordum ama ugramiyor geldigim gunden beri goremedim @kaptinn
Onu biliyorum ozelden mesajlasmistik daha once ama poncik napiyor ondan hic haberim yok canim oda evlenmistir coktanBİZDE DE HEP YOĞUNLUK VAR BEKLİYORUM İŞLER AZALSIN DİYE AZALMIYOR ..
SİZİNKİ DE KÖTÜ ASLINDA ORTA TEMPODA DEVAM ETMEK HER ZAMAN İYİDİR.
BEBEĞİ OLDU ONUN PEK UĞRAMIYOR
Kızlar az önce tartildim
Cuma günü 60,50
bugun 60
giden 500 gram.
TATLILAR ODAK NOKTAMCanım dün giremedim zaten
Bir iki kez girdim etap listeleri ile ilgili kararlara baktım. Birde hazır izindeyken nevreste nin şerbetli tatlılarına sardım bi tarifte ben yapıcam.
Bu Yen’i site düzeninden hiçbişey anlamadım, alışana kadar zor geçecek
YA BENİ GAZA GETİRDİ BU FOTO BEL POPO ÇALIŞIRIM AARTIK .Bu kadının gerçek olmadığını, kaburgalarının alındığını ayrıca popo göğüs heryerin estetik olduğunu. Hande gibi 2 çocuklu olmadığını, haftanın 4 gününü estetik güzellik kliniklerinde geçirdiğini açıklamaya gerek yok sanırım.
Bizim kendi yaşam şeklimize, vücut tipimize uygun gelebileceğimiz en ideal nokta hedefimiz olmalı. Bence Hande 70in altına düşerse bel ölçün süper olur. Ben 68 olduğunda kendimi manken gibi hissediyorum
Kmsl Hnd
Napıyım şartlar işte !
Kim istemez 60cm bel ölçüsü
PONCİK EVLENDİ CANIM AĞUSTOSTA OLDU DÜĞÜNÜ ODA AARTIK GELMİYOR GEÇEN HAFTALARDA LİSTEDEN ÇIKTI KİLO ALDIOnu biliyorum ozelden mesajlasmistik daha once ama poncik napiyor ondan hic haberim yok canim oda evlenmistir coktan
Tatlı mı nevrestenin önerisiyle yapıcam Hira tatlısıTATLILAR ODAK NOKTAMYARIŞMAYA HANGİ TATLI İLE KATILICAKSIN .
BENDE ALIŞMADIM ALLAHTAN RENGİ DÜZELDİ
YA BENİ GAZA GETİRDİ BU FOTO BEL POPO ÇALIŞIRIM AARTIK .
PONCİK EVLENDİ CANIM AĞUSTOSTA OLDU DÜĞÜNÜ ODA AARTIK GELMİYOR GEÇEN HAFTALARDA LİSTEDEN ÇIKTI KİLO ALDI
Yap tabi canım ben bugün sabahtan harfi harfine uydum çok hafif bi beslenme tarzı ya başımı agrıttıcok beğendim bende yapmaya çalışıyım bu hafta
Tabiki bu ölçülerde olanlar büyük kısmı estetik ve kaburga aldıran da var kendisi de ameliyat olmadigini idda ediyor o yuzden bilemiycem onu ama shakira estetiksiz ameliyatsız 60cm ben kendi vücudumdan da biliyorum böyle oluyor yani ama azaptan herseferinde dedim bu dünyada bile nadir bulunan bir ölçü 56 zaten abartı 65ler bile nadir bulunuyor diye amaBu kadının gerçek olmadığını, kaburgalarının alındığını ayrıca popo göğüs heryerin estetik olduğunu. Hande gibi 2 çocuklu olmadığını, haftanın 4 gününü estetik güzellik kliniklerinde geçirdiğini açıklamaya gerek yok sanırım.
Bizim kendi yaşam şeklimize, vücut tipimize uygun gelebileceğimiz en ideal nokta hedefimiz olmalı. Bence Hande 70in altına düşerse bel ölçün süper olur. Ben 68 olduğunda kendimi manken gibi hissediyorum
Kmsl Hnd
Napıyım şartlar işte !
Kim istemez 60cm bel ölçüsü
1.62 canm senin kaç ?Banada ideal geliyor o kilo senin boyun kac canim
evet biraz detoks gibi olmuş listeYap tabi canım ben bugün sabahtan harfi harfine uydum çok hafif bi beslenme tarzı ya başımı agrıttı
proje bazlı olunca bir iş ve tarih veriyorlar o tarihte bitince rahatlıyorsun bir daha ne zaman iş gelirse artıkBİZDE DE HEP YOĞUNLUK VAR BEKLİYORUM İŞLER AZALSIN DİYE AZALMIYOR ..
SİZİNKİ DE KÖTÜ ASLINDA ORTA TEMPODA DEVAM ETMEK HER ZAMAN İYİDİR.
BEBEĞİ OLDU ONUN PEK UĞRAMIYOR
aynne öyle canım disyetisyende 76.4 düm bu hafta 76 olmuşum sadece 400 gram vermişim oda biraz katılaştırdı listeyi size söyledğim tartı benm evimde tartıldığım tartıevet biraz detoks gibi olmuş liste
az mı vermiştin geçen hafta ki böyle bir liste verdi
evet farklı demiştin tartılar -ki normalde zaten farklı olmasıaynne öyle canım disyetisyende 76.4 düm bu hafta 76 olmuşum sadece 400 gram vermişim oda biraz katılaştırdı listeyi size söyledğim tartı benm evimde tartıldığım tartı
evet canım geçen hafta uyamamıştım listeye bakalım bu hafta nolacak etkili bi kilo veremezsem bırakıcam zaten diyetisyenievet farklı demiştin tartılar -ki normalde zaten farklı olması
geçen hafta çok uymamıştın listeye
ama diyetisyenini sevdim hemen müdahele ediyor olması güzel (duraklama yaşadığını düşünüyor)
ben de özele gittiğim halde 3 hafta aynı listeyi vermişti sonrasında da bıraktım zaten
Canm senin profilde kilo degstrmedign için mi öyle yoksa + mı çktn sen ? Ben seni 67lerde gibi hatırlıyorum kaç kilosun ?grupta kimler ç.içi görülüyor olması güzel olmuş
SchonerDuft işini kolaylaştırmışlar bak ajanlık yapmana gerek yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?