- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.081
cok beğendim bende yapmaya çalışıyım bu haftaDiyetisyen verdi canm
Evet cnm haklısın ama ben zayıf seviyorum biraz daha verdim mi tamamdır bu sıralar bölgesel çalışacam bira da pilates yapıcamCanm biz sana zaten dedik yani ben ve benim boyumdaki 3-4 arkdaş biz bu kiloda direk mezun olurduk dedik sana sen o boyda zaten kesin indesindir daha şekilli yada sıkı olmak içinde spor yeterli zaten erkekler çok zayıf sevmiyor yani benim tanıdıklarm öyle genelde biraz kıvrımlı beğeniyorlar ama sen zayıf seviyorsan kendin bilirsin canm şuan ben senden 5 -6 kilo fazlayım ve boyumda daha kısa olduğu için bacaklarm senden kesin daha kalındır ve zaten goguslerim daha iri canm sadece bel ve simit kismimiz ayni ama ona rahmen esimdiyo ki az daha karnin gittimi tamamsinhalbu ki bacaklarım baya incelmesi lazm hatta 10kilo daha vermeyi düşünüyorum adamlar için göbek olmasın tamam zaten çok zayıf birini güzel dediler mi bunun neresi güzel ya düm düz diyor yada erkek gibi diyor ondan ben çok zayıf olmak istemiyorum az balık kalıcam simit bölgem dümdüz olsun bacaklarda biraz güzel görünmeye başladımı tamamdır senin yerinde de olsam sadece simit bölgemi biraz daha incelirim tamamdır başka hiçbir şeye ihtiyacın yok
Aynen ya çok güzel dayanıyorum yoksa bende motive sıfırrrBende ilk d3fa bukadar uzun ve bu kadar motive ile devam ettim canm grubumuz çok güzel çok faydalı oldu hepimize
Çokkkk güzel duruyor kızzzzzAy evet guncel kiloyu hedef gibi gormusum 55 hic gormedim nasil duruyor aceba en dusuk 61 i gormustum ben
VALLA SALDIN MI GERİ GELİYOR KİLOLARYa biraz da rahatliktan salmaktan oldu canim o kadar kilo vermisim 3 kilo ne veririm iste diye saldim veririm veririm diye diye boyle oldum ama bundan sonra oyle yapmam ders oldu bana da
BekliyorummmmmAynen canm düşünüyorum bende yüzümü karalayıp paylaşmayı 58 olunca yüzümü karalayıp bir foto yüklüyken buraya kuzum
Oyleymis salmamak gerekVALLA SALDIN MI GERİ GELİYOR KİLOLAR
Senin boyunda zayıf kötü durmaz zaten güzel de durur canım ben benim boylardakiler de beğenmiyorum fazla zayıflığı çünki zaten boy uzun diil kiloda az olunca çocuk gibi oluyor düşün senin kız 12 yaşında bizden uzunEvet cnm haklısın ama ben zayıf seviyorum biraz daha verdim mi tamamdır bu sıralar bölgesel çalışacam bira da pilates yapıcam
Ayy ben en fazla 58 60 olsam daha da zayiflamak istemem herhalde yeter bana.Çokkkk güzel duruyor kızzzzz
Bende hep 62 olunca herkes daha fazla kilo verme diyor bencede 62 çok güzel bende çok zayıflamak istemiyorum 58 yazdm ama onu bile 58 ile mezun olunca zaten diyeti biraktgn an vücut fazladan şu tutup 1-2 kilo yukarda kendini sabitliyor 60da kendini sabitler diye düşünerek yazdm bende daha zayıf istemiyorum canımAyy ben en fazla 58 60 olsam daha da zayiflamak istemem herhalde yeter bana.
Bundan onceki kilo verdigimde 76 la katilmistim buraya 62 ile mezun oldum goren herkes cok zayifladin zayifsin diyip duruyordu hatta kaynanamlar bizden uzakta yazdan yaza gideriz beni gördüklerinde onlarda ayni cok zatiflamissin falan dediler kb hayirdir kizim hasta falan degilsin demi demisti
Canım dün giremedim zaten
Basin donmiyir mi krize falanda mi girmiyorsun
Bu kadının gerçek olmadığını, kaburgalarının alındığını ayrıca popo göğüs heryerin estetik olduğunu. Hande gibi 2 çocuklu olmadığını, haftanın 4 gününü estetik güzellik kliniklerinde geçirdiğini açıklamaya gerek yok sanırım.@Eki Görüntüle 2241563Kmsl Hnd buldum canm o beli 56 cm olan cansu taşkın imiş ölçüleri ile instgrm fenomeni
90 - 56 - 92 ölçüleri canm canlı yayında da ölçtüler 56cm beli var gerçekten ben canlı yayında izlediğim gün yazmışım hatta buraya da tabi bu ölçü belki dünyada başkasında yoktur bile ama 60lı ölçüler en azından yani 56 diil ama 66 bari olsa ama sen 76 iyi diyorsan sen bilir sin zevkler değişken sonuçta
Eki Görüntüle 2241563
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?