Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar size shakira nın 3 fotosunu koydum beli 60cm çünki nasl duruyor görün diye yani 60cm yada 65cm beli olanlar da bu şekil hem iki yandan direk içe oyundu var hemde arkası dönük fotoya bakarsanız sırt kısmından da bel içe doğru oyun yani 3 yandan birden direk içi çukur sırttan da bel çukuru oluyor yani bu dar incesi vücut şekli ile alakalı bu şekilde genelde dansçılarda oluyor shakira ,beyonce,jenifir lopez gibi yıllardır dans edenlerin vücut tipleri genel de boyle

Evet cnm haklısın ama ben zayıf seviyorum biraz daha verdim mi tamamdır bu sıralar bölgesel çalışacam bira da pilates yapıcam

Kızlar slm ders ders beyin döndü ya bugün rapor aldım yine 30 gün daha evdeyim sonra ise başlıyorum inşallah bugünkü tartı sonucum artı ne yazıkki 97.2 ciktim +200 ama reglinin odemini atamadim daha dr u aradım en sonunda elim yüzüm şişti diye ilk ay böyle olması normalmiş cumaya düzelir inşallah iki gündür yeşil çay içiyorum başka biliyormusunuz ödem atmaya

Evet cnm haklısın ama ben zayıf seviyorum biraz daha verdim mi tamamdır bu sıralar bölgesel çalışacam bira da pilates yapıcam
Senin boyunda zayıf kötü durmaz zaten güzel de durur canım ben benim boylardakiler de beğenmiyorum fazla zayıflığı çünki zaten boy uzun diil kiloda az olunca çocuk gibi oluyor düşün senin kız 12 yaşında bizden uzun heralde 10 yaşında da bizim boydadır yani zayıf ve hatlar da düz olursa 10 yaşında çocuk gibi oluyor bu boylar ondan bizim boylar bir tık balık etli ve vucut girintili çıkıntılı şekilli hatlı olursa seksy oluyor canm ama dediğim gibi sen zaten uzunsun sana ince uzun güzel olur

Çokkkk güzel duruyor kızzzzz
Ayy ben en fazla 58 60 olsam daha da zayiflamak istemem herhalde yeter bana.
Bundan onceki kilo verdigimde 76 la katilmistim buraya 62 ile mezun oldum goren herkes cok zayifladin zayifsin diyip duruyordu hatta kaynanamlar bizden uzakta yazdan yaza gideriz beni gördüklerinde onlarda ayni cok zatiflamissin falan dediler kb hayirdir kizim hasta falan degilsin demi demisti

Son düzenleme:
@ Kmsl Hnd buldum canm o beli 56 cm olan cansu taşkın imiş ölçüleri ile instgrm fenomeni
90 - 56 - 92 ölçüleri canm canlı yayında da ölçtüler 56cm beli var gerçekten ben canlı yayında izlediğim gün yazmışım hatta buraya da tabi bu ölçü belki dünyada başkasında yoktur bile ama 60lı ölçüler en azından yani 56 diil ama 66 bari olsa ama sen 76 iyi diyorsan sen bilir sin zevkler değişken sonuçta

Bende hep 62 olunca herkes daha fazla kilo verme diyor bencede 62 çok güzel bende çok zayıflamak istemiyorum 58 yazdm ama onu bile 58 ile mezun olunca zaten diyeti biraktgn an vücut fazladan şu tutup 1-2 kilo yukarda kendini sabitliyor 60da kendini sabitler diye düşünerek yazdm bende daha zayıf istemiyorum canım

tugbaFB NAPTIN CANIM NASILSIN
drdotty SENİ GÖREMEDİM NASILSIN HERŞEY YOLUNDA MI
@kaptinn SEN NAPTIN NASILSIN
Canım dün giremedim zaten
Bir iki kez girdim etap listeleri ile ilgili kararlara baktım. Birde hazır izindeyken nevreste nin şerbetli tatlılarına sardım bi tarifte ben yapıcam.
Bu Yen’i site düzeninden hiçbişey anlamadım, alışana kadar zor geçecek

Bu kadının gerçek olmadığını, kaburgalarının alındığını ayrıca popo göğüs heryerin estetik olduğunu. Hande gibi 2 çocuklu olmadığını, haftanın 4 gününü estetik güzellik kliniklerinde geçirdiğini açıklamaya gerek yok sanırım.
Bizim kendi yaşam şeklimize, vücut tipimize uygun gelebileceğimiz en ideal nokta hedefimiz olmalı. Bence Hande 70in altına düşerse bel ölçün süper olur. Ben 68 olduğunda kendimi manken gibi hissediyorum
Kmsl Hnd

Napıyım şartlar işte !
Kim istemez 60cm bel ölçüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…