Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen canım 3. 5 derken dikkat etmiyoruz ... burası benim için de çok iyi oldu yoksa ben en fazla 2 ay diyet yapabiliyorum devamı gelmiyordu

Yaaaaaa kızlar eşim dün dedi ki fazla zayıf olmana gerek yok yeter dedi
Ayy bi mutlu oldum ki sormayın ama durmak yok dedim 5 kilo daha vericem
Maşallah canım evet senin boyun uzun olduğu için zayıf gorunursun

Hedefin 60 degilmi canim oyle yaziyor profilinde ben 62 oldugumda iyiydi 60 dusunmustum ama dedigim gibi 62 de gayet iyi duruyordu senin hedefin kac 5 kilo daha versen57 oluyor

Son düzenleme:
Kızlar az önce tartildim
Cuma günü 60,50
bugun 60
giden 500 gram.
Oooo süper canm benin çoookkk sevindim bak ben sana dedim cuma 60ın altında olacaksın diye ooooohhhh gelsin cumaya artk 50li rakamlar cuma listeye 59 ları yaz da hepimizi özendir

Hedefin 60 degilmi canim oyle yaziyor profilinde ben 62 oldugumda iyiydi 60 dusunmustum ama dedigim gibi 62 de gayet iyi duruyordu senin hedefin kac 5 kilo daha versen 58 oluyor
Evet cnm hedefim 58 ama zorlayıp 55 olmak istiyorum koruma aşamasını rahat geçirmek için ... profilde 60 yazıyor kademe kademe düzenliyorum yoksa gözümde büyüyor kilo vermek

Evet cnm hedefim 58 ama zorlayıp 55 olmak istiyorum koruma aşamasını rahat geçirmek için ... profilde 60 yazıyor kademe kademe düzenliyorum yoksa gözümde büyüyor kilo vermek
Ay evet guncel kiloyu hedef gibi gormusum 55 hic gormedim nasil duruyor aceba en dusuk 61 i gormustum ben

spor listesi oluşturdum istiyorsan senide ekleyeyim.

nasıl kıyında emeklerine kilo aldın
Ya biraz da rahatliktan salmaktan oldu canim o kadar kilo vermisim 3 kilo ne veririm iste diye saldim veririm veririm diye diye boyle oldum ama bundan sonra oyle yapmam ders oldu bana da

Aynen canım 3. 5 derken dikkat etmiyoruz ... burası benim için de çok iyi oldu yoksa ben en fazla 2 ay diyet yapabiliyorum devamı gelmiyordu
Bende ilk d3fa bukadar uzun ve bu kadar motive ile devam ettim canm grubumuz çok güzel çok faydalı oldu hepimize

Canm biz sana zaten dedik yani ben ve benim boyumdaki 3-4 arkdaş biz bu kiloda direk mezun olurduk dedik sana sen o boyda zaten kesin indesindir daha şekilli yada sıkı olmak içinde spor yeterli zaten erkekler çok zayıf sevmiyor yani benim tanıdıklarm öyle genelde biraz kıvrımlı beğeniyorlar ama sen zayıf seviyorsan kendin bilirsin canm şuan ben senden 5 -6 kilo fazlayım ve boyumda daha kısa olduğu için bacaklarm senden kesin daha kalındır ve zaten goguslerim daha iri canm sadece bel ve simit kismimiz ayni ama ona rahmen esimdiyo ki az daha karnin gittimi tamamsin halbu ki bacaklarım baya incelmesi lazm hatta 10kilo daha vermeyi düşünüyorum adamlar için göbek olmasın tamam zaten çok zayıf birini güzel dediler mi bunun neresi güzel ya düm düz diyor yada erkek gibi diyor ondan ben çok zayıf olmak istemiyorum az balık kalıcam simit bölgem dümdüz olsun bacaklarda biraz güzel görünmeye başladımı tamamdır senin yerinde de olsam sadece simit bölgemi biraz daha incelirim tamamdır başka hiçbir şeye ihtiyacın yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…