Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kız sadece bel inceltmek değil ki amacım zayıf olmak

Cok mu kilo aldi hep 60 59 falan di
Sanırım 69u da gördü düğünden sonra bayağı aldı çünkü.
Canm kendi puanımız ı kendimiz eklicez listeliycez ya peki spor listesine bugün itibari ile mi basliyalim
Bugün başladı canım
@Nidsalii
Cuma bildirimi eksikti bugün gördüm ama yazmak için vakit bulamadı sanırım
Senin yoklugunu aratmamak lazım ama dimi
Oo süpersin böyle devam .
Belki sistem halen atıyordur onu. Gelince öğreniriz

Kızlar foto ekledim bakın blonde ambition @ drooty
Bacakların iyi popo bölgesi ve sırtın incelmesi gerek kollar ne durum da sıkı mı yumuşak mı bel inceliğin kaç cm benim 85 cm di en son.
Üst bölge olarak benimle çok fark yok gibi duruyor ben motive oldum şuan :)
Bacak önceliğine hayran kaldım ama

Senin karın çalışman lazım birazda göğüs çalışabilirsin yanında göbek var biraz

Hahaha sen resmen gazla çalışıyosun zayıflatan ben seni bende gazla çalışyorum zaten beraber zayıflıyoruz iyi oluyor sen 67.5 filmiydin yaaa hayrdr gene mi kilo verdin ?
Aynen gazla calisiyorum valla 67.5 dim cuma günü bu sabah 67.4 ciktim simdi tartildim 67.6 ciktim keske bende sabaha 1 kilo inmis olsam ama nerde 300 felan iniyorum anca

Canım kollarım sıkı bi fazlalık YÖK bacaklarım çok inçe değil yaaa... evet karın bölgesine çalışmam lazım Doğum yapalı 6 ay oldu ancak bu kadar toparlandım

Cnm bel inceliğim 74

Takıma giriş kilom 72.7 di ve 67 hedefımdi, sonra qaza geldım hedefmi 65 yapdım mezun olmak isdedim ama kurar gereği mezun olamadım.

bu hafta mezun ederiz ya da çıkarırız aktifte değil zaten haksızlık oluyor
En doğrusu bencede cünki aktif olmam 2 kızımla mumkun değil artik, isder cıkarın isder mezun oluyum, ama başka takımlarda tekrar yarişmam için diskalıfiye olmamam lazım, diskalıfiye etmeyin lutfen

Sabah
1 dilim kepek eklemek arası 1 dilim beyaz peynir,,,4 zeytin,,, domates

Öğle
Yarım tabak mercimekli köfte,,, salata,,,1 bardak ayran

Ara
Türk kahvesi,,1 dilim muhallebi

Akşam
3 sıkım mercimekli köfte,,, salata ,,,1 pancar

Su 2.5 litre

Oooo süper canm benin çoookkk sevindim bak ben sana dedim cuma 60ın altında olacaksın diye ooooohhhh gelsin cumaya artk 50li rakamlar cuma listeye 59 ları yaz da hepimizi özendir
Ayyy canım benim inşallah su 59 görsem gerisi daha çabuk gelecek diye dusunuyorum

Afiyet olsun canım

Canm bence şuan 67 yim regleme 2gün var ama şiş olmam gerektiği halde ve şuan tam 2litre su + 2kahve sonrası tartı da 68ler çıkıyor canm galiba sabah tartılırsam 67leri gòrucem
Ayy inşallah canım ben de adetimya geçenay gibi sökmedi malesef karnım da çok ağrıdı ama

Komik şey seni
Ben buna izin verirmiyim sence bence vermem yani vermemeliyim
Yarin tartilalim bakalim 700 grammi varmis aramizda :) bence fazla var aramizda :)
2 haftada 3 kilo vermem lazim dur ben bisiler yapmam lazim iyi oldu bu konuşma
Çok tehlikeli bi dönemdeyiz nisanda inceleri giyinmeye başlıycaz o yüzden hiç bozulacak zaman değil canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…