- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.201
Menün çok iyi canim ya hafif sen 67 yi değil 66 yi bile görürsün bu gidişleKahvaltı: 2dilim ekmek,tulum peyniri,5zeytin
Öğlen: yarım ayva, 250ml lik bardakta sütlü kahve ama 150ml i süt 100ml i su ili yapldı
Ara: 200ml sütlü kahve onunda 100ml i süt idi,
3gün kurusu
Akşam: az yoğurtlu kereviz , az pırasa
2.5 lt su 2saat kndsyn bisiklet,1saat yürüyüş
Çok güzel tatlım afiyet olsunSabah bir dilim peynir iki dilim ekmek roka bir haslanmis yumurta zeytin yarım domates bir bardak çay.
Öğlen küçük haşhaşlı çörek bir kase yogurtlu kereviz salatası.
Akşam bir kase etli nohut salata bir dilim ekmek. 2,5 litre su
baldırların çok kalın görünmüyor. abs yaparken baldırda çalışırssın için rahat etmesi için .Canım kollarım sıkı bi fazlalık YÖK bacaklarım çok inçe değil yaaa... evet karın bölgesine çalışmam lazım Doğum yapalı 6 ay oldu ancak bu kadar toparlandım
benim 85 ti en son senin kilona göre belin kalın ben 70 kiloyum küsürü de varCnm bel inceliğim 74
yok diskalifiye etmeyiz canım . bir bakayım bilgilerine 1 kilo kadar kalmış ise zorlar mezun olursun gerekirse duruma göre konuşuruzEn doğrusu bencede cünki aktif olmam 2 kızımla mumkun değil artik, isder cıkarın isder mezun oluyum, ama başka takımlarda tekrar yarişmam için diskalıfiye olmamam lazım, diskalıfiye etmeyin lutfen
bende mi yapsam acaba evde tekim 10 dk yürüdüm sadece bugün yatmadan önce yapayım en iyisiBen spor yapicam görüşürüz kızlar
Canm aynen bacaklar iyide belden üst var karın bölge sırt vs. Var ben hiç böyle hayal etmedim ondan kilo verme yada foto at dedim iyiki attın canm senin vermen lazm karn kısmından özellikle incelme filan lazm doğumda yeni olduğu için vücut daha toplamamış canmKızlar foto ekledim bakınblonde ambition @ drooty
Canm benim de akşam 74 -75 gibi çıktı regleme 2 gün kala ve 67- 68 kiloda yani belin ince diil bence sadece o kısma göre simit bölgen daha fazla ama vucuduna uygun doğru spor yapmadın mı acaba tabi doğumunda etkisi yoksa bu kiloda bel 70in altında olurCnm bel inceliğim 74
Ya aslında Doğumun etkisi var çünkü daha tam bi sıkılaşma olmadı sporu da daha 1 aydır filan düzenli yapıyorum...Canm aynen bacaklar iyide belden üst var karın bölge sırt vs. Var ben hiç böyle hayal etmedim ondan kilo verme yada foto at dedim iyiki attın canm senin vermen lazm karn kısmından özellikle incelme filan lazm doğumda yeni olduğu için vücut daha toplamamış canmhtc71 de 62 kilodaki halini bana att mesela yukliycek gorursun ben ende öylesin sandım 100 grm bile fazlalık yok onda düşündüğünden bile inceydi hatta ondan ben s3nde uzunsun sende 62 de öylesin sandım acaba çok zayıfsın da hala farkında dirilmişim ki sanem yok canım sen halkıymışsın daha var ama s3n baya spor yap ama yemeni çok kısma orkide1453 ün dediği gibi yağ kaybı na göre kas mı oldu acaba çok çok az yiyordum sen ondan kas kaybını oldu yoksa bukadar yağ kaybında çok ciddi daralma oluyor
Benim belim çok ince mesela 70 di en son leslie nin belimi çok incelediğini farkettim ya nıye istemedigim yerlerden gider anlamıyorum sırtım mesela çok inceliyor ama basen bacak az inceliyor anlamadım gitti o yüzden göğüs cevremdede incelme çok gördüm demekki farklı yerlere çalışmak lazımCanm benim de akşam 74 -75 gibi çıktı regleme 2 gün kala ve 67- 68 kiloda yani belin ince diil bence sadece o kısma göre simit bölgen daha fazla ama vucuduna uygun doğru spor yapmadın mı acaba tabi doğumunda etkisi yoksa bu kiloda bel 70in altında olur
Evet benim simit bölgem var bayağı aslında ben çok bi kilo kaybı değil de sıkılaşmaya mu başlasamCanm benim de akşam 74 -75 gibi çıktı regleme 2 gün kala ve 67- 68 kiloda yani belin ince diil bence sadece o kısma göre simit bölgen daha fazla ama vucuduna uygun doğru spor yapmadın mı acaba tabi doğumunda etkisi yoksa bu kiloda bel 70in altında olur
Doğumdan sonra toparlanmak hemen olmuyor canım sonuçta hamileyken bomba gibi şişiyoruz birde sen daha yenisin sanırım bebeğin kaç aylıktıYa aslında Doğumun etkisi var çünkü daha tam bi sıkılaşma olmadı sporu da daha 1 aydır filan düzenli yapıyorum...
Evet canım Doğumdan dolayı diye düşünüyorum aslında simit bölgem önceden çok yoktu ilk kızımı Doğum ettikten sonra kaldıCanm benim de akşam 74 -75 gibi çıktı regleme 2 gün kala ve 67- 68 kiloda yani belin ince diil bence sadece o kısma göre simit bölgen daha fazla ama vucuduna uygun doğru spor yapmadın mı acaba tabi doğumunda etkisi yoksa bu kiloda bel 70in altında olur
Canım ben 22.5 kilo aldım hamileliğimde düşün yani kızım 6 aylık olduDoğumdan sonra toparlanmak hemen olmuyor canım sonuçta hamileyken bomba gibi şişiyoruz birde sen daha yenisin sanırım bebeğin kaç aylıktı
Bence çıkarsın normal sartlarda ama regl olunca farklı olabilirBelki az yedim diye herzaman ki gibi sabaha akşamdan 1 kilo az çıkmam diye düşündüm bende ama sonuçta en azından 500gram az çıkmam gerekir diye düşünüyorum 67pere gecmediysem şok yani çün ki şuan bu saatte 68.4 cikiyorum
Yaa sorma memlekette uzun süre kalacak olmam sıkıntı bu konuda ama ordada spor yapma imkanim cok olur bi sekilde telafi edicem artikÇok tehlikeli bi dönemdeyiz nisanda inceleri giyinmeye başlıycaz o yüzden hiç bozulacak zaman değil canım
yarın atarım şuan dar giyinmemiş durumdayımKızlar ya sizde yüzünüz karalayıp foto atsanıza merak ettim vallablonde ambition SchonerDuft htc71 magickk
ne zaman gidiyorsun memleketeYaa sorma memlekette uzun süre kalacak olmam sıkıntı bu konuda ama ordada spor yapma imkanim cok olur bi sekilde telafi edicem artik
Tmmcanımyarın atarım şuan dar giyinmemiş durumdayım
Gayet normal bende senin gibi çok kilo almıştım ve ancak toparlaniyorum göbek hala var o da sezeryan olduğumdan iki çocuktan sonra iyice birikti aslında plates en güzeli yaptığım dönemde çok incelme yaşadım ama kilo verme pek olmuyor ondadaCanım ben 22.5 kilo aldım hamileliğimde düşün yani kızım 6 aylık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?