Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy inşallah canım ben de adetimya geçenay gibi sökmedi malesef karnım da çok ağrıdı ama
Belki az yedim diye herzaman ki gibi sabaha akşamdan 1 kilo az çıkmam diye düşündüm bende ama sonuçta en azından 500gram az çıkmam gerekir diye düşünüyorum 67pere gecmediysem şok yani çün ki şuan bu saatte 68.4 cikiyorum

Canm bence şuan 67 yim regleme 2gün var ama şiş olmam gerektiği halde ve şuan tam 2litre su + 2kahve sonrası tartı da 68ler çıkıyor canm galiba sabah tartılırsam 67leri gòrucem
Ayy inşallah canım ya bende bu cuma düşmem gerekiyor yoksa havlu aticam hatta çıksam daha iyi olacak takimi etkilememek için benim bu duraksama ne kadar sürecek bilmiyorum ama direniyorum bakalım

Canım bugün maşallah mercimek köftesiyle günü kapatmışsın çok severim ama dokunuyor nedense

Bugün
Kahvaltı peynirli omlet bir avuç fındık badem 8 zeytin yarım elma
Ara 5 badem sade türk kahvesi iki dilim portakal
Akşam yumurtalı ıspanak 1 kase yoğurt
2.5 lt su
40 dk bölgesel

Kahvaltı: 2dilim ekmek,tulum peyniri,5zeytin

Öğlen: yarım ayva, 250ml lik bardakta sütlü kahve ama 150ml i süt 100ml i su ili yapldı

Ara: 200ml sütlü kahve onunda 100ml i süt idi,
3gün kurusu

Akşam: az yoğurtlu kereviz , az pırasa

2.5 lt su 2saat kndsyn bisiklet,1saat yürüyüş

Bugün
Kahvaltı peynirli omlet bir avuç fındık badem 8 zeytin yarım elma
Ara 5 badem sade türk kahvesi iki dilim portakal
Akşam yumurtalı ıspanak 1 kase yoğurt
2.5 lt su
40 dk bölgesel
Afiyet olsun canım çok az değil mi ya

Maşallah canim

Sabah bir dilim peynir iki dilim ekmek roka bir haslanmis yumurta zeytin yarım domates bir bardak çay.

Öğlen küçük haşhaşlı çörek bir kase yogurtlu kereviz salatası.

Akşam bir kase etli nohut salata bir dilim ekmek. 2,5 litre su

Ayy inşallah canım ya bende bu cuma düşmem gerekiyor yoksa havlu aticam hatta çıksam daha iyi olacak takimi etkilememek için benim bu duraksama ne kadar sürecek bilmiyorum ama direniyorum bakalım
Kuzum 2.5 litre su 500ml kahve içtim bugün ve şuan 68.4 çıkıyorum ondan sabah ne çıkcak çok meraktayim

Aynen gazla calisiyorum valla 67.5 dim cuma günü bu sabah 67.4 ciktim simdi tartildim 67.6 ciktim keske bende sabaha 1 kilo inmis olsam ama nerde 300 felan iniyorum anca
Canm bende 1 kilo inmem diye düşünüyorum şuan 68.4 1kilo inse 67.4 olur okadar gitmemiştir hayla kırıklığı yapmıyım diye düşünüyorum şuan ama sabaha 500gramda fark olsa 67lere geçmiş olurum artk toplam 3lt sıvı aldm halde de fark sabah 300 gram olursa diycem artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…