- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.181
Belki az yedim diye herzaman ki gibi sabaha akşamdan 1 kilo az çıkmam diye düşündüm bende ama sonuçta en azından 500gram az çıkmam gerekir diye düşünüyorum 67pere gecmediysem şok yani çün ki şuan bu saatte 68.4 cikiyorumAyy inşallah canım ben de adetimya geçenay gibi sökmedi malesef karnım da çok ağrıdı ama
Bencede karın ondan toplamamış olabilir ama 1.72 boya 62 kilo zayıf yani boyu kilosunda 10cm uzun şuanCanım daha doğumun üstinden kaç ay geçti anca vücut iki yılda toplar
Ayy inşallah canım ya bende bu cuma düşmem gerekiyor yoksa havlu aticam hatta çıksam daha iyi olacak takimi etkilememek için benim bu duraksama ne kadar sürecek bilmiyorum ama direniyorum bakalımCanm bence şuan 67 yim regleme 2gün var ama şiş olmam gerektiği halde ve şuan tam 2litre su + 2kahve sonrası tartı da 68ler çıkıyor canm galiba sabah tartılırsam 67leri gòrucem
Ya gerçekten biz ölelim canım en iyisi amacım zayıf olmak diyor yaCanm 72kilo olsan okey de sen nasl hala zayıf dilisin ben anlatamadım hakketten
Bide verilen kilo yağdan mi o da önemli ama bence doğumdan o canım şimdi sodali ayran yaptım ictimBencede karın ondan toplamamış olabilir ama 1.72 boya 62 kilo zayıf yani boyu kilosunda 10cm uzun şuan
Canım bugün maşallah mercimek köftesiyle günü kapatmışsın çok severim ama dokunuyor nedenseSabah
1 dilim kepek eklemek arası 1 dilim beyaz peynir,,,4 zeytin,,, domates
Öğle
Yarım tabak mercimekli köfte,,, salata,,,1 bardak ayran
Ara
Türk kahvesi,,1 dilim muhallebi
Akşam
3 sıkım mercimekli köfte,,, salata ,,,1 pancar
Su 2.5 litre
Canım bugün maşallah mercimek köftesiyle günü kapatmışsın çok severim ama dokunuyor nedense
Afiyet olsun canım çok az değil mi yaBugün
Kahvaltı peynirli omlet bir avuç fındık badem 8 zeytin yarım elma
Ara 5 badem sade türk kahvesi iki dilim portakal
Akşam yumurtalı ıspanak 1 kase yoğurt
2.5 lt su
40 dk bölgesel
Maşallah canimKahvaltı: 2dilim ekmek,tulum peyniri,5zeytin
Öğlen: yarım ayva, 250ml lik bardakta sütlü kahve ama 150ml i süt 100ml i su ili yapldı
Ara: 200ml sütlü kahve onunda 100ml i süt idi,
3gün kurusu
Akşam: az yoğurtlu kereviz , az pırasa
2.5 lt su 2saat kndsyn bisiklet,1saat yürüyüş
Bacakların ince canım belde incelmiş.Kızlar foto ekledim bakınblonde ambition @ drooty
Kuzum toplantıya gıdıorum yazmıştım kuzum şimdi geldim ondan daha gormedidim şimdi menümü yazdm ve okuyamdklarima şimdi bakıyorum kuzucum hemen bakıp yazicamblonde ambition cnm foto kattım ama yorum yapmadın
Kuzum 2.5 litre su 500ml kahve içtim bugün ve şuan 68.4 çıkıyorum ondan sabah ne çıkcak çok meraktayimAyy inşallah canım ya bende bu cuma düşmem gerekiyor yoksa havlu aticam hatta çıksam daha iyi olacak takimi etkilememek için benim bu duraksama ne kadar sürecek bilmiyorum ama direniyorum bakalım
Sabah 67 yi göreceksin tatlımKuzum 2.5 litre su 500ml kahve içtim bugün ve şuan 68.4 çıkıyorum ondan sabah ne çıkcak çok meraktayim
Kız neresi az ben dahada azaltsammi diyorum ama öte yandan sağlıklı vermek en iyisi canımAfiyet olsun canım çok az değil mi ya
Canm bende 1 kilo inmem diye düşünüyorum şuan 68.4 1kilo inse 67.4 olur okadar gitmemiştir hayla kırıklığı yapmıyım diye düşünüyorum şuanAynen gazla calisiyorum valla67.5 dim cuma günü bu sabah 67.4 ciktim simdi tartildim 67.6 ciktim keske bende sabaha 1 kilo inmis olsam ama nerde 300 felan iniyorum anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?