Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam arkadaslar, gunaydin bana bugun cok mutluyum, cumadan beri 400 gram gitmis. bugun diyetimin 10 gundeyim, bitmesine 3 gun kaldi. bitsin hollywood diyetine baslicam ins. Isvec diyetine tekrar baslamak isterdim ama okudugum kadariyla ust uste yapilmiyormus

kizlar isvec diyetinde kac kg verdigimi sormusunuz, ben tam 2 ay ldu diyete baslayali, ve 1 ay special k diyeti yaptim + sirkeli su toplam 3 kilo verdim. azar azar verdim. normalde bu diyetle 15 gunde 3 kilo vermem lazim. ama ben hizli kilo veremiyorum malesef....

isvec diyeti+ lahana suyu ise bugun 10 gunum ve toplam 2,5 kilo verdim. Millet 13 gunde 7 ila 20 kilo arasi veriyor.... ben cok hizli veremiyorum dedigim gibi...

bugunku menumu yaziyorum. nasil??

10. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

2011-06-12 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] ülker kelloggs 30 g +125 ml yağsız süt 1.5 porsiyon 234
[2] Un Çorbası 1 PORSİYON 184
[3] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
[4] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34
[5] Zeytinyağlı Barbunya 1 PORSİYON 328
[6] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[7] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
Toplam : 1013 kal.

ama belki gece eşime eşlek baabında 3 1 arada kahve içerim

yarın gözümü açınca hemen doktoruma gideceğim dayanamıyorum kalçamın ağrısına...

Ayyy senin kalcan spordan dolayi mi agriyor?? cok gecmis olsun. kas agrisimi yoksa incittinmi ? bencede doktora gidip gostermen lazim, cok uzuldum yaaa:2::2:

ben çileklisini sevemedim yaww
sade olanını alıyorum hep
şu an yemek yedim ama hala onu yesem yerim sefiyom tadını

Sadelisini cesaret edip alamiyorum canim ben, belki hosuma gitmez kalir diye. Cikolatasini bile almiyorum, begenmessem kalir diye, kalirsa kalir bukadar cimri olmamam lazim dimi ama cikolata hic sevmem zaten, hicte yemem, ayda yilda bir yiyorum. Sekerim dusunce. buarada yemek yediysen yeme canim, onunda kolarisi var biliyon dimi afiyet olsun ...

Son düzenleme:
selam kızlar,kendi evime geldim oy kullanmak için yusuf çok hasta ya ilaçlar fayda etmiyor,seçim sonuçlarına bakıyorum....

canım geçmiş olsun doktor ne diyor niye fayda etmiyor ilaçlar

yarın gözümü açınca hemen doktoruma gideceğim dayanamıyorum kalçamın ağrısına...

geçmiş olsun canım tamamen düzelmeden sana spor yasak

akşam yemeğimi yedim yarım saat önce patatesli menemen yumurtasız,makrna salata yazın saat 7 de yiyince geç saatlerde çok acıkıyorum bende akşam yemeğimi 1 saat ileri aldım

patırtı gürültüyü sevmediğin halde 2 kere olması çok kötü bi durum ben ne yapcağımı şaşırım zora ki sırıtmalar falan bide oynamasını hiiiiiç beceremem. umarım bi gün kaynanam olursa ''oğlum ilk defa evleniyo şöyle bi şanıyla davullu zurnalı düğün yapıcam'' demez umarım. onun yerine altın taksa çok makbule geçer

ouyyy çokmzahmetli işler bunlarda. hayatta dayanamam sıkıntı basar çok kilolu olduğumda annem zorla diyetisyene götürmüştü. kadın bana bi liste verdi her öğün için ayrı ayrı et vs. hiç sevmem önceden proğramlanmış şeyleri,bu yüzdende diyet girişimlerim pazartesi başlayıp salı bitenlerden olmuştur şimdi kafama göre yapıyorum kaloriyi geçmemek için çokkk rahatım

teldeydim canim, kusura bakma, evet kimsecikler yok..

Kizlar yaslar kac buarada ?? kaptan senin ?
20 yaşımdayımmm

selam kızlar,kendi evime geldim oy kullanmak için yusuf çok hasta ya ilaçlar fayda etmiyor,seçim sonuçlarına bakıyorum....

kıyamam ben yusufçuğa. bi an önce iyileşsin yaaa
doktora danışmak lazımdı spor olayında neden bu kadar acele bilmem kiiiii

ben oynamayı seviyorum allahtan
hiç oturmadım desem yeridir tabi kadınlar arasında olduğu için gayet rahat oynadım
sen baştan şart koşarsın düğün istemem sade bir nikahla dünya evine girmek isityorum diye

akşam yemeğimi yedim yarım saat önce patatesli menemen yumurtasız,makrna salata yazın saat 7 de yiyince geç saatlerde çok acıkıyorum bende akşam yemeğimi 1 saat ileri aldım

canım bu meajını okurken patates demişsin ben p harfini görünce plates anladım ilk saliselerde sana kızdım sonra patates olarak algıladımda kızgınlığım geçti

düğünlerden bahsedilmiş bende oldum olası klasik düğün salonu düğünlerinden hiç hazetmem,benim çok güzel olmuştu önce nikah sonra yemek sonra eğlence gençlerle rüya gibiydi ....

hel o takı merasimi varya çok banel saatlerce kuyruk gelin damat ayakta.....

oğlum büyüyor geçenlerde sünnet düğününe gittik bende yusufu 5 yaşında sünnet olmasını istiyorum allah nasip ederse boğazda yatta istiyorum allah o günleri göstersin inşllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…