- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #30.401
yarın gözümü açınca hemen doktoruma gideceğim dayanamıyorum kalçamın ağrısına...
ben çileklisini sevemedim yaww
sade olanını alıyorum hep
şu an yemek yedim ama hala onu yesem yerim sefiyom tadını
merhabalarr hatunlaaar
selam kızlar,kendi evime geldim oy kullanmak için yusuf çok hasta ya ilaçlar fayda etmiyor,seçim sonuçlarına bakıyorum....
yarın gözümü açınca hemen doktoruma gideceğim dayanamıyorum kalçamın ağrısına...
merhabalarr hatunlaaar
ii kaptan sen :92::92:
prenses nasılsın
kimseler yok sanırım
teldeydim canim, kusura bakma, evet kimsecikler yok..
Kizlar yaslar kac buarada ?? kaptan senin ?
bende düğün salonlarına verilen paralara çok acıyorum hakket
benim iki düğünüm oldu birisi eşimin memleketinde orda yemekli davullu zurnalı yaptılar kapı önünde
istblda kınam ve nikahım oldu..bana kalsa orda yapmayacaktık ama milleitn buraya gelmesi çok zordu hiç kimsesi yok eşimin burda
ouyyy çokmzahmetli işler bunlarda. hayatta dayanamam sıkıntı basar
Selam arkadaslar, gunaydin banabugun cok mutluyum, cumadan beri 400 gram gitmis. bugun diyetimin 10 gundeyim, bitmesine 3 gun kaldi. bitsin hollywood diyetine baslicam ins. Isvec diyetine tekrar baslamak isterdim ama okudugum kadariyla ust uste yapilmiyormus
kizlar isvec diyetinde kac kg verdigimi sormusunuz, ben tam 2 ay ldu diyete baslayali, ve 1 ay special k diyeti yaptim + sirkeli su toplam 3 kilo verdim. azar azar verdim. normalde bu diyetle 15 gunde 3 kilo vermem lazim. ama ben hizli kilo veremiyorum malesef....
isvec diyeti+ lahana suyu ise bugun 10 gunum ve toplam 2,5 kilo verdim. Millet 13 gunde 7 ila 20 kilo arasi veriyor.... ben cok hizli veremiyorum dedigim gibi...
bugunku menumu yaziyorum. nasil??
10. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
20 yaşımdayımmmteldeydim canim, kusura bakma, evet kimsecikler yok..
Kizlar yaslar kac buarada ?? kaptan senin ?
selam kızlar,kendi evime geldim oy kullanmak için yusuf çok hasta ya ilaçlar fayda etmiyor,seçim sonuçlarına bakıyorum....
akşam yemeğimi yedim yarım saat önce patatesli menemen yumurtasız,makrna salata yazın saat 7 de yiyince geç saatlerde çok acıkıyorum bende akşam yemeğimi 1 saat ileri aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?